Audi A7

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
back to A7, cls mi je lepsi
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
a dej ga no lomt!? a vsi ti novodobni "jeepi" so tudi umestni. madonca, se včeraj peljem za enim tem veleznanim "SUV-om" ne vem, a je bil X3 al X5 in ga začne zanašat na mal snega!?

halo, če bi bil mal jeepa, tudi mrdnil ne bi v tem snegu ...

kar se tiče X6-ke, sem se zadnjič spraševal, kdaj so nazadnje naredili tako grd avto ... pa se nisem mogel spomnit. je pa zato nova serija 7 cukr od cukra.

kar se tiče tegale A7 - lep je, ni kej, sam kakšen bo dejansko na cesto prišel je pa tudi vprašanje.

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
ah.... koncept.... na koncu bo zgledal pa kot A5 pod povečevalnim steklom. In še vedno 80% folka ne bo ločil al za njimi vozi A3, A5, A6 ali A7.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
a dej ga no lomt!? a vsi ti novodobni "jeepi" so tudi umestni. madonca, se včeraj peljem za enim tem veleznanim "SUV-om" ne vem, a je bil X3 al X5 in ga začne zanašat na mal snega!?

halo, če bi bil mal jeepa, tudi mrdnil ne bi v tem snegu ...

Težka bo tale o mrdanju v snegu. Mrda ravno tolko kolko hočeš, in tolko kolko ti do dovolijo gume. Če mas lite zimske stare 5 sezon,
pol je vrjetnost večja da bo poplesaval. Imeli pri hiši pajera, ki bi naj bil ala dober, pa sem ga pod kotom peljal ravno kako sem hotel,...

Vse je odvisno od vožnje oz. voznika. Lahko te pa peljem z mojo jajco, pa nebo nič plesalo, pa niti slučajno ni delan za sneg,
poštene gume in občutek za vrtljaje, ustavljanje z minimalno bremzo in menjalnikom, pa je to to.

Da so pa današni jeepi delani za oko in ne teren pa že ve vsak daewoo fahrer, nemormo jeepu ki leti 200+ naprej metat
terena.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
odvisno je od gum pa tudi zaradi visokega tezisca imajo SUVi malo probleme proti obicajnim avtom.

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No, glede na autobild, X6 niti ni tak drek za po terenu, se baje kar solidno odreze...

Glede teme.. am.. Ne vem, se niti 1 audi mi ni bil vsec [edino A5 ene 14 dni, potem so pa to projeciral na skoraj celo linijo, pa me je minil], pa tudi ta ni izjema. Stvar okusa. Edino notri je nor.. Ta linija okoli zracnikov je zgleda pa zdaj trend.. Z4, A7...

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
ah.... koncept.... na koncu bo zgledal pa kot A5 pod povečevalnim steklom. In še vedno 80% folka ne bo ločil al za njimi vozi A3, A5, A6 ali A7.

To, da folk ne loči različnih modelov je ena velika prednost, ki jo je treba izkoristit.

Kupiš si najcenejšo A4-ko pa si glavni na vasi.
aplauz.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
saj ti dražji terenci od vw, bmw, audi,..., v bistvu imajo odlične terenske sposobnosti. Jajce tipa kvaškaj, renault, miljon drugih, pa so samo gor dvignjene in napihnjene verzije nekega osebnega avtomobila. Edino tisti od citroena in peugeota bi znal bit tudi ok za teren, glede na to da si deli osnovo z japonsko braæo, ki imajo ponavadi dobre terence

ta audi pa kot prototip zgleda waaaaaaaauuuuuu, ko bo prišel na cesto pa bo to A4 x 1.3m v dolžino in širino in z sprešano streho. Mater so dolgocajtni. Jaz ne ločim če je za mano A3 ali a8, res ne, pa se še nekak zanimam za avtomobilizem

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz tudi mislim, da so te SUVi okej, samo mogoce bi jih malo moral dvigniti pa ene primerne gume gor dat.. 21" semi slicks lih niso za na teren
hysterical-1.gif

Hja vidis, mene tudi moti, da so audiji v 80% enaki
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
kaka mazda, ti si zadaj z info, đubre ma sibenera in to ne nekega navadnega, ampak iL
smirk-1.gif