Ne vem če bo skočlo na 0 ali bo milijonska številka, bom pogledal kako zgleda na avtologwww.avtolog.si ti pokaže kilometrino na tehničnem pregledu v preteklosti.
Najbrž ni veliko avtov z mio km na števcu.
Zna biti lepo deljena slika po www....
A misliš da bodo ob prehodu na mio na pisali mio+ al nekaj kkm
Glede na to da imam 2 kolega ki jamrata čez Traffica (materiali v kabini in v motorju)......skoraj težko vrjamem da so tolk naklepal!GoOptijevi Traffici so jih brez problema naklepal 1m+ v 3,5 - 4ih letih. Vsaj na začetku, ko so še imeli lastni vozni park in so se kombiji non-stop vrteli. Servisi predpisani na 40kkm, so jih vozil na vodovodno na redne servise na 5 - 7 tednov. Med viškom sezone kdaj tud na 4 tedne. Garancija je bila pa 2 leti z neomejeno km. So jih zamortiziral do konca in čez.
Ampak ja. AC kilometri na tempomatu so neki druzga kot jajcanje po mestih in regionalkah. Tako da vsaka čast. Zavidljiva številka. Res ni veliko takih avtov
to si mislil?Moj sicer ni audi pa ima novejsi 85kw bvx,
Upam da prideva do pol mio.
ga pa "kožni rak" napada z vrha navzdol. Pa kot berem ni edini, tako da streha naj ne bi bila menjana zaradi kakšne nesreče.
Naklepali so jih verjetno še več po tem ko so bili pri miljon+ prodani naprej. Je pa razlika a ti do milijona prideš v 3,5 letih ali pa v 15ihGlede na to da imam 2 kolega ki jamrata čez Traffica (materiali v kabini in v motorju)......skoraj težko vrjamem da so tolk naklepal!
ja, sam ga ne bi mogel registrirat oz dat na cesto v EU, ker bi bil euro 3 ali euro 2Koliko km bo avto naredil, odlocajo ekonomisti v firmi...inzenirji bi lahko naredili 2mio km avto. Ma sej vem, da ves, ampak sem moral na glas povedat
ja, sam ga ne bi mogel registrirat oz dat na cesto v EU, ker bi bil euro 3 ali euro 2
npr v Turčiji predelujejo kamione Actros EURO 6 na euro 2 takoj iz tovarne ven, za v Irak Iran itd....
če maš jermenico s freilaufom jo zamenjaj, pri meni še je problem da ne moreš odviti enega vijaka alternetorja ker je visko sklopka v napoto, moraš najprej še vsko snet, luštna zadevcasem zadnjič naročil enako za svojega dele.....ko bom že ravno podiral jermena.....