Je res, ker se ga spomnim pred leti, ko je rekel, da ma pol mio. in prvi auspuh.
ja sam ima še vedno prvi auspuh
kilometraža pa je ca +300T kot je na števcu
Je res, ker se ga spomnim pred leti, ko je rekel, da ma pol mio. in prvi auspuh.
Jaz se ga spomnim nekje 5let nazaj ko je sam menjal sredico turbineJe res, ker se ga spomnim pred leti, ko je rekel, da ma pol mio. in prvi auspuh.
Bi izkoristil to temo.
Je kje morda razloženo, kako se giblje voltaža na akumulatorju med zagonom vozila, pri zaklenjenem vozilu, med polnjenjem, itd.? Torej kakšne voltaže so še ok in pri kateri voltaži je potrebno razmišljati o menjavi akumulatorja?
Sem sedaj med vožnjo malo spremljal delovanje in je bila napetost večinoma na 13.2V, ko sem vključil gretje sedežev je šla na 14.7V in potem takoj nazaj na 13.2V, ko sem izključil. Pač normalno, je moral alternator več dovajat. Zanimivo pa, da ob vključitvi gretja stekla je šla na 14.7V in potem še 20 minut po izključitvi ostala tam. Šele potem je šla spet na 13.2-13.6V.
PS: ''Meril'' sem z nekim cheap vtičem v cigaretni vžigalnik.
A se zajebavaš? Sem ravno hotel vprašat če imaš že mio, ker takrat ko sva se videla sunimel nekih 6xykkm se mi zdi.ja sam ima še vedno prvi auspuh
kilometraža pa je ca +300T kot je na števcu
Moj je 97 letnik ampak je že 4b model, sam delam kilometre. Rja je problem na spodnjem delu vrat drugo je ok, sem to saniral,,, levi blatnik sem menjal ker je bilo več dela z flikanjem kot stane blatnik. Sicer ni bila neka rja ampak je bula nastala pa je gdo zgledalo... Prednja havba je alu...A se zajebavaš? Sem ravno hotel vprašat če imaš že mio, ker takrat ko sva se videla sunimel nekih 6xykkm se mi zdi.
To kilometrino sam delaš?
Kako pa rjavica?
Poznam eno 6, l99 ki jo pri 300kkm lepo nacenja rjavica. Na različnih mestih(blatniki, streha, vrata...) , tako da bi moral biti lepo povaljan pa ne verjamem tej opcijo ravno.
Moj je zatesnjen, ravno me je na tehničnem vprašal če mam kaj olja v motorju ker je vse suhoNačeloma niso rjaveli, če so bli original.
Blatniki sprednji edino. Ostalo je kr držalo.
Itak je pa motor mastn 0a dol po podvozju razmeče za zaščito
Kot da je edini s takimi kilometri...mac77 daj printscreen avtologa, pa pobriši podatke.... Znaš imeti rekord najbrž.....