Miško, mojo kontro andyu si pobrisal brez tehtnih razlogov. In ne, nisem te jaz označil za antivakserja. Ček jor fakts. 123 te je.Jaz gledam to tako....ti imaš svoje (kakršnokoli) mnenje.....on ima svoje....kje je meja ko rečemo tvoje je sprejemljivo njegovo pa ne?
Tam ko se je Ytbn zlagal o švedski....in ste ga razkrinkali....super....ne bom pobrisal...naj se ve da, je zavajal...
Kjer je Andy1 spamal in ste mu spustili kontro.....ql.....naj se ve....
Zakaj bi to brisal? Akcija-kontra reakcija....porihtano.
Jaz nisem ko kalbo.....ker imam svoje osebne razloge zakaj se NE BI cepil....me je takoj probal označit za antivaxerja...primitivno....
Pač nekdo je za.....nekdo je proti....dokler ni nasilja ali groženj je to meni debata...
Al kaj.....vi bi fašističen forum/pristop?
Ko Gatto včasih....dejmo se spravljat na žajfo ker ne razmišlja isto kot mi?
Nista vidva dojela bistva. Hotel je povedat kaki kaliber človeka imate za moderatorja. Po vseh drugih forumih se kovid drkanje briše, tu pa je glavni antivakser moderator, ki to še podpihuje. Mislim da zdaj več ni dvoma, alter je z njim dosegel dno.
Pa ravno levo del foruma je začel z to paranojo....ko sem prevzel...da,sedaj pa ne smem met več mnenja...sej funkcija nima veze z mnenjem posameznika.
Mal se ti je odpeljalo... brez razloga! (vsake tolk maš nek izbruh slabe volje....faše random folk...najvecx pa kar jaszt)Miško, mojo kontro andyu si pobrisal brez tehtnih razlogov. In ne, nisem te jaz označil za antivakserja. Ček jor fakts. 123 te je.
Jaz sem zaradi te zgrešene mantre odstopil od moderatorstva in sedaj kot navaden uporabnik veselo razlagam svoj pogled na zadeve neobremenjenoPa ravno levo del foruma je začel z to paranojo....
Recimo...da se zrihta tako da, ga daš lahko na ignore tam kjer ni njegov peskovnik....to bi bp podprl!pa sej kaj ima veze, ce je mod?
treba je softwaresko zrihtat tko, da se tudi mode lahko da na ignore in je reseno.
sej funkcija nima veze z mnenjem posameznika.
Mal se mi je odpeljalo, ker si pobrisal zadevo, ki ni bil spam. Posipi se s pepelom še za to, pa greva na pir pa jest častim...ok? Lohk tud v park, če nimaš PCT.Mal se ti je odpeljalo... brez razloga! (vsake tolk maš nek izbruh slabe volje....faše random folk...najvecx pa kar jaszt)
Ok 123....se posipam z pepelom
Pa kaj se sekiras? Ti bos pac tu dalje moderiral, ne vem zakaj tebe skrbi kak bo (ce bo) kje drugje ustroj. Tu ti sooblikujes ustroj, s tem se ukvarjaj.Tudi ko Apollo8 pove...dela se na novem forumu....super...
Ampak iz izkušenj...dvomim da si želiš "policijsko/vojaški" ustroj foruma....komunikacije?
Boš hitro prišel po zabavo sem ali pa na MON
Jaz gledam to tako....ti imaš svoje (kakršnokoli) mnenje.....on ima svoje....kje je meja ko rečemo tvoje je sprejemljivo njegovo pa ne?
Tam ko se je Ytbn zlagal o švedski....in ste ga razkrinkali....super....ne bom pobrisal...naj se ve da, je zavajal...
Kjer je Andy1 spamal in ste mu spustili kontro.....ql.....naj se ve....
Zakaj bi to brisal? Akcija-kontra reakcija....porihtano.
Jaz nisem ko kalbo.....ker imam svoje osebne razloge zakaj se NE BI cepil....me je takoj probal označit za antivaxerja...primitivno....
Pač nekdo je za.....nekdo je proti....dokler ni nasilja ali groženj je to meni debata...
Al kaj.....vi bi fašističen forum/pristop?
Ko Gatto včasih....dejmo se spravljat na žajfo ker ne razmišlja isto kot mi?
ampak ti se ne trudiš prepričat še 400 ljudi, naj sledijo tebi, Andy pa to počne......ker imam svoje osebne razloge zakaj se NE BI cepil...
So še drugi...ampak ti se ne trudiš prepričat še 400 ljudi, naj sledijo tebi, Andy pa to počne.
in če od teh 1 umre zaradi tega, ni prav, da se mu pusti