Ali ste za to da moderator AndY1 neha spamat in zavajat v Covid podforumu

Ali ste za to da moderator AndY1 neha spamat in zavajat v Covid podforumu

• DA, sem za

Glasovi: 85 70,8%
  • NE, nisem za

Glasovi: 23 19,2%
  • kdo je to AndY1, kaj je to SPAM?

Glasovi: 12 10,0%

• Skupaj glasov
    120

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.076
5.652
113
Dejansko ne vem ali Andy1 tudi vidi kar si označil...ker ne vem če lahko moderira čvek...oz ne vem kake funkcije ima tukaj.

Vidim jaszt....sam med službo malo težje zrihtam (odvisno od dneva in obsega)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
V času mojega moderiranja je zaradi obsežnosti debat v Čveku lahko prav vsak od modov lahko urejal podforum Čvek + specifični podforum, ki mu je bil dodeljen.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Včasih se je (javno) lahko vidlo kdo je pristojen za kaj...zdaj se to ne vidi več.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Ja saj vmes se je tudi platforma zamenjala in se je lahko zraven spremenilo še marsikaj drugega.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Nista vidva dojela bistva. Hotel je povedat kaki kaliber človeka imate za moderatorja. Po vseh drugih forumih se kovid drkanje briše, tu pa je glavni antivakser moderator, ki to še podpihuje. Mislim da zdaj več ni dvoma, alter je z njim dosegel dno.

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Jaz gledam to tako....ti imaš svoje (kakršnokoli) mnenje.....on ima svoje....kje je meja ko rečemo tvoje je sprejemljivo njegovo pa ne?

Tam ko se je Ytbn zlagal o švedski....in ste ga razkrinkali....super....ne bom pobrisal...naj se ve da, je zavajal...

Kjer je Andy1 spamal in ste mu spustili kontro.....ql.....naj se ve....

Zakaj bi to brisal? Akcija-kontra reakcija....porihtano.

Jaz nisem ko kalbo.....ker imam svoje osebne razloge zakaj se NE BI cepil....me je takoj probal označit za antivaxerja...primitivno....

Pač nekdo je za.....nekdo je proti....dokler ni nasilja ali groženj je to meni debata...

Al kaj.....vi bi fašističen forum/pristop?

Ko Gatto včasih....dejmo se spravljat na žajfo ker ne razmišlja isto kot mi?

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Tudi ko Apollo8 pove...dela se na novem forumu....super...

Ampak iz izkušenj...dvomim da si želiš "policijsko/vojaški" ustroj foruma....komunikacije?

Boš hitro prišel po zabavo sem ali pa na MON :)

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Jaz gledam to tako....ti imaš svoje (kakršnokoli) mnenje.....on ima svoje....kje je meja ko rečemo tvoje je sprejemljivo njegovo pa ne?

Tam ko se je Ytbn zlagal o švedski....in ste ga razkrinkali....super....ne bom pobrisal...naj se ve da, je zavajal...

Jaz nisem ko kalbo.....ker imam svoje osebne razloge zakaj se NE BI cepil....me je takoj probal označit za antivaxerja...primitivno....

Pač nekdo je za.....nekdo je proti....dokler ni nasilja ali groženj je to meni debata...

Miško, mojo kontro andyu si pobrisal brez tehtnih razlogov. In ne, nisem te jaz označil za antivakserja. Ček jor fakts. 123 te je.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-369
113
Nista vidva dojela bistva. Hotel je povedat kaki kaliber človeka imate za moderatorja. Po vseh drugih forumih se kovid drkanje briše, tu pa je glavni antivakser moderator, ki to še podpihuje. Mislim da zdaj več ni dvoma, alter je z njim dosegel dno.

pa sej kaj ima veze, ce je mod?

treba je softwaresko zrihtat tko, da se tudi mode lahko da na ignore in je reseno.

sej funkcija nima veze z mnenjem posameznika.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
Miško, mojo kontro andyu si pobrisal brez tehtnih razlogov. In ne, nisem te jaz označil za antivakserja. Ček jor fakts. 123 te je.
Mal se ti je odpeljalo... brez razloga! (vsake tolk maš nek izbruh slabe volje....faše random folk...najvecx pa kar jaszt)

Ok 123....se posipam z pepelom

• Haha
Reactions: turbobitch

Kamele0N

23. jul 2008
42.076
5.652
113
pa sej kaj ima veze, ce je mod?

treba je softwaresko zrihtat tko, da se tudi mode lahko da na ignore in je reseno.

sej funkcija nima veze z mnenjem posameznika.
Recimo...da se zrihta tako da, ga daš lahko na ignore tam kjer ni njegov peskovnik....to bi bp podprl! :zmaga:

• Všeč mi je
Reactions: BojanP

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Mal se ti je odpeljalo... brez razloga! (vsake tolk maš nek izbruh slabe volje....faše random folk...najvecx pa kar jaszt)

Ok 123....se posipam z pepelom
Mal se mi je odpeljalo, ker si pobrisal zadevo, ki ni bil spam. Posipi se s pepelom še za to, pa greva na pir pa jest častim...ok? Lohk tud v park, če nimaš PCT.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.020
113
Tudi ko Apollo8 pove...dela se na novem forumu....super...

Ampak iz izkušenj...dvomim da si želiš "policijsko/vojaški" ustroj foruma....komunikacije?

Boš hitro prišel po zabavo sem ali pa na MON :)
Pa kaj se sekiras? Ti bos pac tu dalje moderiral, ne vem zakaj tebe skrbi kak bo (ce bo) kje drugje ustroj. Tu ti sooblikujes ustroj, s tem se ukvarjaj.

• Všeč mi je

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113

Še..... vedno......ne.....razumeš.......On.....je.....moderator.....ki....bi....moral.....skrbeti....za.... neko....uravnoteženost.....in.....red.....On....pa....je....glavni....antivakser.

Mogoče boš zdaj bolj razumel, ko pišem v tvojem telegrafskem stilu

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.760
113
kod Džej-Zija
Poleg tega tudi sankcionira glede na svoja prepričanja. Njegov antivaxxerski sotrpin te lahko pošlje ustanavljat Auschwitz in bi te metal v jame, ljubi moderator pa na to stisne like. Mislim WTF?

• Všeč mi je

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
ampak ti se ne trudiš prepričat še 400 ljudi, naj sledijo tebi, Andy pa to počne.
in če od teh 1 umre zaradi tega, ni prav, da se mu pusti
So še drugi...
V "Zakaj se ne cepit" jih je kar nekaj (preberi, boš videl), ki so isti kot AndY1 ...
Zakaj potem njih ne bremzat?
Sploh pa, naj izrazijo svoje mnenje, tako kot ga vegani, pa LGBT, pa... Saj, če ti ni všeč, pač ignoriraš...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen