Ali ste za to da moderator AndY1 neha spamat in zavajat v Covid podforumu

Ali ste za to da moderator AndY1 neha spamat in zavajat v Covid podforumu

• DA, sem za

Glasovi: 85 70,8%
  • NE, nisem za

Glasovi: 23 19,2%
  • kdo je to AndY1, kaj je to SPAM?

Glasovi: 12 10,0%

• Skupaj glasov
    120

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
So še drugi...
V "Zakaj se ne cepit" jih je kar nekaj (preberi, boš videl), ki so isti kot AndY1 ...
Zakaj potem njih ne bremzat?
Sploh pa, naj izrazijo svoje mnenje, tako kot ga vegani, pa LGBT, pa... Saj, če ti ni všeč, pač ignoriraš...
prepričat enega v vegansko prehrano ali pa odvrnit od cepljenja, ni enako.
ignor pa ne dela

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz nimam težav, če moderator v temi "packa" z svojim prepričanjem. Ima pravico do svojega mnenja in ga ima tudi pravico izraziti. Dokler je seveda v okviru teme (torej ne spam) in da je z svojimi "packami" recimo temu verodostojen. Torej brez namernega zavajanja, laganja, prirejanja itd. Pa to ne leti zdaj na nobenega specifičnega moderatorja, velja na splošno. Kljub vsemu bi pa moderator v takšnih debatah moral obdržati nek višji nivo od ostalih uporabnikov in nekoliko manj vsiljevati svoje mnenje.

Moji prijavljeni posti so na koncu bili odstranjeni. Ne vem, kdo jih je odstranil, ker tega ne vidim. Niti ne vidim, kdo je pravzaprav v določeni temi (podtemi) moderator.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Ma sploh ne. Enostavno sem se naveličal, da je debata v bolj "občutljivih" temah šla na off-topic praktično vsakič in se je usmerila bolj v to kako bi moral jaz pisat po temu forumu (kao povsem nevtralno ali pa še bolje da sploh ne pišem v kolikor se nevtralno ne da, moja naloga za katero sploh nisi plačan pa naj bi bila zgolj urejanje foruma brez podajanja lastnega - seveda subjektivnega - mnenja) kot pa da bi se dejansko debatiralo on-topic. In ravno zaradi tega, ker delo moderatorja ni plačano in se to počne povsem prostovoljno v tem pregovarjanju niem več videl smisla in zdaj raje bluzim po svoje naprej tako kot ti :srce:

• Haha
Reactions: turbobitch

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Tudi ko Apollo8 pove...dela se na novem forumu....super...

Ampak iz izkušenj...dvomim da si želiš "policijsko/vojaški" ustroj foruma....komunikacije?

Boš hitro prišel po zabavo sem ali pa na MON :)

'Zabava' za ene, je lahko eno veliko trpljenje za druge.

Jaz, recimo, nimam popolnoma nobene želje biti tam kjer je vam, alter težkokategornim humoristom, zabavno. Zato me praktično ni več tle gor, tako kot tudi ni marsikoga drugega. Bom z veseljem mogoče šel na kakšno novo iteracijio foruma s policijsko-vojaškim ustrojem, če bo to pomenilo, da ne bo trosil debilizmov vsak vaški posebnež s petimi minutami časa.

Največji asset forumov so uporabniki, ki pišejo vsebino z dodano vrednostjo. Teh je bilo na mobisuxu ogromno. Na alter se jih je preselila polovica in od teh se jih ene par še kdaj oglasi. Ostali pa s(m)o očitno naveličali te preobilice zabave, ker je ostal samo navaden šundr. Tako da - vi kar imejte svojo privat žurko, endless circlejerk in ista prežvečena predrkavanja. Od tistih, ki bi šli na Apollo forum, tega prav nihče ne bo pogrešal.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-370
113
ampak ti se ne trudiš prepričat še 400 ljudi, naj sledijo tebi, Andy pa to počne.
in če od teh 1 umre zaradi tega, ni prav, da se mu pusti

vecina alter cepilcev se strinja z vladno prisilo necepljenih v cepljenje.

ce se cepljeni strinjajo s cepivom, in to vsiljujejo drugim, zakaj anticepilci ne smejo imeti svojega mnenja in se ne cepit? pa pustimo ali imajo prav ali ne. zakaj jim vsiljujete lastno mnenje, da je treba solidaren in odgovoren in preventiven in nevem kaj vse...

jest nisem slisal se nobenga anticepilca, da bi cepljenemu tezil zakaj se je cepil.

sem pa ze slisal cepilce, ki so sprasevali necepljene zakaj se ni cepil.

kje se bo tole koncalo, mati bozja...

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Saj maš tega že na forumu polno. Nek timeline , Janša kriv, sam gripca, umrejo sam stari in bolni, G5 , čip, covid passport...
Kje se bo končalo ? Nevem bo pa pestro okol bencinskih prihodnje dneve.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

ce se cepljeni strinjajo s cepivom, in to vsiljujejo drugim, zakaj anticepilci ne smejo imeti svojega mnenja in se ne cepit? pa pustimo ali imajo prav ali ne. zakaj jim vsiljujete lastno mnenje, da je treba solidaren in odgovoren in preventiven in nevem kaj vse...

jest nisem slisal se nobenga anticepilca, da bi cepljenemu tezil zakaj se je cepil.

Zato, ker ko bo večina cepljenih, ne bo več potrebe za nobenimi ukrepi. Tako pa ukrepe podaljšujete samo necepljene jokice. :evil:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Naj ti torej razširim obzorja:
V enega od ljubljanskih cepilnih centrov so vdrli nasprotniki cepljenja. Nadlegovali so zdravstveno osebje in posameznike, ki so se prišli cepit. Proces cepljenja so morali zato začasno prekiniti, posredovala je tudi policija.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113

enostavno, to se bo končalo, ko se bodo cepli in bo stvar mimo. do takrat pa bo še kr prelitih debat, zakaj pct, zakaj plačljivo testitanje, itd. mene nič od tega ne zanima, sem že zdavnaj zavihal rokav.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-370
113
enostavno, to se bo končalo, ko se bodo cepli in bo stvar mimo. do takrat pa bo še kr prelitih debat, zakaj pct, zakaj plačljivo testitanje, itd. mene nič od tega ne zanima, sem že zdavnaj zavihal rokav.

ga nisi zadnjic, stvar pa tudi ne bo mimo.

sej mene tudi ubistvu ne zanima, pac moti pa me, ker drzava sili v ljudi stvari, ki jih ne zelijo.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.009
-370
113
Naj ti torej razširim obzorja:

hvala.

pac omejenci.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
hvala.

pac omejenci.
Jup. Povsod oz. na vseh straneh se najdejo, tudi na anticepilski. Tako da je bolje, da kar zaključimo s tem kdo komu teži in kdo komu kao ne, ker trenutno v nadlegovanju take sorte definitivno vodijo anticepilci, saj procepilci takšnega napada na drugače misleče niso izvedli.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
a prisila pct ni neke vrste napad?
S strani procepilskih državljanov? Ne, ni. Za izpostavljeno gre zasluga vladi RS in ostalih držav. Primerjaj primerljivo torej primerjaj napade anticepilskih državljanov (katere so že bili) z napadi procepilskih državljanov (katerih do sedaj ni bilo).