Moderator ima težo, ker lahko moderira...Že povedano: razlika je, če packa navaden uporabnik ali če packa moderator. Slednji ima večjo težo.
Svoje ideje pa predstavi z enako težo, kot vsak drug...
Moderator ima težo, ker lahko moderira...Že povedano: razlika je, če packa navaden uporabnik ali če packa moderator. Slednji ima večjo težo.
prepričat enega v vegansko prehrano ali pa odvrnit od cepljenja, ni enako.So še drugi...
V "Zakaj se ne cepit" jih je kar nekaj (preberi, boš videl), ki so isti kot AndY1 ...
Zakaj potem njih ne bremzat?
Sploh pa, naj izrazijo svoje mnenje, tako kot ga vegani, pa LGBT, pa... Saj, če ti ni všeč, pač ignoriraš...
Načeloma je, ker gre pri obojem za zdravje...prepričat enega v vegansko prehrano ali pa odvrnit od cepljenja, ni enako.
PusiJaz sem zaradi te zgrešene mantre odstopil od moderatorstva in sedaj kot navaden uporabnik veselo razlagam svoj pogled na zadeve neobremenjeno
Ma sploh ne. Enostavno sem se naveličal, da je debata v bolj "občutljivih" temah šla na off-topic praktično vsakič in se je usmerila bolj v to kako bi moral jaz pisat po temu forumu (kao povsem nevtralno ali pa še bolje da sploh ne pišem v kolikor se nevtralno ne da, moja naloga za katero sploh nisi plačan pa naj bi bila zgolj urejanje foruma brez podajanja lastnega - seveda subjektivnega - mnenja) kot pa da bi se dejansko debatiralo on-topic. In ravno zaradi tega, ker delo moderatorja ni plačano in se to počne povsem prostovoljno v tem pregovarjanju niem več videl smisla in zdaj raje bluzim po svoje naprej tako kot tiPusi
Tudi ko Apollo8 pove...dela se na novem forumu....super...
Ampak iz izkušenj...dvomim da si želiš "policijsko/vojaški" ustroj foruma....komunikacije?
Boš hitro prišel po zabavo sem ali pa na MON
ampak ti se ne trudiš prepričat še 400 ljudi, naj sledijo tebi, Andy pa to počne.
in če od teh 1 umre zaradi tega, ni prav, da se mu pusti
Zato, ker ko bo večina cepljenih, ne bo več potrebe za nobenimi ukrepi. Tako pa ukrepe podaljšujete samo necepljene jokice.vecina alter cepilcev se strinja z vladno prisilo necepljenih v cepljenje.
ce se cepljeni strinjajo s cepivom, in to vsiljujejo drugim, zakaj anticepilci ne smejo imeti svojega mnenja in se ne cepit? pa pustimo ali imajo prav ali ne. zakaj jim vsiljujete lastno mnenje, da je treba solidaren in odgovoren in preventiven in nevem kaj vse...
jest nisem slisal se nobenga anticepilca, da bi cepljenemu tezil zakaj se je cepil.
sem pa ze slisal cepilce, ki so sprasevali necepljene zakaj se ni cepil.
kje se bo tole koncalo, mati bozja...
Naj ti torej razširim obzorja:jest nisem slisal se nobenga anticepilca, da bi cepljenemu tezil zakaj se je cepil.
V enega od ljubljanskih cepilnih centrov so vdrli nasprotniki cepljenja. Nadlegovali so zdravstveno osebje in posameznike, ki so se prišli cepit. Proces cepljenja so morali zato začasno prekiniti, posredovala je tudi policija.
enostavno, to se bo končalo, ko se bodo cepli in bo stvar mimo. do takrat pa bo še kr prelitih debat, zakaj pct, zakaj plačljivo testitanje, itd. mene nič od tega ne zanima, sem že zdavnaj zavihal rokav.vecina alter cepilcev se strinja z vladno prisilo necepljenih v cepljenje.
ce se cepljeni strinjajo s cepivom, in to vsiljujejo drugim, zakaj anticepilci ne smejo imeti svojega mnenja in se ne cepit? pa pustimo ali imajo prav ali ne. zakaj jim vsiljujete lastno mnenje, da je treba solidaren in odgovoren in preventiven in nevem kaj vse...
jest nisem slisal se nobenga anticepilca, da bi cepljenemu tezil zakaj se je cepil.
sem pa ze slisal cepilce, ki so sprasevali necepljene zakaj se ni cepil.
kje se bo tole koncalo, mati bozja...
Aplikacija od Petrola Na poti.Saj maš tega že na forumu polno. Nek timeline , Janša kriv, sam gripca, umrejo sam stari in bolni, G5 , čip, covid passport...
Kje se bo končalo ? Nevem bo pa pestro okol bencinskih prihodnje dneve.
enostavno, to se bo končalo, ko se bodo cepli in bo stvar mimo. do takrat pa bo še kr prelitih debat, zakaj pct, zakaj plačljivo testitanje, itd. mene nič od tega ne zanima, sem že zdavnaj zavihal rokav.
Naj ti torej razširim obzorja:
Anticepilci vdrli v ljubljanski cepilni center, posredovala je policija
V enega od ljubljanskih cepilnih centrov so vdrli nasprotniki cepljenja. Nadlegovali so zdravstveno osebje in posameznike, ki so se prišli cepit. Proces cepljenja so morali zato začasno prekiniti, posredovala je tudi policija.siol.netAnticepilci vdrli v cepilni center, cepljenje naročenih so morali prekiniti
Zaradi vdora nasprotnikov cepljenja v cepilni center so morali cepljenje začasno ustaviti.www.zurnal24.siLjubljanski aktivisti vdrli v cepilni center in napadli zdravstvene delavce, Krek zgrožen
Direktor Nijz se sprašuje, ali bodo kmalu vdrli tudi v operacijske dvorane in ginekološke ambulante.www.slovenskenovice.si
Zato, ker ko bo večina cepljenih, ne bo več potrebe za nobenimi ukrepi. Tako pa ukrepe podaljšujete samo necepljene jokice.
Jup. Povsod oz. na vseh straneh se najdejo, tudi na anticepilski. Tako da je bolje, da kar zaključimo s tem kdo komu teži in kdo komu kao ne, ker trenutno v nadlegovanju take sorte definitivno vodijo anticepilci, saj procepilci takšnega napada na drugače misleče niso izvedli.hvala.
pac omejenci.
S strani procepilskih državljanov? Ne, ni. Za izpostavljeno gre zasluga vladi RS in ostalih držav. Primerjaj primerljivo torej primerjaj napade anticepilskih državljanov (katere so že bili) z napadi procepilskih državljanov (katerih do sedaj ni bilo).a prisila pct ni neke vrste napad?