Ali ste za to da moderator AndY1 neha spamat in zavajat v Covid podforumu

Ali ste za to da moderator AndY1 neha spamat in zavajat v Covid podforumu

• DA, sem za

Glasovi: 85 70,8%
  • NE, nisem za

Glasovi: 23 19,2%
  • kdo je to AndY1, kaj je to SPAM?

Glasovi: 12 10,0%

• Skupaj glasov
    120

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
sej je kul, itak ne spremljam tako zelo pogosto, da me moti. sicer pa, to je narava forumov. pametni uporabniki odhajajo, saj se jim ne da ukvarjati z par troli.

• Všeč mi je
Reactions: BojanP

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
Lej 80% uporabnikov v anketi se strinja z mano. Saj enkrat smo že šli iz suxa, kaj je bilo potem z suxom verjetno veš. Saj tukaj počasi tudi odhajajo og uporabniki zaradi par budal. Če bo šlo tako naprej vas bo ostalo samo še ducat spemerjev pa se boste lahko med sabo drkal.
A ti bi se šel župnika? :valjamse:
Lahko se javiš za moderatorja, pa spucaj budale. Potem se vas bo preostalih 20% med sabo trepljalo po rami in stiskalo lajke. Neprecenljivo. :aplauz:

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Pbutec in jendomen

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
dejansko krsi kaka pravila foruma s svojim pocetjem? Al si pac za svobodo govora … dokler ti ustreza?
svoboda govora, JA. lahko ti pametujem, da kolesarjenje na dolge proge po cesti ni primerno z gorcem. da pa en nonstop lepi linke, iz dobesedno smešnih
strani, ti linki prikazujejo lažne informacije, da se v to vpleta zdravje ljudi, to pa NE.
da ob tem ne omenimo napovedi, kako se bo vse prekužilo, o tabletah ki pomagajo?, ... vse to je super, če obdržiš zase, ne pa lepiš na forum.
bilo je mnogo preveč mimosunov in bore malo resnice povedane, tak da, svoboda govora tukaj odpade.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.939
2.641
113
andy je ok poba

V časih ampera teme sem imel do njega spoštovanje saj je s svojim znanjem pomagal veliko ljudem. Predvidevam da je na podlagi tega tudi postal moderator. Od takrat gre pa žal samo navzdol. V zadnjih letih se je pokazal (vsaj v mojih očeh) kot velik egoist in paranojik.

• Všeč mi je
Reactions: zino

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Tale avtist je zj.ebal vse covid teme s svojim spamanjem pa se svoje besede ne drzi ampak se dela neumnega.
Tezak clovek, saj vidimo po njegovih avanturah z oljem, gumami ipd...

• Všeč mi je
Reactions: dejan_ in BojanP

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
V časih ampera teme sem imel do njega spoštovanje saj je s svojim znanjem pomagal veliko ljudem. Predvidevam da je na podlagi tega tudi postal moderator. Od takrat gre pa žal samo navzdol. V zadnjih letih se je pokazal (vsaj v mojih očeh) kot velik egoist in paranojik.
povdarek na egoist, kajti samo on, potem pa dolgoooo nič, nato nihče, in potem drugi.
to recimo potrjujejo njegovi vsakoletni, tradicionalni obiski Strunjana, ko se je začela korona. samo da on lahko gre, vsi ostali, naj bodo doma.

• Všeč mi je
Reactions: BojanP

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
Sem proti poneumljanju ljudi, plus nekateri iz nasprotne strani so bili banani in označeni kor spamerji za lepljenje linkov. On to počne dnevno! Da o zavajanju ne govorimo. In to ne uporabnik ampak moderator. Nizko je padel tale alter.

Pa tudi anketa dosti pove kaj si uporabniki mislimo o njegovem početju.
Pocasi kolega.

vprasanje je bilo ce krsi forumska pravila? To sprasujem resno.

ostalo nima veze oz se ravnas po svojih custvih …

meni je brezvezen, nikakor pa se mi ne zdi ok da ga je zato treba utisat, ker je na forumu se kar nekaj podobnih kalibrov, pri katerih se vprasas ce se sami nahranijo zjutraj.

zal pac nikoli ne mores dosect tega kar bi ti rad … “obvaroval otroka da ne spozna kaki je svet”

mores ga naucit da spozna in prepozna take bleferje …

pridemo pa pol spet do bridkega spoznanja, da je butastih bistveno vecji procent kot smo si kadarkoli upali pomislit, navkljub temu da so nas vse ucili da smo vsi enako (ful) dobri :)

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
forumskih pravil NE krši, to je jasno.
Če je pa to dobro, kar počne, je pa drugo. Kot je BojanP rekel, ... sem ga tudi jaz imel za fejst deda, dokler se ni začela korona. takrat je pa zabluzil na polno,
paranoja in egoizem, nonstop. To ni za gledat, in zato bi se lahko takšne nebuloze komot brisalo, vsem, ne samu Andyju.
če je bil še morda malo smešen z liderpnevmatikom, zdaj z antivaksanjem ni več, in to je point. naj se ljudje sami odločijo, servirat jim v naprej( in s tem sugerirat kaj naj naredijo za svoje življenje) neke totalno nepreverjene informacije iz nekih totalno neznanih tujih forumov, grafe, youtube informacije ( btw, 99,9% teh stvari na resnih straneh sploh ne najdeš) je lahko za nekoga usodno. naj vsak naredi po svoji vesti, ne na podlagi Andyjevih postov iz indije in pakistana, če pa tam niso vredu pa iz švedske,če pa tam ni vredu pa iz Uk, če pa tam ni, pa iz usa, magari iz severne koreje, rusije ali belorusije, pač od tam, kjer je trenutno njemu po godu.
to ni prav.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kaj, pa ta nivo? Je OK?
Svojega popravi preden moraliziras.
Si svojo dvolicnost ze pokazal.

Sem pa na yutubu diagnosticiral njegovo tezavo, a ni fino k mamo yutub pa brez diplome in znanja medicine diagnosticiramo? Tud zdraviu sm najdu zanj, neki k lah tuh tud za konje uporabs sam sm pozabu zdej kako se imenuje...

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
saj ne cenzure, samo preverjene podatke naj lima gor.

je bil.včeraj po tv kako je ena hči zgubila očeta ker je ta na fejsbuku prebral da virusa ni.
a more nek starfotr umret ker bo bral da je zakon jest tablete proti zajedalcem ?

Osebno zame je že poden s tistimi gumami ,kjer je prvo.sam hotel tocno te in jih nikjer niso imeli potem pa jokal za starost gum...ja če jih ne delajo .