Aplikacija od Petrola Na poti.
te se pa nimajo kaj bunit.Sem tankal mslo prej... Za elektronska tocilna mesta ne rabiš pct....ostala ja
Hvala bogu imam Revolut....uspelo povezat z aplikacijo
Danska, Portugalska, Anglija, kaj bi še rad? Vsak dan jih bo več, mi bomo pač zadnji.ja, povsod kjer so precepljeni, ni ukrepov.
Se dobroSem tankal mslo prej... Za elektronska tocilna mesta ne rabiš pct....ostala ja
Hvala bogu imam Revolut....uspelo povezat z aplikacijo
Že od nekdaj je veljalo što južnije to tužnijeDanska, Portugalska, Anglija, kaj bi še rad? Vsak dan jih bo več, mi bomo pač zadnji.
Za marketinško akcijo v podporo cepljenju so dosedaj porabili "ogromno" vsoto 56.000€. Pa še ta drobiž so v glavnem potalali obskurnim janšističnim medijem.Ena dobra stvar bo s tem proticepilstvom. Doktorji marketinga bodo še desetletja študirali, kako je potrebno pripraviti marketinško akcijo, da se tako vsede v človeka, kot je to uspelo s propagando proticepilcev.
Po mnenju nekaterih zgodovinarjev so sveti Peter in druščina preostalih enajsterih potrebovali kar nekaj let, da so se sestavili, pridobili medse Savla, ki se je preimenoval v Pavla in je bil edini pošteno pismen in so nadaljevali z oznanjanjem Jezusovega nauka. Pri sodobni anticepilski religiji gre to v urah ali dnevih. Če bi sedaj študiral v tej smeri, bi takoj hotel delati diplomo na to temo, da poskusim raziskati ta fenomen.
To so nekomu dali da je najel PR firmo ki je potem zapravila še par naših miljončkov.Za marketinško akcijo v podporo cepljenju so dosedaj porabili "ogromno" vsoto 56.000€. Pa še ta drobiž so v glavnem potalali obskurnim janšističnim medijem.
Seveda se je zapravilo več. Razen če so jumbo plakati povsod po sloveniji in stroški povezani z oblikovanjem in tiskom res samo 55k. Potem prosim za kontakt, ker bi tudi jst nekaj rabil za tak denar!torej se je bizi zopet zlagal in se je zapravilo več?
Poglej si prispevek o tej problematiki v včerajšnjem Preverjeno, preden me spet obtožuješ, da lažem. Bedak na deseto potenco.torej se je bizi zopet zlagal in se je zapravilo več?