Ali ste za legalizacijo marihuane?

Ali naj država legalizira marihuano?

• Skupaj glasov
    168

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
izkoreninit je tak ne morejo..... lahko pa bi vsaj davek pobrali od tega
pa še.... prepovedano je najbolj slajše
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Tretja opcija je čisto brezveze. Čez par desetletij bo enako škodljiva, če ne bi bila, pa bi bila že sedaj "legalna".

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Da, vendar v Sloveniji nikoli ne bo. Sicer pa nisem uporabnik marihuane, ampak če je alkohol najbolj pogosta in družbeno sprejeta droga legaliziran, sem za to, da je marihuana tudi. Če že moraš uporabljat karkoli (bolje je, da sploh ne).

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Seveda sem, pa čeprav ne kadim.

Zakaj bi bila narava prepovedana
confused-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tretja opcija je čisto brezveze. Čez par desetletij bo enako škodljiva

to je res... sem bolj ciljal na to, da bo čez par deset let mentalna zrelost višja
grin1.gif
(saj vem da sem optimist)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ampak to še vedno ne vem kaj bi imelo veze s tem, da je marihuana škodljiva?

Če je nekaj škodljivo, mora biti prepovedano. Zdaj so na vrsti cigareti, čez par desetletij, stoletij, bo pa alkohol.

Ko bo mentalna zrelost višja, ljudje ne bodo potrebovali takšnih in drugačnih substanc.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
bigmack je tudi škodljiv....
coca cola....
gledat televizijo....
živeti predolgo je tudi škodljivo....

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Manjka ti en odgovor ... za medicinske namene.
Za vse ostalo pa zaostrit.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ampak to še vedno ne vem kaj bi imelo veze s tem, da je marihuana škodljiva?

Če je nekaj škodljivo, mora biti prepovedano. Zdaj so na vrsti cigareti, čez par desetletij, stoletij, bo pa alkohol.

Ko bo mentalna zrelost višja, ljudje ne bodo potrebovali takšnih in drugačnih substanc.

Ljudje smo se že od nekdaj zadevali in tako bo tudi ostalo. Eni bolj, drugi manj, eni s tem, drugi z onim.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.068
128
63
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Da, vendar v Sloveniji nikoli ne bo. Sicer pa nisem uporabnik marihuane, ampak če je alkohol najbolj pogosta in družbeno sprejeta droga legaliziran, sem za to, da je marihuana tudi. Če že moraš uporabljat karkoli (bolje je, da sploh ne).

Podpis!

Pa še je "drog", ki jih sploh ne jemljemo kot droge, pa ravno tako ali celo bolj škodujejo zdravju.... (kava - skoraj ne morem zakurblat zjutraj, sladkarije itd....)

Vseh vplivov pa itak ne moremo ugotoviti... Treba je samo po pameti, kak joint ali dva na mesec (brez drugih zadev, cigareti, alko ipd.) najbrž ne bi smelo škoditi.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
bolj za dekriminalizacijo kot za legalizacijo....

Davka država ne bi videla, če bi si lahko plevel folk doma sadil (tu je tudi srž problema, bilo bi precej ljudi zapohanih, bolj neprodutkivnih, ampak problemov bi bilo precej manj kot jih je z alkotom... Aja pa Jaffa kejksov in Bali čokolade bi se ful več prodal
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
droge bi nasplosno morale bit legalizirane a kontrolirane. VSE. cena bi bla nabavna (torej brez profita za drzavo), na zdravstvenem kartoncku bi ti pisalo, da se pikas/kadis/tabletkas itd. ce lahko nemoteno opravljas vse funkcije in ne ogrozas drugih in sebe, nobenga nebi smelo brigat ce se ga tu in tam nakadis. in ja, pase tu in tam...

bi se pa s tem zagotovo znebili dilerjev, ker pod ceno ne bi prodajali, posledicno bi bilo tudi manj kriminala, tatvin, itd. ampak drzavi, policiji, ostalim uradnikom itd. to ni v interesu, ker dobijo € pod mizo na ta racun...

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
da! legalizirati vse droge. povsem nepotrebno je, da se s prepovedmi preprečuje naravni selekcijski proces. naj darwin naredi svoje.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Treba je samo po pameti, kak joint ali dva na mesec (brez drugih zadev, cigareti, alko ipd.) najbrž ne bi smelo škoditi.

Po pameti praviš. Za moje pojme to škodi lih tolk kot en cigaret.
Spet se ganjate s to marihuano brezvezno, jaaaoooo. Nizozemska potemtakem sploh ne bi več obstajala in bi bla cela v rožcah. Če je še dovoljeno gor, to ne vem. Komplicirate s to marihunano in kolk je to škodljivo bla bla bla bla. A tist ko je zasvojen z alkoholom, cigareni, travo, žganjem,.... ja sej to je pa OK, ker je dovoljeno
hysterical-1.gif

crazy1.gif