Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Koliko nucaš ? Tam do 30 jurjev lahko še dones...
Pismo, dobr si plačan za tole anti jankovič propagando. A rabite še koga?
Citat:
Citat:
"Če se želiš z nekom prepir in kreganje mu posodi denar."
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jaz ga načeloma ne, niti sodelavcem niti frendom....družinskim članom bi ga pa, če bi me prosili...
...dosedaj me še niso
Sprašujem zato ker me kolega fehta za par jurjev, vrnil bi jih v enem letu
Vi napišete kaj črno na belo? Ali kako se to gre?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Pismo, dobr si plačan za tole anti jankovič propagando. A rabite še koga?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Overovitev na obcini je manj kot evro se mi zdi.
Citat:
Uporabnik krengorenc pravi:
Če si se odločil, da mu imaš namen posoditi, pač posodi! Če ima tip kakšno premoženje bo možnost vsaj iztrjat , četudi sestavita pogodbo sama (COVL).
Jaz osebno sem zelo proti posojanju, saj imam ZELO slabe izkušnje s "prijatelji" kakor tudi z lastnim bratom (toliko o žlahti). Ve se, kdo posoja denar! Banke! Bolje prva zamera, kot ........
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
pa kaj bi vam to razlagal, če ste vi, vaša tipkovnica pa štrom od mame.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Cloveku ki mi je posojal denar sem posodil denar katerega nisem videl. Zacetek in vrhunec krize sta me tu pač zaklala.
Sedaj imam par smešnih varjant "zunaj" ampak pri ljudeh, ki zarad lastne sramote nebi sli v to da mi nebi vrnili, pa če je blo obljubljeno letos, pa bo pas spomladi, bo pa.
Jurcka posodim BP, ce bi pa nekdo mel 5k da naredi biznis in zasluzi 2k, tu pa posodim pač pod jebenim pogojem, da tudi
sam dam kos šnicla v lape. Al pa si idi drugam sposodit, glede nato da si k meni prisel, pa tako nimas drugam. Sicer pa ce je tolko
deda da fehta za pet jurjev, bo tut rekel, posodi mi pet, vrnem šest še letos, ali podobno.
Sem pa na dost dnarja čakal tudi dvojno obljubljeno obdobje, brez obresti, mam pač slabost, da res rad finančno pomagam, če le imam,
sam nisem imel (pa še zdaj nimam) dost gotovine, pa vem kak je, ko na hiterco rabiš dosti, da fiksno zasluzis malenkost.
Ker pa vas je na alterju tak 90% geekov ki živite po principu 80ih "babe avta dnarja se ne posoja", pa tak nevem zakaj tu pišem,
zares pravi prijatli so si tudi po deset jurjev dolžni, pa še vseeno gredo skupaj na morje, pa kaj bi vam to razlagal, če ste vi, vaša tipkovnica pa štrom od mame.
To ne leti na Bernardija pa jftcja, to se katapultira na Bernardija pa jftcja. Konja.
Na ostale: če vas fehtajo za denar pa ga ne želite posodit, sami ste krivi, kaj pa navzven dajete občutek finančnosti.
"Smešni" vedo, da nimam niti za orbit, "moji" pa vedo da mam za kako žemljo na strani.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Avto prepisatej, gre se za dva jurja
Lahko mu posodim, gre se samo še zato, ali mu želim posoditi in kako
kje si ti na obcini nasel notarja?Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Overovitev na obcini je manj kot evro se mi zdi.
Overovitev je od 5 do 69 EUR plus DDV, odvisno od zneska. Podrobneje je zapisano v Notarski tarifi.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jaz ga načeloma ne, niti sodelavcem niti frendom....družinskim članom bi ga pa, če bi me prosili...
...dosedaj me še niso
Sprašujem zato ker me kolega fehta za par jurjev, vrnil bi jih v enem letu
Vi napišete kaj črno na belo? Ali kako se to gre?