Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
...Moji enojajčni sestri sem 6 let nazaj ...
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ti enojajčni! A bi sam sebi posodil?
Titula za rekreativnega: enojačna sestra
Citat:
...Moji enojajčni sestri sem 6 let nazaj ...
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ti enojajčni! A bi sam sebi posodil?
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ksz
sem se odločil da BOM posodil .... denar imam že skoraj dvignjen, dvigujem po 400 ker so pač prazniki
ker je dober frend ... ampak predvsem zato ker mi je enkrat "kril hrbet" v zame izredno neugodni situaciji
pisala ne bova nič....
...upam da se bo izšlo v obojestansko zadovoljstvo.
Srečno.
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
Rekreativni_kolesar nič osebnega ampak ti pa si zategnjen..
Dam ti prav glede sošolcev,kateri so šli najprej po čike,potem pa fehtali denar za hrano.
Če imam potem tudi dam/posodim,ampak ne bilokomu. Rad "zategnem" kako rundo z prijatelji, grem sem in tja.. je pa to že druga tema. Nisem razsipač, niti nisem škrt. "Nešto između"
Citat:
Jaz sem tak človek, da nikomur niti centa ne posodim ... Enkrat me je en ljubljančan na ulici stavil, pa vprašal, če mu razmenjam 100 evrov za 2x po 50 ...
Sem mu rekel, ko bo kupil tisto, kar misli, bo dobil nazaj 50 eur pa še ostalo ... in tip je še kar težil, če mam ...
Potem sem mu pa rekel, če se zavrt ali se delaš zavrtega? In res se je delal zavrtega, dokler mu nisem rekel, naj ****** ali pa ga zložim tu sredi ljubljane ... in potem je rekel samo ... ok, fjn se mej ... in je odšel
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
pa a ti je reku za kaj ga rabi?
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Posodim. Če tip ne vrne, dobi batine, če ženska ne povrne, mi mora dat onegavit.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
pa a ti je reku za kaj ga rabi?
Ja vem točno za kaj rabi, sem seznanjen s celotno situacijo