USB in Wifi sta dve popolnoma drugacne stvari, preveri HW, driverje, wifi interference itdPreveč let se ukvarjam z mrežami in zelo dobro poznam stvari, kar pa ne morem trditi za take bedake kot si ti. Če zadeva ne deluje se lahko z glavo v zid tolčeš in ne boš nič dosegel. Nesposobni so zadevo urediti. Predlagal sem jim tudi, da dam svoj sprejemnik - anteno in svoj router (obstaja kar nekaj bistveno boljših proizvajalcev opreme). Ker na moji lokaciji druge variante ni, sem prisiljen v tako rešitev. "Smo pač v urbanem središču Ljubljane". Zanimivost je tudi, da je hibridni dostop bil hitrejši od te Ultre. V prenosniku z vstavljenim usb ključkom LTE dostopa zadeva dela brez problemov. Isti operater. Zanimivo, da z njihovo opremo pa to ne dela. Torej objasni mi, kaj je narobe, če si že pameten.
Vse probal, še vedno isto in vrli tehniki ne znajo odpravit težave.USB in Wifi sta dve popolnoma drugacne stvari, preveri HW, driverje, wifi interference itd
Za zacetek probaj se kabel v modem da vidis a je razlika (ce imas moznost)
Verjemi, da sem probal vse možne variante vendar zadeva ne deluje kot mora.Kar se mene tice nisi probal se v istem obdobju in trenutku narediti speedtest na wifi na laptopu/PCju in potem se na telefonu na tem wifi omrezju. Na isti lokaciji zraven routerja. Ne v drugem stuku ali na podstresju.
Tole z omrežjem pa se ne strinjam. Morda nekje na tvoji mikrolokaciji, generalno pa ogromno vlagajo. Zadnjič je nekdo objavil, da ima največjo pokritost s 5G v Sloveniji.Pa dobr kaj ni jasno A1, zadnja leta so se občutno poslabšal na mobilni storitvi (ala signal, podatki), tv tut ni nek presežek, a oni bodo šli s 1.1 dražit. In to za 2-3€!!! Ponavad sm si mislu, ah đabe menat operaterja, pousod je isto, a zdej bom resno razmislu, da grem drugam.
To dvoje pa 99,9999% ne bo držalo.Tole z omrežjem pa se ne strinjam. Morda nekje na tvoji mikrolokaciji, generalno pa ogromno vlagajo. Zadnjič je nekdo objavil, da ima največjo pokritost s 5G v Sloveniji.
Aja nisem omenil lokacije - Domžale in Mengeš, ki pa nista ravno mikrolokaciji. Kaj nam vsem skupaj pomaga 5G, ko pa še 4G ni tako kot bi moral biti + na iphonih dela 5G šele od 12ke naprej, a v uporabi je še zeloooo veliko predhodnih številk..Tole z omrežjem pa se ne strinjam. Morda nekje na tvoji mikrolokaciji, generalno pa ogromno vlagajo. Zadnjič je nekdo objavil, da ima največjo pokritost s 5G v Sloveniji.
Mikrolokacija je tvoj dom, sluzba, itd. Prostori, kjer se zadrzujes daljsi cas in ti je dosegljivost pomembna. Ponavadi ne celi kraj.ki pa nista ravno mikrolokaciji.