Imaš pri A1 še aktivno vezavo? Če ne, pač menjaj operaterja. Zakaj bi se pri izmerjeni hitrosti 50/50 na bakru je*al s hibridnim modemom?
In kaj je narobe?Ponovno težave z A1. Isto kot pred časom. Tehnična pomoč nesposobna urediti zadevo. Prijavljeno na pristojno inšpekcijo pa naj se oni zajebavajo. Prav tako bo objavljeno na vseh mogočih forumih in javno dotopnih straneh.
Dela pa spet ne dela, resetira povezavo, hitrost katastrofa. Tehniki pa sami pametni noben pa nima pojma. Pričakuješ od supporta, da se vsaj trudijo odpravit težavo vendar od njih dobiš vedno isti odgovor. V trenutku, bi jih zamenjal, če bi bila druga varianta.In kaj je narobe?
Modem so v zadnjem letu menjali 4x. Uporabljajo stare preživete modeme ZTE, ki jih je čas povozil. Na trgu je veliko bistveno boljše opreme, ki preverjeno deluje.Jaz sem imel enako izkušnjo, klical sem na T-2 in so preverili, če ima meni najbližja poslovalnica na zalogi. Ko sem prišel tja, so imeli že pripravljeno in so mi takoj zamenjali.
Pri A1 pa sem poklical in mi je poštar naslednji dan zjutraj prinesel nov modem, starega pa sem dal v škatlo in jim ga poslal nazaj. Mogoče jim to predlagaš.
Dobil testno Utro. To pa je šele katastrofa, še slabše kot prej. Antena na zunanji strani hiše. Posledično smo vrtali luknjo čez fasado. Signal LTE 4 črtice, 5G 3 črtice. Ni šans, da gledaš TV brez zatikanja, internet počasen. To je po njihovem mnenju normalnoModem so v zadnjem letu menjali 4x. Uporabljajo stare preživete modeme ZTE, ki jih je čas povozil. Na trgu je veliko bistveno boljše opreme, ki preverjeno deluje.