Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
A nima ta avto Renaultov motor?
Se strinjam.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Da se razumemo, A je dober za svoj denar..a vseeno te "premium" naredi ta prave še dodatna oprema v rangu 5 do 10 k€.. zgolj to.
Napaka ja, pravilno: nizkopresečnih gum.Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Znucanih gum si pa tudi jaz ne bi želel ob nakupu novega avta.![]()
Res me zanima kateri avto bo po 10 letih še normalno delal: Citroen DS5 ali Honda Civic.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
DS5 je okno v svet kar se tiče kvalitete izdelave in uporabljenih materijalov za to plastično japonsko grdobo.
Odgovor že imaš; Honda civic letnik 1996-2001 jih imaš na cesti kot listja! Koliko imaš citroenčkov ali kakšnih ronojčkov? Fantje dobrojutro!Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Res me zanima kateri avto bo po 10 letih še normalno delal: Citroen DS5 ali Honda Civic.Citat:
Uporabnik cizy pravi:
DS5 je okno v svet kar se tiče kvalitete izdelave in uporabljenih materijalov za to plastično japonsko grdobo.![]()
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Odgovor že imaš; Honda civic letnik 1996-2001 jih imaš na cesti kot listja! Koliko imaš citroenčkov ali kakšnih ronojčkov? Fantje dobrojutro!![]()
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Odgovor že imaš; Honda civic letnik 1996-2001 jih imaš na cesti kot listja! Koliko imaš citroenčkov ali kakšnih ronojčkov? Fantje dobrojutro!![]()
Ok, štekamo, si honda lover in ponujaš hondo kjer je vsaj približno možno.
Sedaj pa lahko pustiš thread tistim, ki so dejansko tudi kaj pametnega napisali.