4200 Eur kazni!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
O šhit, statistika pa ti ne leži kaj
Pa misliš da je upadanje števila nesreč kriv zakon? haha
In ničkrivi vse varnejši avtomobili, vse več Abs Esp, airbag... boljše ceste, vinjete..cena bencina.....in pa rezultat preventive izpred xx let?
In kako si potem razlagaš, da število nesreč upada tudi v letih, ko se zakon ne spreminja?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Ja saj če pa ne bo plačal pa gre v čuzo pa bojo ceste varne pred njim...
Nič ne bo šel v čuzo.
Uklonilni zapor je samo za tiste, ki imajo denar pa nočejo plačat, in jim ne morejo iz računa vzet. In ko deda zaprejo ponavadi hitro nakaže denar. Državi se gre pač samo za denar.
Za tiste ki nimajo (oz država ne ve da imajo) (cigane naprimer), si pa država ne bo delala stroškov z zaporom, če vedo da denarja ne bodo dobili kjub temu da deda zaprejo..

Moja znanka si je že prislužila precej dolga, ko so jo policaji čakali in redno pošiljali na test za travo. NIč ni bila zaprta, plačala tud nič ni, in tudi zaposlila se nikoli ne bo, ker ne misli delat samo da bi plačevala kazni. Bo raje cel lajf na socialni.
Sej, sedaj ko so sprevidli, da ne bodo od nje nič dobili jo pa pustijo pri miru.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Jaz poznam tudi enega takega. Državi je že toliko dolžan, da tudi pod razno ne gre uradno v službo, ker mu bodo do penzijona redno vse z računa dol pobirali. Potem pa tako ali tako računa na državno penzijo, ki kmalu ne bo kaj dosti manjša od tiste, ki jo bomo imeli mi po 40+ let vplačevanja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.336
113
ne neumnosti spet pisat no.

Uklonilni zapor se doloci osebam ki ne placajo kazni ki jim je bila dolocena z odlocbo v hitrem postopku oz kazni ki jim je bila dolocena s sodbo sodisca.

Kazni nalozene z placilnim nalogom pa terja direktno durs.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Dandanes je use biznis, tko da...varnost je postranskega pomena. Prva stvar je blagajno nafilat, ce bo pa pri tem se kaksen manj poskodovan, pa toliko bolje. Nesposobni bojo se zmer za volani in nesrece delal, vecina pa colala....Drzavi je pa to enkraten izgovor za dvigovanje kazni. Tisti, ki pa prekomerno zagovarjajo visanje kazni, so pa pomoje najvecji seratorji na cesti.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Uklonilni zapor se doloci osebam ki ne placajo kazni ki jim je bila dolocena z odlocbo v hitrem postopku oz kazni ki jim je bila dolocena s sodbo sodisca.
Ja saj bo dobil kazen v hitrem postopku ali od sodišča, že zaradi alkohola, pa najbrž to še ni vse....

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Eno je teorija drugo pa praksa. Osebno poznam kar nekaj ljudi, ki so dolžni že več kot 10.000 eur. Delajo pri privatnikih za minimalno plačo ostalo pa na roke ali pa celo na črno. Nimajo jim od kod trgati, plačajo tako ali tako ne. V zaporu ni bil pa še nihče.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Sej vam pravim, sistem je nesposoben v nulo.

Sej ni. Za denar je prov odličen, kot so ugotovili že uporabniki. V redu je. Vse za varnost.
hysterical-1.gif

crazy1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.336
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Eno je teorija drugo pa praksa. Osebno poznam kar nekaj ljudi, ki so dolžni že več kot 10.000 eur. Delajo pri privatnikih za minimalno plačo ostalo pa na roke ali pa celo na črno. Nimajo jim od kod trgati, plačajo tako ali tako ne. V zaporu ni bil pa še nihče.

Lej, kaj oz. kako uspesno dela durs jaz ne vem. Ocitno neuspesno. Tisti pa ki jim je nalozen uklonilni zapor, jih pa isce policija. Ampak za neplacan placilni nalog nikoli ne gres v zapor. To je bil moj point.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Lej, kaj oz. kako uspesno dela durs jaz ne vem. Ocitno neuspesno. Tisti pa ki jim je nalozen uklonilni zapor, jih pa isce policija. Ampak za neplacan placilni nalog nikoli ne gres v zapor. To je bil moj point.
Moj point je pa bil, da tudi za neplačano kazen določeno v hitrem postopku ali sodišču ne gre vsak v zapor. Ampak samo tisti, za katere država predvideva, da bodo kazen plačali.
Če gre nekdo za mesec dni v zapor, pa potem še ne plača, je za državo čisti minus in take za katere predvidevajo da bo tako pač ne zapirajo. Država hoče od njega denar, ne pa da si bo delala minus.