Malo posplošuješ iz premije na vse ostalo.Sej se zajebavate, ne? Novejsi avti povecini nimajo sipke. Olje se meri elektronsko. Glede na to, da je tako ze pri 2 leti starem oguljenem audiju sem predvideval da ima pasat isto.
V isti objavi si sam sebe zanikal oziroma povedal kako potrebna je palčka za merjenje nivoja olja. Med max in minimum.je obicajno 1l olja.Kolega je imel enega volvota, ki ni imel šipke. Nič narobe, marsikak avto je do 300.000 km praktično ne "rabi", če mehanik točno nalije predpisano količino, ampak tisti jo je rabil. Preko BC je javil, da naj dolije denimo 6 dcl olja, to je dolil, potem pa je spet jokal, da je olja preveč. Dolivanje olja je bil za tisti model pogosti šport.
To pa tudi mene zanima. To so ja znamke in modeli, ki so najbolj prodajani v Sloveniji, ne pa kaki Volvoti, kjer se proda en na dan.Nekaj drugega me zanima. Zakaj se tako dolgo caka potem ko ima avto ze VIN Stevilko?
Pri nas je bilo 6 tednov, nekdo ki ga poznam pri Skodi caka in so mu rekli 8 tednov. Fiat je cakal tudi vec kot 1 mesec ko je bil avto v Italiji koncan.
Čakalna doba za Taigo lani je bila 6 mesecev. Ko je bil avto izdelan, je trajalo ca. 3 tedne, da smo ga prevzeli.To pa tudi mene zanima. To so ja znamke in modeli, ki so najbolj prodajani v Sloveniji, ne pa kaki Volvoti, kjer se proda en na dan.
Slovenski avtomobilski trg v letu 2022: Najmanjša prodaja v tem stoletju!
Lani v Sloveniji prodali le 46.339 novih osebnih avtomobilovwww.amzs.si
Volkswagnov se proda 150 na teden in od tega jih je vsaj za en šleper Passatov.
Torej izkušnje vas drugih pri teh najbolje prodajanih znamkah VW, Skoda, Renault: Kako dolgo ste čakali na naročeno vozilo?
Zahvali se IP.Za statistiko prodanih vozil (oz na novo registriranih v slo) sem včasih z veseljem pregledoval na tejle strani
Samo za letos ministrstvo še ni dalo nobenih podatkov ven, tako, da sem kar malce izgubljen
Ker niso enaki roki za vse kombinacije motorjev, oprem, menjalnikov ipd ... tudi znotraj posameznega modela.To mi je pa zanimivo. Zakaj smo pa mi čakali 6 tednov če ga drugi dobijo po 3 tednih ? Morda so pa v autohiši vedeli, da nekaj narobe je.
Najbrž sem narobe razumel. Potem ko smo dobili VIN številko da je avto bil izdelan je trajalo še 6 in pol tednov, da smo ga lahko prevzeli.Ker niso enaki roki za vse kombinacije motorjev, oprem, menjalnikov ipd ... tudi znotraj posameznega modela.