Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Oprosti ampak neumno se mi zdi debatirati z nekom, ki enostavno ignorira kar povedo ostali v debati.
V tej temi smo najmanj 3x do podrobnosti razlozili zakaj je prislo do rusenja dvojckov, ti pa se kar pises o tem kako so popustili vsi nosilci hkrati in podobne nebuloze.
Seveda se uradna verzija ne zdi verjetna, ce je niti povzemas ne pravilno. Vprasanje se postavlja tudi pri povzetkih teorij zarote. Da ne bomo na koncu ugotovili da si samo narobe razumel podatke o red chipsih (si morem se pogledat kaj naj bi to bilo ko pridem do compa)
meni se zdi pa neumno debatirati z nekom, ki ne dopuščla nobene druge opcije kot je uradna zgodba plus upošteva dejstvo, da če gre SLUČAJNO res za zaroto je popolnoma razumljivo, da se ovira dokazovanje le-te na vsakem koraku.
in to z vsemi nosilnimi stebri se je nanašalo na WTC7. ja v redu, ok, v WTC1 in 2 je priletelo letalo, eksplozija, zaradi kerozina zelo vroč ogenj, bla bla bla, popustilo je nekaj stebrov, začelo se je sesedaje nadstropij(in tu bi ta , zaradi česar se je nabrala taka teža da je popustilo vse skupaj. ql. kaj paje bilo pol pri WTC7 da se je podru enako? pa je samo gorel...in to še celo brez kerozina? določene stvari so (recimo) razumljive. določene pa sploh ne.
pa to s potnim listom itd. sej ni edini dvom v podiranju WTC1 in 2, lih to je point vsega. cel kup čudnih stvari je zraven in ne samo ena. in ja, kar poglej tist filmček.....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Seveda se uradna verzija ne zdi verjetna, ce je niti povzemas ne pravilno. Vprasanje se postavlja tudi pri povzetkih teorij zarote.
ne povzemam pravilno? kakšno pa je pravilno povzemanje? da izključim vsak dvom ali nejasnost, ki se mi pojavi ob branju uradnih nebuloz samo zato ker pač berem uradno razlago? tako kot mi policaj reče da sem s ceste zletel zaradi neprilagojene hitrosti in mi napiše kazen, jaz pa dobro vem, da sem zletel zaradi oljnega madeža na cesti in to kljub vožnji po omejitvi? več kot očitno je treba uradne razlage vzet zdravo za gotovo in pika. sploh če je enostavna. zakaj bi kompliciral...