Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
khem
Kozarec: ne vem ce si prebral moj post... sem napisal da ko je kolega kupoval ni blo veze kje kupi... itak so se med seboj zdilali...
lost1: kozarec ima mickeno prav... lizing hisi nic ne pomaga da kupi 1000 avtov ce ni zadaj 1000 janezov ki bodo potem te avtomobile tudi vozili (kupili)...
ni tale lizing pri oplu nekaj najboljsega kar si do sedaj najdu... na zalost te kar dobro "ocurijo" samo da se clovek tega ne zaveda...
in dejstvo je da ce bos ti prisel s kesom bos dobil avto ceneje kot na lizing...edino seveda ce ni vzadaj kaksna pogodba s lizing hiso da avtohisa NE SME prodati avta pod to in to ceno (ampak tukaj bi bilo zanimivo kaj bi rekel urad za varstvo konkurence... in uni strici na trznem inspektoratu..)
No, ampak to se ti je verjetno le zdelo, a ne? Na keš bi jo sigurno dobil vsaj za 10.499 EUR.Citat:
Uporabnik markoman pravi:
meni bi dali astro classic za 10.500 evrov, na keš pa za 11.700.
pol sem raje vzel drugi avto na keš.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Kako bos ti konju dokazal da je bik?
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
...in pač nisem kupil opla, ker majo za moje pojme butasto prodajno politiko...
Citat:
lepo lepo bi te prosil za placilni nacrt... ter da mi napises obrestno mero... o kaksnem prepisu? glede na to da je vozilo LAST leasing hise, moras zadevo "prepisati" nase... (med drugim te ocurijo za vsaj prometno dovoljenje... na mojo zalost sem to delal lansko leto...)
aja nizjo ceno sem dobil za opel astro (tanovo)...
lej... ne recem da je tale ponudba slaba... je pa dejstvo da nic ni zastonj...
Citat:
lepo lepo bi te prosil za placilni nacrt... ter da mi napises obrestno mero... o kaksnem prepisu? glede na to da je vozilo LAST leasing hise, moras zadevo "prepisati" nase... (med drugim te ocurijo za vsaj prometno dovoljenje... na mojo zalost sem to delal lansko leto...)
aja nizjo ceno sem dobil za opel astro (tanovo)...
lej... ne recem da je tale ponudba slaba... je pa dejstvo da nic ni zastonj...