Moj glas gre tudi bencinarju, predelanem na plin. Če je pa brez turbine, pa še toliko boljše, vsaj glede pokvarljivosti. A se kaj ve, kako je z vzdržljivostjo teh turbin ? A je to tako kot turbo dizel al so kake druge fore ?
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
1.2TSI baje vedno cuka ko je hladen.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa veš da smo mal zavistni zato ker mate VW
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ko sem ga jaz vzel za testno vožnjo so prve pol minute obrati nihali, padli so tudi na 500 rpm in narastli na 1500, avto je precej cukal...
Pri avtohiši so mi rekli, da je za ta motor normalno.
Drugače pa na kratko; pri umirjeni vožnji pije zelo malo, pri agresivni pa konjem primerno. Nisem pričakoval, da bo 105KM motor tako poskočen. Pa pohvale za menjalnik s šestimi prestavami.
Prej je bila 1.6 102KM in se je tudi dalo peljat. Ta 1.2TSI ima pa tudi navor in še več konjev, tako da v kolikor ne prehitevaš 10x na dan na regionalki bo dovolj. Pa tudi za to bila verjetno dovolj.Citat:
Uporabnik Rocco pravi:
kakšne pa so kaj izkušnje z Octavio Combi z 1.2 TSI motorji? Glede na težko kočijo je tak motorček malce prešvoh, al se motim?
da to meni rece se poslovim najprej od dilerja, nato se od znamke. Se prej napisem grajo na prodajalca oziroma proizvajalca(to naj prejemnik doloci) in posljem uvozniku in proizvajalcu. Se prej pa bi sel se na eno testno voznjo in to voznjo in odgovor dilerja posnel in dal na YTCitat:
Uporabnik Stupo pravi:
Ko sem ga jaz vzel za testno vožnjo so prve pol minute obrati nihali, padli so tudi na 500 rpm in narastli na 1500, avto je precej cukal...
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
da to meni rece se poslovim najprej od dilerja, nato se od znamke. Se prej napisem grajo na prodajalca oziroma proizvajalca(to naj prejemnik doloci) in posljem uvozniku in proizvajalcu. Se prej pa bi sel se na eno testno voznjo in to voznjo in odgovor dilerja posnel in dal na YTCitat:
Uporabnik Stupo pravi: