Žrtev radarja kranjskega redarstva

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
.....Hitrost ubija. Na 40 se je peljal 51
shocked-1.gif
......
......Zgleda, da bo počas čas, da zapečem en CD in jim pošljem kdo mori na cesti.
crazy1.gif
Banda nenasitna. MARŠ.
Smo ugotovili dase je virtuoz na 50 peljal 51. ( je bil že čez križišče).

A kdo mori na cesti? Ja največ prehitri vozniki, med katere odsedaj spada tud virtuoz, ki bo zdej plačal kazen.

A ko se gre pa za pijane voznike, pa nimate nobenih zadržkov, da nebi jemali izpite tistim, ki spijejo dva pira, čeprav nesreče povzročajo praviloma tisti, ki za 3x prekoračijo dovoljeno mejo.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sintič, ampak meni se zdi da je tvoj priljubljeni film Teorija zarote z Gibsonom v glavni vlogi...
@all
Včeraj zvečer na križišču pri Toyoti na Planini... Mislim a Kranjčani ne veste kaj pomeni tisti semafor ki odšteva sekunde? Kar pri rdeči rinejo v križišče, pa čeprav je na odštevalniku 56 sekund do zelene...
Baje so kranjčani (večina njih) kupili vozniške na bolhaču in temu primerna je tudi njihova vožnja in obnašanje v prometu...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sintič, ampak meni se zdi da je tvoj priljubljeni film Teorija zarote z Gibsonom v glavni vlogi...
@all
Včeraj zvečer na križišču pri Toyoti na Planini... Mislim a Kranjčani ne veste kaj pomeni tisti semafor ki odšteva sekunde? Kar pri rdeči rinejo v križišče, pa čeprav je na odštevalniku 56 sekund do zelene...
Baje so kranjčani (večina njih) kupili vozniške na bolhaču in temu primerna je tudi njihova vožnja in obnašanje v prometu...
Sej je drugod podobno.
Ampak dokler je zelena še utripala, so pa znali vozit.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Meni so taki smešni, ker zlezejo tolk v križišče, da komaj vidijo na semafor ... Če jaz speljem pri rumeni, potem tak (zaradi omenjenega) zakasni kaki 2 sekundi
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Tam je tudi problem, ker ljudje precej redno skacejo cez cesto, kjer sploh ni nobenega prehoda. Rekreativci in sprehajalci ... Mogoce so zato naredili tako omejitev ?
Se pravi ker pešci kršijo pravila, bomo potem avtomobiliste sankcionirali ....
naj nadzirajo te ki skačejo
confused-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
Citat:
Uporabnik tajda111 pravi:
...kaj zdaj...je kdo tu kaj bolj pameten, ali plačati ali... ?

jst bi se pritožil. kaj se pa pravi pošiljati kazni zaradi starih meritev z merilnimi napravami, za katere takrat še ni bilo dovoljenja za izdajanje plačilnih nalogov ampak so imeli samo dovoljenje za opravljanje meritev. naj pošiljajo kazni za prekrške, ki so datirani v obdobje po prejetju dovoljenja za izstavljanje kazni, saj je drugače to isto, kot če bi storil nek prekršek, potem pa bi se postopek obravnave prekrška toliko zavlekel, da bi se vmes spremenil zakon in bi te kaznovali po novem zakonu, ki vsebuje strožje kaznovanje. in to je narobe, se mi zdi da je nekje to še celo z zakonom določeno, kako se upošteva te spremebe v zakonih oz. dovoljenjih.... res pa je, da prekrški zastarajo šele po parih letih (na kar se zgovarjajo pošiljatelji položnic) ampak za moje pojme je to v tem primeru popolnoma brezpredmetno in totalno zavajanje folka.

tako da ja, pritožit. v čimvečjem številu.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
V Kranju večjih budal ni, polciija itaq ne zna opravljati svojega dela, imajo prenizek IQ.

Vazno da imajo dovolj visok IQ da ti lahko svetujejo kaj storiti če je nekdo zrel za prisilno hospitalizacijo. Ti si hinavec na kvadrat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.775
113
....men pa tole ni jasno "v kranju večjih budal ni" ... wtf? itaq da so, prav cel kup jih je. takšne in drugačne.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Jst s kranjskimi policisti nimam prav nobenih problemov. Zame se sploh ne zmenijo, jaz tudi ne zanje. Ko sem jih nazadnje srečal sem šel proti Torovem, tam sem potem pred cestninsko zmanjšal na omejitev, ker so merili, in si mislil dober dan gospodje policisti, evo me vzornega državljana, potem pa lepo gas do daske naprej do Kranja.

ruparcic

Zelenc'
14. nov 2010
2
0
1
lep pozdarv

30.6 2010 me je pri vožnji v naselju slikau radar za 12km/h preveč plačilni nalog sem dobi 12.11 2010 kako je to možno da se tok časa čaka ali ima kdo izkušnje glede dobe ker res nemorš vedt kaj se je pred pol leta zgodilo in kako nj sedaj vem če bom še kj dobil to ni res lp

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ruparcic pravi:
lep pozdarv

30.6 2010 me je pri vožnji v naselju slikau radar za 12km/h preveč plačilni nalog sem dobi 12.11 2010 kako je to možno da se tok časa čaka ali ima kdo izkušnje glede dobe ker res nemorš vedt kaj se je pred pol leta zgodilo in kako nj sedaj vem če bom še kj dobil to ni res lp
Nekateri so sedaj dobili kazni še iz lanskega leta, tko da se ne sekiraj preveč in plačaj.
Saj veš, vmes so bile volitve, pa župani in svetniki niso hoteli motit občanov še s plačilci.
Pa tud tko je, če bi ti poslali kazen naslednji dan, bi se mogoče potem bolj pazil, kar pa si inkasanti ne želijo.
V tolažbo ti povem, da so redarji povedali, da nikakor ne gre za polnjenje občinske blagajne, ampak izključno za našo varnost. :)

tajda111

Zelenc'
12. nov 2010
27
0
1
...če dobiš po pol leta kazen je pa prav zares vzgojno !!! ...ko te ustavi policaj te to takoj zadane in mogoče vpliva za vnaprej...
...ali je kdo že zasledil oz. ima kak predlog o plačilu množice teh nalogov zadnje dni ?

ruparcic

Zelenc'
14. nov 2010
2
0
1
poznam pa velko folka k je dobilo v petek tele presenečene plačilne naloge a mogoče veste kaj je razlika med kangoo pa temu senikam ker v seniku vidm radarja tam pa policista

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tajda111 pravi:
...če dobiš po pol leta kazen je pa prav zares vzgojno !!! ...ko te ustavi policaj te to takoj zadane in mogoče vpliva za vnaprej...
...ali je kdo že zasledil oz. ima kak predlog o plačilu množice teh nalogov zadnje dni ?
Jest imam predlog.
Plačajte, pa še naprej mislite, da redarji/policaji kaznujejo izključno zaradi naše varnosti. Pa da nikoli ne goljufajo.

Ko bom pa jest napisal, da si država želi več prekrškov in nesreč, da bi več pokasirala pa me še naprej obtožujte, da pišem nebuloze in dajete na block listo.

Virtuoz naj se pa pritoži (tam je omejitev 50 in ne 40, kot mu očitajo) da bo na lastni koži izkusil, da imam prav, ko pravim da je država lopovska.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ruparcic pravi:
poznam pa velko folka k je dobilo v petek tele presenečene plačilne naloge ....
Hehe, sami divjaki. Hitrost ubija.
Hotli ste višje kazni za divjake in večji nadzor, zdej jih pa imate. Zadovoljni?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Še premalo v Kranju, jaz bi napisal vsak dan na stotine listkov za napačno parkiranje
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Še premalo v Kranju, jaz bi napisal vsak dan na stotine listkov za napačno parkiranje
smile-1.gif
Jest bi jih tud, če bi denar šel na moj račun. Saj, A bi bil vzgojen ukrep kaj drugačen, če gre denar v moj žep al v državni?