Zopet nova bolha.com

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
mislim, da so tu bolj krivi uporabniki...
evil.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Jap, krivi so uporabniki,, tisti ki take maile pišejo, ter tisti ki avkcije natavljajo in potem nočejo prodat po izglasovani ceni.

Pač jaz bolho jemljem kot neke vrste oglasnik in nič več.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem danes imel pogovor z enim, pa mi je pokazal nekaj tujih "bolh", pa rekel: Glej lepo piše podatke o oglasih, pridržana cena, število ponudnikov, zakaj tega ne morejo na Bolhi imet ?
Hja, kaj mu naj rečem. Da so na bolhi dobili napad šalabajzitisa ?
frown-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:(Pa folka ne razumem - imam avkcije, nekatere s pridrzano ceno, ampak dobivam maile z vprasanji, ce je to in to se na voljo, kaksna je cena ipd. Ali avkcije ne delujejo ali kaj, se stvari ne izpisejo pravilno?)

Potrebno je upoštevati, da ima veliko folka vgrajen nekakšen možganski filter, ki jim besedilo v oglasih priredi tako, kot bi si oni želeli ( cena na polovico, več kosov za ceno enega, ideja da dostaviš na drug konec slovenije nekaj kar stane 15€ ). Zato le glej, da bo vse jasno in glasno. Ko jaz pišem oglas na bolhi, ga pišem vedno tako kot bi pisal zaostali osebi, to zmanjša število butastih povpraševanj na minimum.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Imajo tudi izredno velik ADD. Če je več kot en stavek teksta, je bolje poklicat, kot pa prebrat še drugega. Še rajši pa poslat SMS in si nato preostanek dneva dopisovati v polomljeni slovenščini.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaj so še vedno na tripu ?
rolleyes-1.gif

Oglasa ni mogoče popravljati... (napišem spremembe, kliknem gumb "Takoj oddaj oglas" in .... nič)

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Očitno zdaj prikazuje vse slike. Pred časom pa mi je z vključenim adblockom blokiralo vse slike pri oglasih. Jaz pa sem maile okoli pošiljal, če lahko dobim fotografije artikla pa mi vsi odgovarjajo, da so fotografije že pri oglasih, meni pa nič jasno...
grin1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Stara Bolha je se dostopna na www2.bolha.com, samo se nisem postekal, po kaksnem kljucu locuje (!) oglase, ker sem nekaj iskal, pa so bili prikazani rezultati na novi in stari razlicni (nekaj pa jih je pokazalo pri obeh)...

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Imajo tudi izredno velik ADD. Če je več kot en stavek teksta, je bolje poklicat, kot pa prebrat še drugega. Še rajši pa poslat SMS in si nato preostanek dneva dopisovati v polomljeni slovenščini.

Hehe, sem opazil, kako se take "najde" gor, če nastopajo kot prodajalci... Dajo navaden oglas (fiksna cena), na koncu pa napišejo "Cena ni končna".
bonk.gif
Za avkcijo pa očitno niso slišali.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Ne da se pogledat in ko jebe to p...o Bolho sedaj ko dobimo ebay končno ebay.balkan region.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Ne da se pogledat in ko jebe to p...o Bolho sedaj ko dobimo ebay končno ebay.balkan region.

Ko j*#@ vas balkan region, pri nas v srednjeevropski regiji, kamor spada tudi Slovenija, imam za silo zaenkrat ze nekaj casa ebay.de. Kaksnega .si se pa ne bi branili, ampak saj ne bi bilo razlike glede na Bolho, saj .de pokriva precej vecji tradicionalno nas trg.
evil.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ve kdo če se da pogledat število licitacij na (svoj) oglas?

Po moje samo preko starega vmesnika na www2.
Pri "novi" ni druge, kot da posamezen oglas odpres in gres na zavihek Avkcija. Skrajno neprakticno.
uf-1.gif
Poleg tega pa sem ugotovil se to, da se licitacije iz prejsnjih objav ne resetirajo (skratka, ce si imel v eni rundi npr. 10 dni kaksno licitacijo, pa si po izteku popravil oglas - denimo ni bila dosezena pridrzana cena ipd., bodo vse licitacije po ponovni objavi oglasa se vedno vnesene).