Zopet nova bolha.com

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče mal off, samo bolj kot zanimivost:
zelo veliko ljudi uporablja napačno resolucijo na svojem ekranu. Vrjetno kar vsi tej zato, ker so jim črke pri pravilni resoluciji premale, ali imajo monitor predaleč in potem ne vidjo. Fora je še to, da jih veliko sploh ne ve, da imajo napačno in, da jih zmazek na ekranu sploh ne moti.
Mogoče web ustvarjalci mislijo tudi na take in zato delajo (za nas ki se na stvari malo bolj spoznamo) "čudne" strani.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Na eni moji precej obiskani spletni strani je 50:50 normalno vs. widescreen, torej bi polovici ljudi kazalo ''narobe''. Na drugi pa je celo 65% tistih brez widescreen (pa gre za sploetno stran namenjeno mlajšim, torej bolj ''tehnološko'' usmerjenim).

Je potem še vedno boljše, da polovici ljudi kaže v redu, polovici pa z robovi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Najboljše je seveda, da vsem prav kaže. Samo to je za web mojstre znanstvena fantastika.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
(nekoč) dobri stari mobisux iz katerega sem prebegnil sem, se je znal lepo raztegniti čez cel ekran.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Daj daj bejži s tako bolho, daš gor oglas pa ga sploh ne najde... Dajte zadevo sporihtat če ne pa dol zaprite... Te vaše beta verzije, polizdelki
jezen.gif
Oglas uspešno oddaš a ni ga nikjer...

Nazadnje urejeno:

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
torej je za popačene fonte v vsebini oglasa, kriva moja nepravilno nastavljena resolucija?

Pomoje tale tip ni ravno dobro opravil svojega dela
717595-Untitled-9.gif

Priponke

• 717595-Untitled-9.gif
    717595-Untitled-9.gif
    127,5 KB · Ogledi: 215

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Kakor koli že ni dobro, da se omenjajo imena in priimki, saj noben nebi rad bil na sodišču mar ne? (zaradi blatenja).

A.P. Dela kolikor lahko in še več dečko je fejst in se res trudi vendar je sam in ima dela toliko da ne sfolga enostavno je tam po 12 ali več ur in dela še doma tako, da mu svaka čast.

Bolha se bo postavla nazaj hitro so pač ene tehnične zadeve, ki bojo hitro odpravljene.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Dalec od blatenja, ker niti ne vem kdo to je. Se je pa podpisal v css dokument, kot avtor, zato se je izpostavil. To, da je sam in da dela 12 ur ni pa noben izgovor, ker jaz delam toliko in se vec ze leta. Poleg tega sem v enakem poslu, zato lahko trdim, da se pac ni dovolj potrudil, oz. Je bil premalo placan oz. Je bil en od mnogih razlogov. Vsekakor pa krivim bolho, oz. Narocnika, ker je pac on tisti, ki doloci kdaj se projekt objavi.

V koncni fazi mi je pa pravzaprav vseeno...me je samo zanimalo glede popacenosti fonta.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Zadeva je bila finalizirana in stestirana to kar se sedaj vrti je beta, ker je šlo malo nazaj zarad česa nevem in me ne zanima. Če si pa v poslu oziroma bivši zaposleni pa potem itak veš kako je na stvari zato ne potencirajmo stvari, ki se bojo samoumnevno rešile. Lp.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
aja..da je pa beta pa nisem vedel. A sem kje spregledal napis oz. obvestilo? No, kakorkoli...jih podpiram, da dobro zaključijo in objavijo delujočo verzijo
smile-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Kako se zdej išče na bolhi?
Hočem mal pogledat dele ali razbire Forde, pa ne znam?
Sam za forde, sam dele, ne cel kup drugih avtov za dele.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem ravnokar sprobaval.
- sem naredil oglas (z eno sliko)
- potem probal dodat še eno sliko, a je obtičalo. Po kliku na gumb "Takoj oddaj oglas" se vrti vrti vrti, pa nič.
Niti druge strani več ne naloži.
To je v FF.
Če odprem IE, pa tam lepo dalje dela... ???

Skrivnosti Mikroso... računalnikov.

Dodatek:

Je pa prvotna slika oglasa izginila.
A je tak, da če pri popravljanju oglasa dam novo sliko, se prejšnja prepiše?
Pa zelo šteka tudi z IE, zdaj dodajam eno GIF sliko veliko 100kb, pa že minuto nekaj melje.

Dodatek 2:
In zdaj bilokatero stran nalaga in nalaga, a ne naloži. Enako v FF in IE.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zgleda, da je nekaj s kukiji. Namreč tako v FF kot v IE je tak:
- "vse dela"
- poskusim uploadati sliko
- "zmrzne"
- zdaj več nobena stran ne dela (od bolha.com)
- zbrišem kukije od bolha.com
- spet dela (v FF, v IE7 še nekaj šteka, se pa potem pobere)

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Pa dobro, kaj je to res beta ali kaj ?

Pišem tu,ker:
- na strani http://www.bolha.com/pomoc.php?id=9 "Pišite nam" pravijo:
Citat:
Vaše mnenje je za nas izjemno pomembno.

Z vašo pomočjo namreč stalno izboljšujemo naše storitve, saj jih želimo v čim večji meri oblikovati po vaših željah in potrebah. Zato bomo veseli, če nam boste pisali.
Pol pa ni nikjer obrazca, e-naslova ali linka, kako bi naj opravili to pisanje.

- link "pozabil sem geslo" (http://beta.bolha.com/pozabljeno_geslo.php aha, beta) vrne 403 Forbidden

- pa kot že omenjeno, dodajanje slik je katastrofa
1.) Dizajn je čist mimo. Če sem prav ugotovil (kar je že prva napaka, stvar mora biti preprosta, ne pa da mora uporabnik raziskovati), je postopek za naknadno dodajanje slike tak, da klikneš "Popravite oglas" in potem spodaj klikaš "Dodaj še eno sliko" enkrat za vsako že obstoječo sliko in v zadnje polje vpišeš novo sliko. Sicer se obstoječe slike prepišejo.
2.) ne deluje. Sem na oglas, ki je že imel dve sliki, dodal tretjo. Rezultat: Oglas ima le eno sliko. Pa ne to zadnjo dodano.

Meni sicer dol visi, ampak en sorodnik ima gor oglase in bolha mu pošilja sporočila, da nima slik na oglasih in jih naj doda. Kar pa potem seveda ne deluje.
13.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Da se ne boste drugi j*ebali. Čudoviti novi sistem več ne zna skalirati slik, zato morate to sami prej narediti. Torej ne preko 400x400 , ker ne bo delalo. Razen če ta šalabajzer to uspe popraviti. (dela na "živem" sistemu, najbrž zadnji krik IT)

"Vzamemo dobro stvar in ju sfukamo do amena- balkan.style".press

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Včeraj je bilo obratno - če si dal z višjo ti je razvrstilo z nižjo in obratno
rolleyes-1.gif

Bolho zgleda programirajo otroci v vrtcu, zgleda noben ni videl računalniške šole od daleč.

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.978
40
48
A ima se kdo probleme s prikazom slik na Bolhi? Danes mi cisto nobene ne prikaze.

(Pa folka ne razumem - imam avkcije, nekatere s pridrzano ceno, ampak dobivam maile z vprasanji, ce je to in to se na voljo, kaksna je cena ipd. Ali avkcije ne delujejo ali kaj, se stvari ne izpisejo pravilno?)