No doživel sem nekaj prehitevanj v škarje, ponavadi mi ne dvignejo utripa ker sem sila miren voznik ko pride do kočljivih situacij,
ponavadi se moja že drži stropa in armaturke, ko sem povsem miren mi je bila pa najhujša ta situacija:
Delal sem nočno v kazinu. Po nočni direkt po starca iz mb na letališče brnik. Odložim in grem do moje ker so doma
zidali ograjo in sem obljubil da bom pomagal. Zazidamo, najemo in še grema na en obisk nato pa proti večeru na Pag.
Že na AC dosti pred senjem se mi je tako dremalo, moja je slapa tak da glasna muzika + odprto okno ni bilo možno,
zato dam svojo klimo na minimum in dvignem hitrost proti 180, tolk da mi dogaja in da mi ni tečno. Dol z AC proti senju
sem popizdeval ker enostavno več nisem bil sposoben, in v tistem delu tut ni delujoče pumpe da bi se založil z rdečimi biki...
V senju se odločim da zacumam vsaj za urco tolko da nato varno pripeljem. Že ko sem iskal parking sem kinkal z glavo...
Najdem parking in se sparkiram na edinga prostega pred nek tovornjak. Pustim prižgan avto da naju klima hladi in zadremam.
Še sanjal sem da vozim. Nato tovornjakar zavergla tovornjak in prižge luči, v tistem se prebudim avto prižgan tovornjak
proti meni jaz proti njemu, z rokami sem se vlekel k volanu in pribijal na bremzo ter motal volan... V tistem se prebudi moja in me prične
nadirat če sme zmešan kaj klomoterim...
To novalije sem pripeljal brez da bi me enkrat kinknilo, niti na trajektu nisem mogo spat. Ko sem se prebudil sem bil prepričan da sem
zaspal med vožnjo in da zdaj grema čelaka v tovornjak... Mislim da sem prvič zaspal tisti dan komaj na plaži po marelo...