Zimska oprema

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Omejitev je 60 od WTC-ja (smer center), če ti pelješ 40 raj doma ostan, ne rabiš delat gužve
bonk.gif

In ne ne telefoniram med vožnjo itd...

Lepo, da si si končno vzel čas in pogledal, kakšna je omejitev.
In ja - drugič bi bilo bolje, da ostaneš doma.
Ker takih stardecov kot si ti, ki se spravijo potem še kao "dinamično vozit" (verjetno, da bodo in
confused-1.gif
), ne mislimo prenašat.
(dost imamo kretenov, ki ne znate speljati pri zeleni ( stardeci ), potem pa silite v že tako zabasano križišče v rumeni (kao vozite dinamično )).

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Še prevod - na dunajski lahko voziš 60 samo od 2 do 5 ure zjutraj.

Vse ostalo se ne da.

Zato, ker se "dinamični vozniki" spravite podirat rekorde na cesti, kjer vsakih nekaj metrov nekdo zavija z nje ali na njo.

Potem pa vsake pol minute žlajfate.

In to je bistvo zastojev na tej cesti.

Žlajfanje in ustavljanje.

Ker ni je hujše katastrofe, kot pa od "dinamičnega" voznika zahtevati, da po takem ustavljanju hitro spelje...
bonk.gif

(zakaj le, če je pa treba najprej počasi sprocesirat, da je nekdo pred tabo speljal, potem prešaltat, potem pa še speljat...).

Ampak itak je najbolj važn to, da se pa potem po obvoznici lahko gonite 220 kmh (nek se zna, kdo je jači
bonk.gif
)...

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ej si kokoš
hysterical-1.gif

Kakšne stardec?? od kje ti to
stupid-1.gif
rabš očala za branje??

Dobr vem kolk je omejitev. Peljem vedno če se le da (ker ste eni drkađije z 40) vsaj na omejitvi, če več ne gre. Striktno se držim omejitve le relacija WTC-črnuče=policaji z radarjem..

In če ne znaš spelat pr zeleni, če stojiš pr redči v križišču, ti jaz nism kriv. Nič od tega ne počnem..

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Vse ostalo se ne da.
Zato, ker se "dinamični vozniki" spravite podirat rekorde na cesti, kjer vsakih nekaj metrov nekdo zavija z nje ali na njo.

Ker ni je hujše katastrofe, kot pa od "dinamičnega" voznika zahtevati, da po takem ustavljanju hitro spelje...
bonk.gif

(zakaj le, če je pa treba najprej počasi sprocesirat, da je nekdo pred tabo speljal, potem prešaltat, potem pa še speljat...).

Ampak itak je najbolj važn to, da se pa potem po obvoznici lahko gonite 220 kmh (nek se zna, kdo je jači
bonk.gif
)...

Ja pa ja
hysterical-1.gif
Od 6-6.30 pelješ z lahkoto 60-80 brez bremzanja od WTC-ja do štadiona..
In če je zate podiranje rekordov z 80km/h (btw po števcu relanih 70-72) na prazni cesti kot je dunajska, vrni izpit
hysterical-1.gif

Si mal zakompleksana
bonk.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne vem, kdo je večji.

Zakaj sem pa jaz kriva za to, da nekdo vozi 40?

Mi lahko prosim pojasniš, kje se ti je marija prikazala, da jaz delam vse narobe na tej cesti?

In vse to samo zato, ker se mi zdi idiotsko ravnanje ljudi, ki imajo kao vedno kup razlogov, zakaj pa oni ne bodo imeli zimskih gum, potem pa moram te kretene gledat (in čakat), da se premaknejo 2 metra...

Dokler si boš ti jemal to pravico, da me boš posiljeval s tem, da naj ostanem doma, ker baje vozim 40 kmh, boš ti pa zame tisti [censored] na cesti, ki me vedno čaka na črnuškem semaforju, ker tudi po milijonti vožnji po obvoznici ni dojel, da je od Brnčičeve do tja zeleni val, ki je naštelan genau na 70 kmh.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Vse ostalo se ne da.

bonk.gif

bonk.gif
)...

Ja pa ja
hysterical-1.gif
In če je zate podiranje rekordov z 80km/h (btw po števcu relanih 70-72) na prazni cesti kot je dunajska, vrni izpit
hysterical-1.gif

Si mal zakompleksana
bonk.gif

Ko se boš končno naučil speljati na zeleni, brez da ti crkne avto, se pa oglasi.
(ko se reč enkat premika, zna tudi opica tiščati gas.press).

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kdo je kriv itd si sama začela
stupid-1.gif
da je kriv za vse kar se teb na cesti zgodi..

Če si že začela z tem sr., ti samo vračam..

In ja zarad letnih gum te bom dosn bremzal na suhem asfaltu
bonk.gif

Noben te ne posiljuje da pelji 40, sama praviš da več ne gre
stupid-1.gif
baje, pa začuda gre

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Vse ostalo se ne da.

bonk.gif

bonk.gif
)...

Ja pa ja
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif

Si mal zakompleksana
bonk.gif

Ko se boš končno naučil speljati na zeleni, brez da ti crkne avto, se pa oglasi.
(ko se reč enkat premika, zna tudi opica tiščati gas.press).

hysterical-1.gif

Kaj pa če nimam sklopke
evil.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ojej - v pred semaforjem v nedogled parkirano vozilo se mi pa še ni ratalo zaletet (in tudi dvomim, da mi bo do kdaj koli ratalo).

Seveda so križišča zaprta - ker idi.oti, kot si ti, rinejo vanje takrat, ko je že davno rdeča.

Vrnite izpite, pa se bo po Dunajski spet vozilo, kot je treba.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Ja zato pa vozte k p. po cesti z zimsko opremo: suha cesta, folk pa 40 ko je omejitev 60 po dunajski
bonk.gif

Po dunajski se V VSEH VREMENSKIH RAZMERAH vozi 40 (če imate srečo - velikokrat še 20 ni).

Zato, ker eni med vožnjo telefonarite, drugi iz predala vlečete špegle, tretjim se preprosto ne da hitro vozit (kaj šele hitro štartat na semaforju),...

Zato pa je debata o neki klinčevi razliki v zavorni poti v razmerah, ko te prehiteva vsak kolesar, itak totalen bul šit.
(da bi mi pa na obvoznici pred avto skočil otrok, si pa upam dvomiti - za vse druge "dogodivščine" pa obstaja varnostna razdalja).

Je pa vedno nadvse zanimivo opazovati kup folka, ki baje vedno "zamenja gume, takoj ko je sneg, ker je prej brez veze", kako z ritjo opleta na obvoznici, kjer je cca 3 cm snega. Ali se mu kolesa vrtijo v prazno pri premagovanju naravnost smrtonosega klanca, ki vodi na Tomačevski rondo. Ker - ko pa res zapade sneg - običajno zapade ravno v tistem trenutku, ko pa res nima časa zamenjat gume, ki so baje tako pri roki v garaži.

Zanima me, kaj od tega te tako zelo lepo opisuje, da si se notri osebno našel in zato tako zelo ponorel?

Hvala za odgovor.
smirk-1.gif

BTW - Očitno se ne voziš veliko. Sicer bi ti bilo kristalno jasno, o čem govorim.
smirk-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pa kaj ti je si pismena, če sama rineš v rdečo ne obtužuj mene, Jasno??? AL bo treba narisat
stupid-1.gif

Izpit pa lahko kr sama vrneš, če ti barnje ne gre od rok, nočm vedt kako ti gre šele vožnja..

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Pa kaj ti je si pismena, če sama rineš v rdečo ne obtužuj mene, Jasno??? AL bo treba narisat
stupid-1.gif

Izpit pa lahko kr sama vrneš, če ti barnje ne gre od rok, nočm vedt kako ti gre šele vožnja..

Jaz imam zeleno. Pa ne morem v križišče, ker si ti notri s svojo ritjo parkiran, ker si rinil notri, da ti kao ne bo treba še ene runde čakati na semaforju.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Ja zato pa vozte k p. po cesti z zimsko opremo: suha cesta, folk pa 40 ko je omejitev 60 po dunajski
bonk.gif

Po dunajski se V VSEH VREMENSKIH RAZMERAH vozi 40 (če imate srečo - velikokrat še 20 ni).

Zato, ker eni med vožnjo telefonarite, drugi iz predala vlečete špegle, tretjim se preprosto ne da hitro vozit (kaj šele hitro štartat na semaforju),...

Zato pa je debata o neki klinčevi razliki v zavorni poti v razmerah, ko te prehiteva vsak kolesar, itak totalen bul šit.
(da bi mi pa na obvoznici pred avto skočil otrok, si pa upam dvomiti - za vse druge "dogodivščine" pa obstaja varnostna razdalja).

Je pa vedno nadvse zanimivo opazovati kup folka, ki baje vedno "zamenja gume, takoj ko je sneg, ker je prej brez veze", kako z ritjo opleta na obvoznici, kjer je cca 3 cm snega. Ali se mu kolesa vrtijo v prazno pri premagovanju naravnost smrtonosega klanca, ki vodi na Tomačevski rondo. Ker - ko pa res zapade sneg - običajno zapade ravno v tistem trenutku, ko pa res nima časa zamenjat gume, ki so baje tako pri roki v garaži.

Zanima me, kaj od tega te tako zelo lepo opisuje, da si se notri osebno našel in zato tako zelo ponorel?

Hvala za odgovor.
smirk-1.gif

BTW - Očitno se ne voziš veliko. Sicer bi ti bilo kristalno jasno, o čem govorim.
smirk-1.gif

Lej če daš replay name mi ne rabiš še dodatnih spisov pisat kaj pa kako. Sploh nism ponorel, ne treba pa stvari, če jih nekdo počne vsem metat pod nos.
Zgleda da tebe vse moti na cesti??

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
stupid-1.gif

Jaz imam zeleno. Pa ne morem v križišče, ker si ti notri s svojo ritjo parkiran, ker si rinil notri, da ti kao ne bo treba še ene runde čakati na semaforju.

aplauz.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Kaj pa če nimam sklopke
evil.gif

Edino pametno.
Nekateri pač niste tehnični tipi in nikoli ne boste znali pravilno speljati.

tako je, eni smo pač nesposobni, sploh mi ni jasno kako se zjutraj sam oblečem
hysterical-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Mene moti samo to, da stojim.
Posebej takrat, ker stojim zato, ker nekaterim ustreza, da se lepo počasi speljuje, počasi premika, počasi...
Naj gredo to delati na vaške kolovoze.

Pa moti me to, da nekateri mislijo, da - čim je cesta približno prazna - lahko delajo kar hočejo.
Ker obstaja razlika med "upravljanjem vozila" in "vožnjo v prometu".
In nekateri nikoli ne pridejo iz a v b.

Saj lahko počnejo, kar hočejo. Samo potem naj bo cesta res prazna.

Ostalo mi je pa vseeno.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga navad se, eni smo se že.. Živce na cesti zgublat-brezveze..
Ko je lep vreme na kolo, flexerja pa je..

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Itak.

Zato pa ne hodim domov/od doma, ko je na cesti štala.

Na srečno si to lahko privoščim.

Tisti enkrat na teden, ko se pa ravno ob 16:30 vozim od bavarca na S LJ, mi je čisto dovolj.

(hipnotizirani posamezniki za volanom, ki ne dojemajo niti 5% svoje okolice.press)

@Soulman-a: sorry, moram še kaj naredit danes.
smile-1.gif

Jutri pa obljubim, da lahko nadaljujeva z mečevanjem.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno: