sori..narobe videl..sem tudi zmatran.
pa da sam še odgovorim. a sem ateist..ne vem, nisem prepričan.
a mi je vse okol vere bedno. ne, sploh ne
a mi je vse okol političnih in nacionalnih prepričanj bedno..ja, zelo ja
dol mi visi kdo si, kaj si..ampak ene norme imam pa rad. in te norme so bolj odraz..razgledanosti in kulture cloveka, kot pa neke strpnosti. nikoli in nikjer še nisem imel težav, ampak nekako se vedno poskušam vklopit. hrvati mi s svojim kruhom in pomidore dvignejo pritisk. ampak ne izzivam s hlebom in paradajzom ali kruhom in paradižnikom. pokažem z rokam.
una na roštilju v beogradu mi gre na organ s senfom in zenfom. gorčica je. pa se temu izognem tko, da anročim sve ljuto.
un v bosni mi gre na živce s filiđanom in baklavo, zeljanico i krmopiruso, burekom in kebabom..pa anročim jagnjetine. ker če kdo zna, znajo oni
v italiji..k jih vidim, mi rata slabo..ampak če sem tam, sem zato ker sem jaz hotel..in se potrudim
švabarija..organsko ne prenašam. ampak spoštujem njihove bundesliga frizu, špreham dojč in gledam, da pridem nazaj v slovenijo
in pač nekak ne amram vsiljevanja mojega prav drugim. nikoli in nikjer. na nekem narodnostnem nivoju znotraj drzav..mi je pa to bolano. nekdo ej nekje okenil grafite, pa 4s, pa kaj vem kaj..vse to bi jaz pomlatu k pse. stene in fasade nista mujo in milenko delala, da bo po njih pisala prva budala. ampak ej..nisem na oblasti..še