zgodovina se pozablja

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Greš v rodno domačo?

kosovo-zastava.jpg

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.298
113
blizu močvirne prestolnice
Ali ima? Saj tam je vsaj 30% Pravoslavnih Srbov, 15% Katoliških Hrvatov, nekaj Abdičevih muslimanov, kateri so odlični. Mogoče res tam okoli Zenice, Maglaja , Tešanja in Goražda niso glih normalni ostalo pa ni problema. Ali se motim? Sicer kar dosti gledam BN SAT, dobra televizija, dočim hayat pa res ne morem gledati.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zal ne bo slo. ne delim nasvetov osebkom, ki jih preziram.

dam pa lahko generalni ansvet. pravokatorji in pametnjakovici niste zazeljeni nikjer. pocasi tudi doma ne boste

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Dol v musli svetu ne moreš hoditi z križem vsem vidnim okoli vratu, pri nas ba te ženske predvsem šiptarke kar na veliko hodijo pokrite pa tiste kikle majo, pa še zavalene so. Da bi jo ogovoril?

Pa kaj mas ti take komplekse okrog zavitih zensk? A je to fetis al kaj? Prov zarad tebe sem sel prebrat celo temo od zacetka da vidim na kaj se to navezuje, pa vidim da si od nikjer potegnil ven zavite zenske. Bivsi bratje bi ti rekli:"Hajde ljeci se"
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej jaz tudi ne vem od kje jih muslimani potegnejo..namest da se' razgoličiju', butnejo bedra in pljuča na milo sonce, se zavijejo v rjuhe.

to verjetno izhaja iz revščine in nomadstva..je bil ruzak premali, a postlejnino je blo treba nekam dat

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Tudi v Bibliji je zapovedano da zenska ne sme pokazati obraza, problem je da so se kristjani na doloceni tocki oddaljili od izvirne oblike vere.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Kaj ima napredek z naglavno ruto?

Sem mislil da je, glede na to koliko casa posvetis verskim tematikam.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..japonci so ninđe opustil pozneje kot vatikan. ne vem zakaj jih islam še ne.

in kaj ima ninđa stil z napredkom. vse

z užitkom gledam Na zdravje, uživam v pristni slovenski muziki..zato ker vidim kaj bi jasnici delal 'među zubima in među sisama. a da mi je gor k ena ninđa..po prvi sekundi prešaltam.

enkrat sme gledu en xxx z rutkarji. pa to se ti ne..dvigne..v dveh urah.

in oprosti, ker sem čuden in mi lepa usta, prijazen nasmeh in čvrsta bedra na čopovi pomenijo več, kot izložba velane z njeno kolekcijo zadnjih zaves

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
lej, ninđe nimajo nobene veze z vero. slab primer.

In pa, verjetno kot kavalir ves da ni ravno lepo buljiti v zensko oprsje, njena bedra in nwm kaj se vse. Ne bos verjel, nekaterim zenskam to tudi ne prija. Taksna(ki je vzgojena po Islamskih predpisih) bo zadovoljstvo nasla pod zaveso kot ti pravis, in bo vse nasteto okrasje kazala le svojem mozu, v cemer jaz spet ne vidim nic napacnega, vsaj z moralnega vidika ne. Razen ce je tebi vsec, da bi tvoji zeni vsak zarival među zubima
smile-1.gif

In vsakem svoje, vsi smo razlicni, vsak ima svoje mnenje. Nwm pa zakaj bi nekoga taksna zenska motila. To je njen nacin zivljenja, To je njena resnica, njeno vodilo v zivljenju. Pa ce se tebi zdi tako neumno, nazadnjasko in nwm kaj se, za naglavno ruto, hidjab, nikaf ali burko se je odlocila sama, in ne zato ker ji je narocil njen moz.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aj ne seri

sam pedrom ni všeč sisato i guzato. ni treba buljt, lahko gledaš diskretno..če pogledaš ma MX skoz sončne špegle gor..zakaj? ja diskretnost..poba s eje navadu diskretno odmert razdlajo mked niplni.
jaz sem vesel, da se za mojo kdo obrne, pogleda njene noge itd. če ji je srce pri meni in moja cuna pri njej..bo vs eok..ce ne..se je sama odločila

zdej pa okol odločanja v tem našem islamu. ženska se lahko sam neki odloč..da se ubije sama. to je pa tudi vse. hodi zadaj, z nikome rne govri, ker lahko s pogovorom zanosi. nime prava glasa, ma da riba ind rgne, glansa in pere, epgla..zenska je stroj. dobrina, stavr. zelo zelo nazadnjasko. pa mi tut emancipacija zahoda ni všeč, d ane bo pomote. sam to akr islam dela..zakaj pa morjo bit zenske uzavesane..ker so muslimani..tok ljuboumni, da je to neki neverjetnega..enga normalnega ne poznam. oni bi karali, a zena da jim je ko izlozba od velane. ko bo um dosegel nivo razvoja, kjer ljubosumje ne nadomesca kisik, bodo nidze ratala playmate of the year. do takrat bi pa tak rpeskok v oblačenju pomenim iztrebitev islama..med sabo bi se pobil.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Glej ne mores ti tukaj predavat o Islamu in muslimanih na podlagi ene seljacine ki maltretira zensko.

Jaz kot musliman, sem te pripravljen sprejeti v svojo hiso, te pogostiti in se pogovoriti s teboj o vseh vprasanjih, ki bi te zanimala. Ce ti je bad, bi se lahko dobili na pijaci in pogovorili. Nihce ti nikoli ni predstavil Islama, posedujes le znanje katerega si pridobil iz okolice in verjemi da bosanci z baustele niso odraz pravega muslimana. Seveda to le v primeru ce bi te zanimalo.

Drugace bi zahteval od tebe samo nekoliko spostovanja do tujega. Voli svoje, postuj tuđe.... siguren sem da su tudi tebe tako vzgojili.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Tudi v Bibliji je zapovedano da zenska ne sme pokazati obraza, problem je da so se kristjani na doloceni tocki oddaljili od izvirne oblike vere.

Aha suesajdersko razstreljevanje otrok in žensk pa je izvirna vaša oblika vere.... V normalnem svetu je vera ločena od države in ne velja primitivizem plemenskih grup ali verskih...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jaz volim in spoštujem

ampak tko kot ne spoštujem odpustkov, ne spoštujem zaves
tko kto nespoštujem domobrancev, ne spoštujem verskih skrajnežev
okoli sebe sem imel, imam muslimane in vem kaki so ali ste. tukaj je nekaj posloševanja, ki mi ga lahko oprostiš. generalno pa skupina, ki je izredno ljubosumna, zaprta za drugačne in različne, strogo ženska v nuli, brez spoštovanja.

ko se iz bosne prmeikaš nižje, vzhodneje, hujše je.

in jaz jih, ali pa vas, toliko spoštujem, da si najbl na svetu želim, da vas od izralea pa na levo in desno, gor in dol, pusti zahod na miru. tam ste vi doma, tam delajte kar hočete in skomer hočete. ampak na tleh drugih civilizacij pa spoštujte pravila, zakone in s eprilagodite. to, ka rpričakujem od perujca, bolivijca al pa američana.

in potem rata problem. ker eno bi se spoštovalo, drugo pa ne.