ženske, polne izgovorov

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja stari, ti si sinomin zadnjega desetletja, kar se tiče strojev in bejb
grin1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Une k so samske pr 30 ih, so al grde, al so še vedno v oblakih. Get real, tega , kar ve iščete pač ni. Pripravite se na život z sadjem in zelenjavo, če je že dildo predrag.
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja ne vem, zakaj se pol oglašaš v tej temi...a zato, da se pohvališ s tem, da veš, kako kišto mam?
confused-1.gif
Drugač pa nekih posebnih problemov ravno nimam, ker mi je zelo hitro jasno, katera (so žal v manjšini) se je sposobna konstruktivno nekaj zmenit in katera se prepogosto zateka k trapastim izgovorom. Kar je v bistvu zanjo konec koncev vsaj tako velik problem kot za tipe, še posebej, ker se zgodi točno to, čemur se skuša izognit - pride na slab glas...da muti z glupimi izgovori, kar je zanjo še slabša 'reklama' kot če tipi rečejo da 'kr direkt odjebe'. Kar se pa tiče nasveta o številu klicev oziroma vabil, pa ni enoznačnega odgovora, je treba pristopat individualno. Sej hitro poštekaš, kot sem že dejal, katera ma mogoče momentarno res mal gužve in kera je polna bullshita.

Point je v tem, da me fascinira, kako daleč in koliko časa so ženske pripravljene furat zgodbico z bedastimi izgovori. Verjetno tudi desetletje.
grin1.gif
Ja, fu£.
grin1.gif

Pol te teme nisi odpru z namenom , da nekaj zveš, ampak si tle postavljaš retorično vprašanje?(evo, tud jst sem si ga postavila) Dej raj napiš kakšno zgodbico o spodletelih zmenkih na slepo, tiste je blo ful bolj zabavno, ne vem čemu služi pritoževanje čez ženske, a nisi bral Skrivnosti?
evil.gif

lep pozdrav in dobro jutro souporabniki
wink-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Mah, nič ni bilo tacga zdej, v zadnjem času, kr vse takoj dajo, razn ene, k se je zlagala, da me je čakala v lokalu...skrivnosti? tega nisem bral, sam eno strokovno delo o razvoju oborožitve na Slovenskem od 6. do 17. stoletja...
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Une k so samske pr 30 ih, so al grde, al so še vedno v oblakih. Get real, tega , kar ve iščete pač ni. Pripravite se na život z sadjem in zelenjavo, če je že dildo predrag.
smile-1.gif

Grde 30-letnice so vse poročene.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Lahko se tolčeš po glavi, tak je.

Grde ženske se hitro poročijo, talepe pa kalkulirajo in izbirajo, ker lahko izbirajo.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ne ni tak. 30 letnice že vedo kakšno je življenje... in to ni živeti od danes do jutri, ampak od danes za jutri.
smile-1.gif

Inteligentne, luštne in razgledane so lahko že pri 30ih. In kot take, so si izbrale sebi podobnega. In z njim živi življenje.

Tak to je, če je oz sta zreli osebi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ti rajši šparaj za plačilo cestno-prometnih prekrškov. Nebuloze gor ali dol, tako bedaste scene nisem nikdar potegnil, da bi vozil punco okol, zraven pa še neke kolege na zadnjih sedežih.
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
smile-1.gif

Ja kaj pa če pride do ločitve pri teh letih? Ne moreš teh mešat s takimi, ki so pri teh letih že lep čas brez partnerja (če so ga sploh kdaj imeli). Po nekaj takih "lušnih, pametnih, izkobraženih, finančno neodvisnih..... in samskih" puncah, ki sem jih spoznal v življenju, mi je bilo jasno zakaj so že celo večnost same...... ker ko usta odpre, reši se kdor se more
uf-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Padaš na pleh? Bi reku, da ne...evo.
grin1.gif

Važno, da ni peugeot 206.

Na peugeot 206 pa res redkokatera da. Razen mogoče Blisku iz poljuba.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ma zadnjič sem po dolgem času šel tja malo brat, pa sem se spomnil. Kje so časi, ko nas je CaptainX učil "življenjskih resnic", Halvdan preganjal z bejzbolko...

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Sej takih, ki govorijo kaj bi mi delal ni težko najdt, en primerk se je že javu
bonk.gif

@ovca: a misliš vilija?

majč