Kako sem jaz spoznal eno še, ko sem v srednjo hodil ... in potem mi je [censored] preko (takrat še) mIRCa težila, da sem to in ono, pa kdaj se bova videla, kdaj bom prišel kaj do nje, da bi se videla ipd ... in .. čakaj ti malo ženšče ... sem ji lepo povedal ... jaz mam jajca, da pridem do tebe ... maš ti jajca, da prideš do mene? in potem je rekla ja, ja, ja pa jaaaa ... in jaz do nje nisem hotel, ker sem hotel videti kaj bi naredila vse zame (več bi naredila, rajši me ima). In potem je že kar nekaj mesecev minilo, pa še vedno ni upala priti z LJ v prlekijo ... Jaz sem sicer bil takrat v LJ v šoli. Ampak vseeno ni imela pičke, da bi prišla tako daleč sem in je vedno neke izgovore iskala ... preko telefona in irca pa je bila kot da jaz ne upam nič, ona pa vse ...
Zdajšnjo ko sem spoznal, mi je "težila" čisto vsak dan, kdaj mam čas, da pride kaj k meni ipd ...
Kaj je ono pipalo takrat ne vem ... ampak očitno me ni mela tako rada, kot je govorila .. ker če bi, bi prišla sem ...
Kot na primer en primer z nemčije, že veliko let nazaj, da je moški šel za svojo bivšo punco čisto peš skoraj 500km. ampak ga je baje potem vseeno zavrnila ...
Ampak tak če gledate ne ... skoraj vsa dekleta bi rada, da jim ded vse prinese na roko in dela to kar ona hoče ... pa ja ... Jaz zdajšnje takrat nisem silil, da more ona prva priti k meni, če me ma rada ipd. Rekel sem ji samo, če bi jo kaj pojedlo, če bi ona bila tista, ki bi do mene prišla, ne jaz do nje? In potem mi je že "težila" še tisti dan kdaj mam čas ipd ...
Ko sva se začela družiti tako ... hodila ven po štacunah pa to ... pa ko je jamrala, da bi to mela pa ono pa ono ... pa sem ji rekel, jas pa bi to mel pa ono, pa mater da ni denarja ... in tako sem ji dal vedeti, da nisem človek, ki mu penezi samo padajo z žepov ... še kot študent, sem jih zase komaj mel, kaj še le za njo ...
Moj brat se je pred vsemi babami ven metal, koliko penez ima ... potem pa so mu domov položnice hodile o ... em ... da pač ni plačal ... Ko pa mu je denarja zmanjkalo, pa ga nobena ve ni rabila .. danes pa je poročen s tako, ki ga okoli prsta obrača kot se ji zazdi ...
Jaz pa sem svoji že na začetku jamral da nimam denarja pa to .. tak, da če mi kdaj penez zmanjka, vsaj ve kakšno je stanje ...
Glede tistega, ki je nekdo napisal glede tega, če ded skoči pod posteljo z kar eno itd in ga potem označijo za kurbera itd ... TOČNO TAKO!
Ko babšče gre v posteljo z enim, drugim, ali tretjim, še ni nič takšnega ... če pa gre s četrtim petim itd, pa je že vse ... od kurbe do prasice .. samo človek več ni ... Če pa gre ded s 10 babami pod rjuhe, pa ga vsi majo za nekega junaka oz heroja? Ne .. .Če je baba v obratnem primeru [censored], je pa ded v tem primeru kurvež ...
Gledam danes te moje prijatelje oz. prej samo znance ... na veliko se hvalijo, kje vse so že kero nategnili ipd ... pa so stari že čez 30 let, pa še vedno brez babe ali da bi vsaj deco meli že ... Kar nekaj ljudi je tu v okolici, ki so čez 40 stari, pa so brez babe ali babe brez deda ... zakaj? ... ker majo ljudje njihovih let veliko za povedati o njihovi pestri zgodovini ... kera bo pa zdaj mela kurbeža? oz keri kurbo?
Moja soseda, ki jo parkrat na mesec vidim samo, ima na fejsbuku dostikrat napisano ... en mesec .. ljubim te andrej, čez mesec dni .... ljubim te marko, čez mesec dni, ljubim te ta pa ta itd ... stara je 27 let ... ja kdo jo bo pa za kaj resnega mel, če pa jo vsi poznajo kakšna radodajka je?
Seveda ... mam pa tudi kolega takega ki menja pičke kot po tekočem traku ... soseda se čudi, zakaj je noben noče ( pa ki je itak luštna diklina), kolega pa se hvali povsod da je to že položil, da je ono itd ... in potem eno resno kolegico vprašaš s heca če bi ga mela .. pa reče "če zgledam kak [censored] ali kaj?" ... heh ...
Polno tem v enem postu ...