ženske, polne izgovorov

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Jah, še vedno ne vem, kak avto bi 'moral' imeti, da bi ustrezal. Drugač se pa opravičujem, tud S4 je verjetn dost da ti ogreje
srce-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dej ti raj prprav denar pa kup eno šiptarko in nehi s temi nedoraslimi problemi. vsi normalni smo si anjdl normalne babe..ti boš špač kupu šiptarko.

suzica smrekovo plohe
kausi cipele
domobran izvod dolenjskega glasu
slovenet ona on oglase
mahoni novo piščalko

ti pa šiptarko..vsak ma svojo igračo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v prvi delitvi smo norrmalni vsi, ki smo drugačni od tebe
potem pride šele delitev na leve, desne, janeze, purgerje, lahe..une k majo radi blonde itd.

na prvem nivoju je pa vazno samo to, da nismo kot ti..da nimamo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Hm, že če v ozir vzamem samo oblikovni nivo tvojih postov, se s teboj ne morem strinjati. Ne deluješ preveč prepričljivo.
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a na normalen in nenormalne se delimo po oblikovanju postov..in vsebini.

kaj pa če se po abrvi oči?

drugače pa, vsebino postov razume intelegenca, z njimi se tudi razumem. sa seljacima mi ni za čas zgubljat.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nekam slabo vi kao normalni rihtate svoje babe, ker so kr dovzetne za šmiranje z nami, samskimi "nenormalnimi".

Če hočem jesti med, mi ni treba na vrtu graditi čebelnjaka.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Jah, še vedno ne vem, kak avto bi 'moral' imeti, da bi ustrezal. Drugač se pa opravičujem, tud S4 je verjetn dost da ti ogreje
srce-1.gif
Lej, ne vem zakaj imaš probleme z ženskami, niti se mi ne da resno razglabljat o tem, ker pač ni nekega univerzalnega pravila.
grin1.gif
Avto je bil le za primer. Sicer je pa tko, da tipi ponavadi ne dojemate znakov, ženske pa povečini niso direktne in ne znajo rečt "odjebi" dobesedno in potem pride do tega, da tipi težijo po telefonu, ženske se pa zgovarjajo na vse možno.
Nasvet, ki velja za vse moške je, da pokličete in povabite enkrat oz. max dvakrat, če takrat nima časa, ji rečte naj pokliče, ko bo imela čas. Če vas ne pokliče, pomeni da nima nobenega interesa, če pokliče ga očitno ima. In to je to, ni velike znanosti za tem. Tud men bi blo lepo, če bi živel v svetu kjer ljudje ne bi ovinkaril in olepševal zadev in bi iskrenost neki pomenila, ampak žal je tko da ima velika večina ljudi težave s tem in zato se moraš naučiti shajati z njimi in ne pričakovati, da bojo funkcionirali tako "kot je prav" oz. si ti predstavljaš, da bi se moral.

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem no.. s tisitmi čeveljci ne prideš do čebelnaka..kvečjemu do..trotnjaka..al kako se reče samsekmu domu trotov
hysterical-1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Sam je pa pri vsej stvari en zanimiv paradox. Ženska hoče da prideš do nje, da si lovec, hoče da maš muda in da se potrudiš obenem pa obstaja naslednji problem da ne zna povedat al bi al nebi al bi se pa samo mal sponzorirala. Js zmer trdim: Hebeš pijačke pa te neumnosti in ovinkarjenje. Čimprej se zjasn kaj bi rad. Če bi rad samo malo na toplo dal pol se zjasn da bi dajal na toplo, če bi pa froce mel pa hipoteko pa karavana se morš pa tut tapravcajt zjasnit. Kot smo že večkrat ugotovil: baba itak neve kaj bi rada zato ne telovadit pa pjačkat pa vse te norije. Poiščeš prilko da se srečaš in ne zajebeš prilke nardit dober vtis. Če gre kle skoz morš pa samo preverit kaj ptička misli da bi rada in to pač prodaš. S spletnim pristopom v živo je score praktično zagotovljen. Problem je če si usran ker deklina to zavoha. Pr tem so dve nevarnosti al te izkoristi al pa odhebe in razbobna okol da si pizdek.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stieber pravi:
evo, še ena dokaj zanimiva tema...žensko povabiš na pijačo in ona seveda ne bi šla, do sem je pač vse okej. Zdaj se pa začne bolj zanimiv oziroma celo zabaven del. Ker so ženske primarno motene (razen redkih izjem), ne bo skoraj nobena naravnost rekla, da ji ni do tega in bi bila pač stvar zaključena. Ne, nikakor. Ker je tem čudaškim oblikam življenja izredno pomembno, kaj drugi mislijo o njih oziroma na kakšnem glasu so, seveda vse ali takoj začnejo nabijati neke izgovore (v stilu - ej ful nič ne hodim v Ljubljano, ampak hec je v tem, da itak vemo, da je ta, k kao 'nič ne hodi v lj' v slovenski prestolnici vsaj 3x tedensko) ali pa privolijo, potem pa padajo razni trapasti, bolj trapasti in orto trapasti izgovori. Ni časa, urnik službe tak, zbolela, maček se ji je obesil, treba tolažit prijateljico, ki jo je pustil tip, pojedla je pokvarjeno konzervo, mora pazit sestrično, ščegi se ji je zavrtel v smeri urinega kazalca. Prijatelj mi je dejal, da so ženščeta mojstrice takega izgovarjanja in da gotovo prej tip odneha vabit in da so sposobne take fore furat tudi pol leta in več. Seveda mu nisem verjel in sem šel stavit, da tako pač ne more biti. In sem probal. In evo, danes je pol leta in tipu sem dolžan pico.
evil.gif

Seveda pa imajo ista ženščeta zelo veliko časa, ko pričakujejo, da bodo od vas imela neko korist. Se da hitro dobit, v roku nekaj dni brez težav. Zdej imate pa na izbiro, ali se greste njihovo igro, bolj vas nujno potrebuje, bolj se boste zabavali, domnevam. Jaz namreč izvedle drugo opcijo in tako pičko, ki fehta za usluge, arogantno in nesramno odjebem.

lp

Prispevek rokometaša iz prve lige
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne vem no.. s tisitmi čeveljci ne prideš do čebelnaka..kvečjemu do..trotnjaka..al kako se reče samsekmu domu trotov

Kakorkoli že, če nosiš to, kar se bahaš, da nosiš, si se dobri babi v lajfu približal za največ 50 metrov.

Še nikoli nisem videl dobre babe poleg nekoga v alpina opremi..

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej ne morem se strinjat. Če bi nehal ovinkarit in povedal kaj vas muči, bi nam bilo hitro jasno kaj z vami. Se pa strinjam, da to velja tudi za nas. Odvisno kdo ponuja in kdo povprašuje.

Pa še neki, a bi se nehal tlelele eni imet za normalne in une, k smo samski imet za nenormalne. Če si samski še ne pomen, da si nek odpadnik. Jaz sem samska zato, ker nisem našla še fajnega tipčka. In fajn je, da se eni najdete in uživate ta lajf.

majč

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
No Majč js sm eni to že razložil in mi na misel ne pride da bi si navleku še en problem na glavo.
evil.gif

No sej bo. Upanje umre zadnje. Se bo že najdu en ki ti bo znal povedat kaj bi ti delu.
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja ne vem, zakaj se pol oglašaš v tej temi...a zato, da se pohvališ s tem, da veš, kako kišto mam?
confused-1.gif
Drugač pa nekih posebnih problemov ravno nimam, ker mi je zelo hitro jasno, katera (so žal v manjšini) se je sposobna konstruktivno nekaj zmenit in katera se prepogosto zateka k trapastim izgovorom. Kar je v bistvu zanjo konec koncev vsaj tako velik problem kot za tipe, še posebej, ker se zgodi točno to, čemur se skuša izognit - pride na slab glas...da muti z glupimi izgovori, kar je zanjo še slabša 'reklama' kot če tipi rečejo da 'kr direkt odjebe'. Kar se pa tiče nasveta o številu klicev oziroma vabil, pa ni enoznačnega odgovora, je treba pristopat individualno. Sej hitro poštekaš, kot sem že dejal, katera ma mogoče momentarno res mal gužve in kera je polna bullshita.

Point je v tem, da me fascinira, kako daleč in koliko časa so ženske pripravljene furat zgodbico z bedastimi izgovori. Verjetno tudi desetletje.
grin1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ej ne morem se strinjat. Če bi nehal ovinkarit in povedal kaj vas muči, bi nam bilo hitro jasno kaj z vami. Se pa strinjam, da to velja tudi za nas. Odvisno kdo ponuja in kdo povprašuje.

Pa še neki, a bi se nehal tlelele eni imet za normalne in une, k smo samski imet za nenormalne. Če si samski še ne pomen, da si nek odpadnik. Jaz sem samska zato, ker nisem našla še fajnega tipčka. In fajn je, da se eni najdete in uživate ta lajf.

majč

No prav. Majči kadaj greva na drink, da ti po drinku povem al sva zaklučla, al te hočem sam mal povaljat, al te hočem oplodit. Obljubim, da bočit direkten.