3/4 celjskih intenzivistov je šlo delat privat kardio ambulanto, ne vem če se odgovorni zavedajo kaj to pomenijap... bom čez par let vprašala, če se je vse skupaj odvijalo po pričakovanjih. glede dostopnosti in cene zdravstva... Enih par jih ima zelo dodelano vizijo, kako bo potem. Me zanima, koliko bo sovpadala z realnostjo.
Očitno so v državnem zdravstvu tako fine plače in pogoji dela, da jim je kar nerodno, pa grejo raje privat.3/4 celjskih intenzivistov je šlo delat privat kardio ambulanto, ne vem če se odgovorni zavedajo kaj to pomeni
predvsem pogoji delaOčitno so v državnem zdravstvu tako fine plače in pogoji dela, da jim je kar nerodno, pa grejo raje privat.
Mogoče se pa celo izkaže, da je Golob odrešenik našega zdravstva.Narod je bil na volitvah, izvolil VOLA pa čeprav je tič. Torej narod si zasluži tako vlado.
Sem tudi o tem že pisal.Govoril z enim zdravnikom glede dežurnih ambulant. To se med pacienti dejansko zlorablja in ZZZS in ministrstvo vsake toliko hočeta, da bi izvajalci zelo zaostrili dostop ...
To ne bi smelo biti odvisno od zdravnika. Vsak obisk urgence se naj plača (ne polni račun, samo dodatni prispevek nekaj €) in ZZZS naj upravičenim do storitve to vrača.Sem tudi o tem že pisal.
Po pravilih bi morali na urgenci izdati račun za vsako nenujno storitev.
Ampak to vsak zdravnik naredi natančno 3x. Prvič, zadnjič in nikoli več.
Ker na koncu je spet prepuščen samemu sebi, ko se mora zagovarjat pred pacientom, varuhom, ZZZSjem, predstojnikom,... in na koncu ZZZS itak stornira račun.
Je boljša polovica to enkrat naredila na urgenci. Po 6 dnevnem dopisovanju z vsemi naštetimi je bil njen komentar "Pa lepo so mi rekli, naj ne izdajam računa."