Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Konec koncev je stavek "Ich bin ein Berliner" sinonim za svobodnega človeka, največ, kar naj bi človek bil danes..
Sem bil v Berlinu, ko je še stal berlinski zid in nekak mi to ne gre skupaj s svobodo.
Citat:
Konec koncev je stavek "Ich bin ein Berliner" sinonim za svobodnega človeka, največ, kar naj bi človek bil danes..
A to sploh obstaja?Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
mariborskih intelektualcev
Citat:
Ja, tudi jaz sem bil parkrat v New Yorku in ni nič podoben jabolku.
Evo, sem rekel, da obstajajo normalni Štajerci. V bistvu jih poznam zelo veliko. Opažam pa, da so tisti najhujši cepci zbrani v Mb ali v okoliških hribih. Med njih prištevam uporabnike kot so Rekreativni kolesar (ok, vem da je iz Prlekije), Hepan, jurga,...Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Nisem Mariborčan, sem pa iz kraja, ki je par km oddaljen od MB pa me prav nič ne moti njegova majica. Meni je on car, da si jo je oblekel. In car bo tudi kak mariborski politik, ki bo kaj podobnega naredil v LJ. Na jetra pa mi grejo kvazi politiki, ki podpihujejo to nestrpnost med LJ in MB. Npr. Jerovšek na seji odbora za notranje zadeve. Tisti mariborčani, ki pa se tak hudo počutijo prizadete zaradi te majice pa naj pomislijo, da se pol mariborskih intelektualcev vsak dan vozi v LJ na delo.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
najbolj zadolženo?Citat:
Uporabnik aviator pravi:
najlepše!!!![]()