Zdaj je že Mariborčan?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
no realno je ljubljana svetlobna leta pred mariborom...

in ne, ne živim v lj...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Huda stvar biti glavno mesto države, ki ima 2 milijona prebivalcev..Bimbo, že v Trstu komaj kdo ve za vas, pa si lahko namišljate, kar hočete..

Malo si boste morali razširit obzorja, ne pa ko fjakarski konji "mi smo glavno mesto"...A prebivalcev imate kot 2 ulici Madrida...ne bit tepčki no.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
no realno je ljubljana svetlobna leta pred mariborom...

.

Me prav zanima v čem, naj te opomnim, da sem v Ljubljani vsaj 2-krat na mesec, o nekem nadnivoju ne duha ne sluha, pač vsa državna uprava, vsa državna podjetja...in to je to...Nič posebenga, nobenega razvoja, nobenih svežih idej, nič.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ne, hodim še marsikam, razen čefurskih lokalov tudi neke hude kulturne ponudbe nimate, oz. nič takega, česar ni v MB.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.777
6.553
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
očitno hodis samo in le v btc...
Tudi v BTC je sedaj nova najvišja stavba v Sloveniji in nov hotel.

Verjetno gre za posebno obliko slepote ...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pa moram biti res slep, da v Ljubljani ne vidim prostranih trgov, kot v evropskih metropolah, ogromnih znamenitih parkov, slavolokov, svetovno znanih muzejev..

Imate Prešernov trg, Tromostvoje, Tivoli in cankarjev dom. Vau.

Naj vas tudi opomnim, da s provokacijami nisem začel jaz, ampak žabarji, ki dokazujete nekakšno večvrednost vašega zaselka v primerjavi z ostalimi slovenskimi zaselki..In izpadete precej smešno..Če bi bili res tako nad vsemi na vseh nivojih, se ne bi rabili kurchit..

erikson

Guru
25. avg 2007
22.777
6.553
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Pa moram biti res slep, da v Ljubljani ne vidim prostranih trgov, kot v evropskih metropolah, ogromnih znamenitih parkov, slavolokov, svetovno znanih muzejev..
platana_kongresni_trg_us.1309372990.jpg

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
S prvim dvema slikama se ne bi hvalil, sicer lepo, narejeno pa bolj po domače!
To je tvoje strokovno mnenje kot krajinarja, gradbenika, statika, holtikulturaša...? Al zato, ker eni tko pravijo, mogoče un župnik/čarovnik pod Golovcem al Urhom (a je še živ).

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.075
6.264
113
blizu močvirne prestolnice
Umrl 1999 leta, misliš pa Mirkota Žerjava iz župnije Lj.Rudnik!
Bilo je kar nekaj za prebrati od vdiranja vode, do poškodb obstoječih stavb, do poškodb sprehajališča...

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zato je kot človek manj vreden? Al te boli to, da lahko kupi tebe in cel Maribor, če se mu sprdne?

Za mene je manjvreden, lahko ima on keša kolk hoče, še vedno je samo en čapac slabega okusa, ki posluša Severino..

Sej ne rečem, Ljubljana je še kar lepo mesto, samo preveč je nekih priseljencev v trenirkah..

Problem je v tebi, ker si v svoji glavi predvsem niko i ništa. To se pa ne da popraviti s Hugo Boss čevlji ali G-Star kavbojkami. Zato ti gre vse na živce in zato te vse moti.