Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Tisti, ki je igral z AA - pravilna odločitev
Tisti, ki je igral z KK - pravilna odločitev (svaka čast!).
Tisti, ki je igral z QQ - napačna odločitev.
Ti to res ni jasno?
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ti to res ni jasno?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ti to res ni jasno?
AA se je prav odločil tu ni kaj, pa tut če bi bli na flopu AAK, se je prav odločil.
KK pa... Nevem no, rejz, re-rejz, all-in ; kolko sem z komantatorjevih razgovorov razbral,
je bil AA šortstek, jaz bi vrjetno klical z KK, ker bi predvideval da bo model za mano foldal (QQ),
no sej vrjetno tudi bi... Hedzap grem z KK allin (kličem; če me ne pošlje z mize) pa tut če me pošlje
bi vrjetno mogo pretuhtat, kolko je pa možnosti da maš KK on pa AA. Nenazadnje lahko on gurne
allin z 99, pa mu uleti na trnu tris.
Še zmeraj pravim da KK ni za v koš. Ni nepremagljiv hand; sicer pa kater pa ni? Z AA sem pušil že
na vse mogoče načine, klical allin, dal allin, igral agresivno do onemoglosti, če naletiš na kretena,
ki je preveč samozavesten z KQ sjut, maš problem. Velik problem.
Sicer pa tu zdaj mi nemoramo preveč sodit kaj je prav kaj pa ne, ker noben od nas ne igra na 300/600 mizah,
lahko se oprijemamo nekih strategij ki smo jih prebrali, ampak tudi tiste so rušljive.
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ok. Si ravnokar pokazal nivo svojega znanja. In hkrati, da kar vztrajaš z nemogočimi posti v temah o katerih nimaš tri čiste.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In na katerih mizah igra in s kakim stackom?
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In na katerih mizah igra in s kakim stackom?
kaj ti si ovca??
itak da na najvišjih....prečekiraj www.sharkscope.com dariominieri pokerstars
Citat:
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ti to res ni jasno?
če sem prav razumel, lahko greš preflop allin samo z AA!!
TI PA RES OBVLADAŠ POKER. VERJETNO SI ŽE MILIJONE ZASLUŽIL S POCKET ASI, tako kot ta v prikazanem priemru
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ti to res ni jasno?
če sem prav razumel, lahko greš preflop allin samo z AA!!
TI PA RES OBVLADAŠ POKER. VERJETNO SI ŽE MILIJONE ZASLUŽIL S POCKET ASI, tako kot ta v prikazanem priemru
Kaj tebi ni jasno? Saj je čisto prav napisal. Tisti procenti tam ob strani niso za okras, in če imaš manj kot 33,33% (in igralec s KK je imel manj od tega) možnosti za zmago s tremi igralci v potu, je callanje na dolgi rok napaka.
Ko vidimo karte vseh igralcev pred flopom, se lepo vidi, kaj je napaka in kaj ne in BureKm je čisto pravilno komentiral z ozirom na to. Saj ni diskutiral, kaj je igralca pripravilo do tega, da je odložil KK, ali da bi on sam v tej situaciji (brez da bi videl nasprotnikove karte) foldal KK.
Tisti heads-up igralec na PS na tukaj nima veze, ker bi s takšno strategijo na full ringu (kar se igra v posnetku) zelo hitro bankrotiral - zato si pa išče zgolj heads-up igre.