Zastonj denar za igranje pokra

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
hm, sreča
confused-1.gif

or just bingo playing!

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Tisti, ki je igral z AA - pravilna odločitev
Tisti, ki je igral z KK - pravilna odločitev (svaka čast!).
Tisti, ki je igral z QQ - napačna odločitev.

Ti to res ni jasno?

če sem prav razumel, lahko greš preflop allin samo z AA!!

TI PA RES OBVLADAŠ POKER. VERJETNO SI ŽE MILIJONE ZASLUŽIL S POCKET ASI, tako kot ta v prikazanem priemru
bonk.gif

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Ok. Si ravnokar pokazal nivo svojega znanja. In hkrati, da kar vztrajaš z nemogočimi posti v temah o katerih nimaš tri čiste.

Moderatorje bi prosil, da malo preuredijo zgornji post. Miljaužnt smeškov in problemi s "caps lockom" verjetno ne spadajo sem.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:

Ti to res ni jasno?

AA se je prav odločil tu ni kaj, pa tut če bi bli na flopu AAK, se je prav odločil.
KK pa... Nevem no, rejz, re-rejz, all-in ; kolko sem z komantatorjevih razgovorov razbral,
je bil AA šortstek, jaz bi vrjetno klical z KK, ker bi predvideval da bo model za mano foldal (QQ),
no sej vrjetno tudi bi... Hedzap grem z KK allin (kličem; če me ne pošlje z mize) pa tut če me pošlje
bi vrjetno mogo pretuhtat, kolko je pa možnosti da maš KK on pa AA. Nenazadnje lahko on gurne
allin z 99, pa mu uleti na trnu tris.

Še zmeraj pravim da KK ni za v koš. Ni nepremagljiv hand; sicer pa kater pa ni? Z AA sem pušil že
na vse mogoče načine, klical allin, dal allin, igral agresivno do onemoglosti, če naletiš na kretena,
ki je preveč samozavesten z KQ sjut, maš problem. Velik problem.

Sicer pa tu zdaj mi nemoramo preveč sodit kaj je prav kaj pa ne, ker noben od nas ne igra na 300/600 mizah,
lahko se oprijemamo nekih strategij ki smo jih prebrali, ampak tudi tiste so rušljive.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:

Ti to res ni jasno?

AA se je prav odločil tu ni kaj, pa tut če bi bli na flopu AAK, se je prav odločil.
KK pa... Nevem no, rejz, re-rejz, all-in ; kolko sem z komantatorjevih razgovorov razbral,
je bil AA šortstek, jaz bi vrjetno klical z KK, ker bi predvideval da bo model za mano foldal (QQ),
no sej vrjetno tudi bi... Hedzap grem z KK allin (kličem; če me ne pošlje z mize) pa tut če me pošlje
bi vrjetno mogo pretuhtat, kolko je pa možnosti da maš KK on pa AA. Nenazadnje lahko on gurne
allin z 99, pa mu uleti na trnu tris.

Še zmeraj pravim da KK ni za v koš. Ni nepremagljiv hand; sicer pa kater pa ni? Z AA sem pušil že
na vse mogoče načine, klical allin, dal allin, igral agresivno do onemoglosti, če naletiš na kretena,
ki je preveč samozavesten z KQ sjut, maš problem. Velik problem.

Sicer pa tu zdaj mi nemoramo preveč sodit kaj je prav kaj pa ne, ker noben od nas ne igra na 300/600 mizah,
lahko se oprijemamo nekih strategij ki smo jih prebrali, ampak tudi tiste so rušljive.

eh, pusti ga saj on se spozna na igro na low limit tablah, na high limit tablah, na cash igro, na internet poker. On je zaslužo že milijone, ker vedno igra na preflop allin z AA. To pa prinese 50% vseh dobičkov pri pokru.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Seveda.

Vendar je bilo vprašanje za igralca z KK preprosto. Ali ima eden ali drugi AA ali nima. Na podlagi vseh informacij, ki jih je do tistega trenutka zbral je predpostavil, da ima in zato je foldal. Njegova odločitev je bila v danem trenutku pravilna.

Druga zgodba pa je, da postavimo isti hand v neko teoretično situacijo. V tem primeru tudi sam nisem prepričan katera odločitev bi bila pravilna.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Ok. Si ravnokar pokazal nivo svojega znanja. In hkrati, da kar vztrajaš z nemogočimi posti v temah o katerih nimaš tri čiste.

Nivo znanja kjer izsiliš hedzap in z KK kličeš njegov allin... Nevem kje je tu kako neznanje?

Če si se ujel na poketroket, jebat ga, lahko se ujameš kot sem povedal modela ki se dere allin
z recimo JJ ker upa da bo ostal hedzap oz. še bolj vrjetno upa da bo pokrader rejz in rirejz z blajndi, ko ga presenetiš
z KK call, pa se ti na riveru smeji ker mu je uletel tretji J.

Sreča/nesreča/usoda/kdobivedel.

V tistem handu ko je model odvrgel KK, sem se čudil; je to dober poker? Nevem no.

Sam Farha (ki je tam 2 klase višje) je z KK gurnil alin po celovečernem igranju in tam dobrem 80%
staku plusa, in to zadnji hand. Klical ga je Greenstein z AA. Farha je gurnil 190k$ z KK!
Kak pol nebom z KK hedzap klical na turnirju, pa še to proti šortseku.

Nobeden od vas, prav nobeden, nebi foldal. Nihče. Ok, mogoče kake strateške poteze, recimo
4je so allin, itak da ne kličeš, misliš si, 3je izpadejo, ostanem hedzap v turnirju, foldaš in pozabis na KK,
in se pomalem veseliš da boš zmagal turnir, saj drugo mesto ti je garantirano.

Upa kdo rečt da je že hedzap foldal KK? Profesionalci lahko na prste ene roke preštejejo kolkokrat jim je to uspelo.
(to celo pove v videju; isto kot jaz je (vrjetno) komentator, to pobral v dojlovi knjigi)

Pa da nebote rekli da je zgodba z farho in greensteinom zmišljena; (če bote dobro poslusali, farha je vedel da ima green AA)https://www.youtube.com/watch?v=Yg551su1KnM

Nazadnje urejeno:

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
eh, jaz mu priporočam da se registrira na pokerstars, pa bo lahk z mano igral, me res zanima če bo foldal KK!

aja, ob priliki pa boš tudi lahko gledal kako se igra poker...recimo dariominieri, eden izmed najboljših igralcev na pokerstarsih,(sharkcscope.com), igra zelo veliko allin,TAKO PREFLOP, FLOP, TURN RIVER ALLIN, če mene vprašaš občutno preveč, ima pa skoraj najboljši rezultat na PS!

Ker za marsikoga je allin pred riverjem zgolj sreča.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
@Malcom
Sory. Skoraj nemogoče mi je brati tvoje odstavke (saj sam veš zakaj).

Glede dela, kjer si me citiral.
Letel je na prvi stavek v postu višje, ki res pokaže nesposobnost zdravnika do neke normalne debate. Če želimo pa govoriti o pokru in o določenih handih pa na tak način ne gre. Lahko dodatno argumentiram vsak svoj stavek. Žal pa pri takih odgovorih to nima nobenega smisla.

Kar si pa naprej napisal pa se nisem več trudil brati.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
on igra predvsem headsup...

drugač igra na 5000$ tablah, blindi 25/50$, ampak predvsem da sta samo 2, ....æe jih je več gre na sitdown mode. Gre najmanj vsaki 5 hand allin!

skratka, s takšno strategijo igro je eden izmed najboljših igralcev na največji internet poker igralnici

. Pa niti najmanj ne igra by the book. Burekm pa bi še kar naprej foldal KK!

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:

Ti to res ni jasno?

TI PA RES OBVLADAŠ POKER. VERJETNO SI ŽE MILIJONE ZASLUŽIL S POCKET ASI, tako kot ta v prikazanem priemru
bonk.gif

Kaj tebi ni jasno? Saj je čisto prav napisal. Tisti procenti tam ob strani niso za okras, in če imaš manj kot 33,33% (in igralec s KK je imel manj od tega) možnosti za zmago s tremi igralci v potu, je callanje na dolgi rok napaka.

Ko vidimo karte vseh igralcev pred flopom, se lepo vidi, kaj je napaka in kaj ne in BureKm je čisto pravilno komentiral z ozirom na to. Saj ni diskutiral, kaj je igralca pripravilo do tega, da je odložil KK, ali da bi on sam v tej situaciji (brez da bi videl nasprotnikove karte) foldal KK.

Tisti heads-up igralec na PS na tukaj nima veze, ker bi s takšno strategijo na full ringu (kar se igra v posnetku) zelo hitro bankrotiral - zato si pa išče zgolj heads-up igre.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:

Ti to res ni jasno?

bonk.gif

Kaj tebi ni jasno? Saj je čisto prav napisal. Tisti procenti tam ob strani niso za okras, in če imaš manj kot 33,33% (in igralec s KK je imel manj od tega) možnosti za zmago s tremi igralci v potu, je callanje na dolgi rok napaka.

Ko vidimo karte vseh igralcev pred flopom, se lepo vidi, kaj je napaka in kaj ne in BureKm je čisto pravilno komentiral z ozirom na to. Saj ni diskutiral, kaj je igralca pripravilo do tega, da je odložil KK, ali da bi on sam v tej situaciji (brez da bi videl nasprotnikove karte) foldal KK.

Tisti heads-up igralec na PS na tukaj nima veze, ker bi s takšno strategijo na full ringu (kar se igra v posnetku) zelo hitro bankrotiral - zato si pa išče zgolj heads-up igre.

no ja, ravnokar sem opazil, da je zadnji high stakes showdown na PS zmagal Dario.

največje pote pri pokru, pobere velikokrat najmanj možna kombinacija! Domnevam da tudi ti veliko služiš pri pokru z by the book teorijo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ok, torej ti jaz lahko z random handi preflop tiščim allin, in če neboš mel AA me neboš kalal. Super,
kdaj začnema igrat?

Sicer pa zakaj si pa mi 4je pametnjakoviči nebi odprli ene mize, naredimo
cash game, 100€ buyin, 0,5/1, pa se vdarimo. Ker vrjetno vi2 nista z MB (mi2 z dohtarom sma),
naredimo to na netu, pa se zmenimo, da gremo tam 150-200 handov, one-half rebuy.

Če je to premalo dnarja in mislite da igra nebi bla resna, pa se zmenimo pa dobimo v RL,
pa naredimo cash game 300 buyin al pa 200€ freeze.

Nazadnje urejeno: