Kaj je pa Koral pomenilo?
Blackjack To ne bo držalo. Samara ni imela nič z zastavo, ni se sestavljala v jugi. Če pa misliš tiste ki so se prodajali za dinarje potem je treba vključiti tudi Fiat regata 100, Fiat 132, Opel (IDA) record in commodore , Renault 18 (TS je imel 79 konjev). Mimogrede službena regata (100 ie) je bil prvi spodoben avto ki sem ga vozil. Na prvi vožnji sem moral odpreti okno, potreboval sem vsaj šum zraka, ker me je motila tišina
Očitno ti relacije v YU niso jasne - saj ne zamerim, samo povem.Čisto možno. In v navezavi s politiko je skrbela, da tako tudi ostane.
Kakor kater, verjetno odvisno tudi od letnika in od kod so bili deli. Stric je imel yugota 45, bolj med prvimi letniki, tak grd, oranžen je bil.motis se, yugoti, stoenke so crkovale kot po tekocem traku. Avto je redko dosegel 30.000 km brez velikega servisa, kolikor jih danes dela tretjina slovencev vsako leto samo z menjavo filtrov in olja. Jest delam 100km na dan pa verjemi, da nobena stoenka ali yugo ne bi zdrzal tega tempa. Leta 1996 je kolega kupil novega megana 1.6, kaksna raketa je bila to, ko smo sli lahko trikrat na leto v centralne alpe plezat - cez padsko nizino skos 160kmh cesar si prej nismo v sanjah predstavljal. Pa vse je skos delal. Na meganu.
Tudi jaz, kaj pa zdaj?McGiver: .... Sem toliko star, da ima še nekaj delovne dobe v SFRJ.
so bile pa vse te zastave, ki niso bili osnovni modeli precej redke ptice
osebno nisem poznal nikogar, ki bi kupil stoenko 1300, yugota 55, 65 ali kaj v tem stilu
vsi kar sem jih videl so bili "iz druge roke"
Tile proizvodi Zastave so tudi Yumašince s katerimi so ljudje dobr žgali naokoli in so tudi bile razlog za veselje (& žalost) marsikaterega švercerja pa še premnogih drugih
Poglej priponko 39722
Poglej priponko 39723
TAM je moral imeti dovolj dobavitelj iz južnih republik, da so ga pustili pri miru. Pa seveda zaposlitev za žene in otroke oficirjev JLA.
Višjo ceno.Kaj je pa Koral pomenilo?