No pa si jo pihnil.
Stvar je v tem, da dokler nimaš otrok in dokler imaš možnost moraš čimveč delat & čim več zaslužit & čimveč naredit za svojo prihodnost. Ko imaš družino in otroke pač malo omejiš delo. Vse se da, delat, uživat, bit z družino, je pa to stvar dobre organizacije.
Ne, denar ne odtehta prave ljubezni, pride pa zelo prav, ko s pravo ljubeznijo začneš v življenju ustvarjat.
Govorim iz dveh stališč, ostala sem brez službe, ki mi je bila pri srcu in kjer sem imela lepo plačo - če bi imela še naprej tako službo, bi delala bistveno več, poleg tega bi več varčevala. Zdaj trenutno te možnosti nimam in mi je žal, da nisem, ko bi lahko.
Drugič, denar ne odtehta ljubezni, ampak, kot sem rekla, pride zelo prav. Midva recimo kupujeva hišo in vsak euro pride prav, če se nebi trudila, grabila skupaj denarja in varčevala bi lahko še naprej, o svoji hiški sanjala v najemniškem stanovanju.
Doker ni otrok, sem pripravljena delat cele dneve in vem zakaj sem to pripravljena.
Ko si mlad, se je treba čemu odrečt, delat, ker lahko delaš, ko si starejši si zardi tega preskrbljen in uživaš, lahko pa delaš obratno, uživaš in bluziš ko si mlad, ko si star pa se tolčeš po glavi.