Zakaj tolko sprašuje ene in iste stvari?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
pa šele 28 je stara
cheer.gif

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Glej, drži se pravila: Na neumno vprašanje neumen odgovor. To so mene že zgodaj naučili. Smo s familijo gledal en film in sem vprašal: kaj se bo potem zgodilo, pa mi je mama rekla: čakaj da vidim pa ti bom potem povedala. Needless to say, ampak sem potem razmišljal: hm, saj bom tudi jaz videl, zakaj bi mi potem ona povedala ... (blink) aja, na neumno vprašanje sem pokasiral neumen odgovor!

Če te vpraša kaj delaš, ko vidi da gledaš maile, ji odgovori da pomivaš posodo al pa kaj podobnega. "a imaš novo srajco?" "ne, eno sem iz tvoje omare vzel." itd.

Pa še to: od vseh teh neumnih vprašanj me najbolj pogreje (in mi tudi veliko pove o osebi, ki to vpraša): o, a si se ostrigel?
stupid-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ksz

kaj pa epic pwn ... dam sodelavki link da si prebere to temo .. 5 min tisina na msn pol pa
kaj ti meni hočeš kaj povedat?
morem brat med vrsticami?
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.016
10.540
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz vidim da si replajal ko brskam med forumi, pa vem da bo ena proti meni letela. Isto velja za fizikalca in Laqack.
Nevem zakaj samo vi trije mate skos nekaj proti meni za povedat. Meni je to fascinantno.

Tudi, ko ljudje opravljajo druge, delajo to zato, ker jim ni vseeno. Ne za tebe, ampak ni jim vseeno za sebe.
Oni se postavijo v tvojo kožo in čutijo pomanjkanje stvari-lepih dogodkov-družbe, 'mačk' in zato se o tem pač menijo. Ker pa ti zavidajo, pa se menijo v negativnem smislu.
Evo, taka mala znanstvena razlaga by me
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Skor ne morem verjet, da je punca stara 28, ker njeno obnašanje zelo ustreza obnašanju moje mame. To je za njih konstruktiven in popolnoma normalen pogovor, kljub moji peni na ustih.

Se strinjam z zgoraj omenjenim postopom - to se rešuje z neumnimi odgovori. Saj ne gre le zato, da bo dojela, temveč za osebno zadoščenje, vsaj pri meni, ker nekaterim preprosto ni pomoči.

Tej punci prvo probaj mirno razložit, če pa ne bo šlo, ji poveš, da bodo v nasprotnem primeru sledili neumni odgovori, mogoče bo le premisnla, preden bo rekla kaj.

Deejstvo je, da z določenimi ljudmi govoriš na dol. nivojih. Ne vem definicije, zato bom dal primer, 3. stopnja pogovori o vremenu in, "kako ste kaj" fraze in pogovor 28 letnice z malcomom. 2. stopnja, odkrit pogovor o stališčih mislih, vendar z moralnim pridržkom. Kaj to pomeni? 1. stopnja, "kva ti smrdi iz ust", "prid povohat moj drek" in podobno. Najbolj zaželjena je 2. stopnja. 3. je navadno nabijanje in nakazuje le na to, da oseba noče ali ne more imeti s tabo kaj več, potrjuje tezo o mami ali sodelavki.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
lololol, evo še ena, kak dosežeš da ti bivša neha morit z takimi bednimi vprašanji na msn .. rečem da grem srat .. reče fuj .. čez 10 min napišem aaa kak je pasalo, telo se mi je odprlo ;D pa ni blo več besede
hysterical-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
mah ženska za 1x še ni taka ampak mati:
-prideš domov z pohajkovanja (mati ni doma) kasneje pride in se srečata......pa reče no xyz a si doma.......grrrrrr ne jebemu sunce še vedno sm odzun.
-te kliče na domač telefon se oglasiš in reče, kje za boga pa si......ja ne vem v portorožu na plaži srkam pivo
-kuham kosilo, ga odstavim in vpraša a bo dost kuhano........ma ne surovo bom postavu na mizo

grrrrrrrr

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Moja je tudi imela takšnja vprašanja pa sem ji otroka naredil, pa jih zdaj nima časa spraševat.
smile-1.gif