Zakaj tolko sprašuje ene in iste stvari?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
mamika je 28? v redu haha
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz vidim da si replajal ko brskam med forumi, pa vem da bo ena proti meni letela. Isto velja za fizikalca in Laqack.
Nevem zakaj samo vi trije mate skos nekaj proti meni za povedat. Meni je to fascinantno.

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Kaj je z vami moškimi, ste čisto znoreli, kdo ste vi, da vas človek (pardon ženska) ne sme ogovorit in vas kaj vprašat, ker se ji ne da molče vozit okoli?
Sprašujem zato, ker nisi edini moški, ki se ga ne sme nič vprašat.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Kaj je z vami moškimi, ste čisto znoreli, kdo ste vi, da vas človek (pardon ženska) ne sme ogovorit in vas kaj vprašat, ker se ji ne da molče vozit okoli?
Sprašujem zato, ker nisi edini moški, ki se ga ne sme nič vprašat.

kaj si to mislila MG3 ? bom po 1 Prekmuju drugač--fajn ljudje so...
wink-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ravno zdele
jezen.gif

ONA: A pustim otroka tle, al jo nesem v sobo?
JAZ: Tja jo nesi.
ONA: Zakaj pa je ne bi tle pustila?
JAZ: Ja, zakaj pa me pol sprašuješ, kje jo boš pustila?

.
Ravno tako za kosilo, kaj kuhat, oblečt,...
Čemu to? Matr te te malenkosti pogrejejo.
Nekaj vprašajo, čeprov vejo kako in kaj
13.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Opažam, da ste moški čedalje bolj občutljivi,to se dogaja tudi v moji okolici,
ko pa vprašam kaj naj skuham za kosilo pa tudi moj partner začne godrnjat,zavijaz z očmi,
ko da mi je tako lahko skuhat karkoli, ko polovice jedi ne je
jezen.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Ravno zdele
jezen.gif

ONA: A pustim otroka tle, al jo nesem v sobo?
JAZ: Tja jo nesi.
ONA: Zakaj pa je ne bi tle pustila?
JAZ: Ja, zakaj pa me pol sprašuješ, kje jo boš pustila?

.
Ravno tako za kosilo, kaj kuhat, oblečt,...
Čemu to? Matr te te malenkosti pogrejejo.
Nekaj vprašajo, čeprov vejo kako in kaj
13.gif

PA JAAA!!

Še ena od danes zjutraj:

"Maš novo srajco?"
Ja
rolleyes-1.gif

"Res je nova?!"
Goni se u p*čkomaterno! (ne rečem)

Mislim vidi me vsak dan, in vrjetno nisem srajce skrival v omari 3 leta, torej je nova, OK vpršaš ker
pač hočeš dat vedet da si opazla; kul, samo ne me pol "Res je nova?!" Ne napizdo sem te, staro belo
sem dal na plavo farbat.
rolleyes-1.gif

Mučne so mi take res. Sploh ko kaj delam.

Delam nekaj za en event, totalno zatoplen v liste in načrtovanje, ko pride (govorim za mojo, ne sodelavko):
"A boš solato z jajčko?"
Nebom, nisem lačen.
"Res nebi?"
Res nebi, hvala.
"Kaj pa če ti pustim malo?" (tu ji ponavadi že dam taki pogled da ve da ma slabe 3 sekunde da se na peti obrne pa poln umik)

Sem probal da ji odgovorim kar direkt: "Bom pol, nastavi mi jo na mizo". Kolko ti pa pustim? Kaj ti dam v hladilnik?
Kaj ti je malo zraven zmešam? Daj samo poglej, če je dovolj jajčke,...

Nisem tečen, rad slišim njen glas v stanovanju, vem da bi rada "skrbela" za mene, ampak jaz ne prenašam tega...
Pol pa se skregama, ker mi reče da se nočem pogovarjat oz. da sem tečen ker imam v službi težave, kar pa sploh ni res,
ampak butaste se mi zdijo njena butasta vprašanja, pa sem ji že 200x povedal: "Vzemi si na easy, jaz sem flegmatik,
če bo jebena solata preslana, si je bom malo zraven zmešal in dolil vode, če nebo dovolj kisla si bom malo kisa zraven vlil,
če je premalo jajčke, je pač premalo jajčke, itak neboš šla 2 jajčk kuhat pa jih umešavat v solato, da mam pol celo solato toplo
od dveh jajc. (pol pa mi reče da sn zbirčn in nevem kaj bi rad) Na EASY; če solata ni dobra jo bom fuknil bek, se vsedo na kolo
in se odpeljal v bližni McD in si kupil solato če bo treba.

Samo negre tega ženskam dopovedat. Mati sem navadil, ve da nisem tečen ampak me pač vprašanja motijo, tako njo
moti moje riganje pri nedeljskem kosilu in da spijem zraven cel kozarec refoška na ex, pa pol še enega. Jaz se tržim njenih
norm ona pa mojih, ko sma skup sma ko v pravlici. Nočem samo porabit spet +20 let da bo to skapirala in službena in domača.

Kaj ti lahko pokrtačim sako?
Ni treba, hvala.
Ja pa ti ga bom vseeno!!
Te pa ne sprašuj u božjo mater!! (ji ne rečem, ker bi pol vseeno nekaj rad imel od nje)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Opažam, da ste moški čedalje bolj občutljivi,to se dogaja tudi v moji okolici,
ko pa vprašam kaj naj skuham za kosilo pa tudi moj partner začne godrnjat,zavijaz z očmi,
ko da mi je tako lahko skuhat karkoli, ko polovice jedi ne je
jezen.gif

"Kaj boma jedla danes; špagete s tuno, ribje palčke, mali narezek, al nama naredim gobovo juho in palačinke?"
Meni je vseeno.
"Daj zberi no!"
"Te pa daj špagete s tuno, že dolgo nisma,.."
"Kaj pa če bi gobovo juho in palačinke?"
stupid-1.gif

Mene to spravi v tak slabo voljo, pa ji lepo povem vsakič; "Te pa skuhaj kaj pač boš, lačen sem da bom itak
vse pojedel, česar nemaram pa tak veš, tako da "go for it!".

Kaj ti pa namažem v palačinke?
Kot da mama kaj druga ko evrokrem.
stupid-1.gif

Nikol nebom tega razumel. Ko jaz vidim da ma recimo zadnjič rolerje zanič, sem šel pa zamenjal kolice,
pa je tut ne sprašujem; ti zamenjam kolice, a bi mela plave al zelene, a ti bol zategnem al malo?

Nevem no, mogoče sem pa sam preveč zadirčn.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Uf, te so močne, na srečo nimam težav s tem
smile-1.gif

Je pa res da sem bolj tihe sorte in mi paše bit tiho ravno takrat ko bi se folk ful z mano meno
bonk.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Ženske sprašujemo, ker vam pač želimo ustreč.
Naša vprašanja so vam bedna, meni pa se zdi, da ste moški bedni do konca, čene skapirate zakaj vas sprašujemo.
Še dobro da sem v letih, ko sem neodvisna od moškega in če mi kaj ne paše lehko gre iskat kako drugo, ki nič ne sprašuje, vse dlea po svoji glavi, saj mu itak tudi to ne bo prav, ker ne bo glava družine.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Tako da tišina je samo izraz neverjetnega razumevanja.
wink-1.gif

In točno to hočem dosečt, vsaj v polovični meri, torej čimmanj (nepotrebne) komunikacije...

Danes spet:

"A ti bodo pripeljali meso?"
"Ja sem se zmenil?"
"Pa je to sigurno da bodo pripeljali?"

Samo dim skoz uhe pa grem skoz vrata...

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Mogoče lahko probaš naslednjo taktiko:

udariš ji nazaj kontra, da začneš njo spraševat. Poleg se pa še delaš kako neumno to vse zgleda. Pa ji mogoče kej pride... sam vrjetn ji ne bo

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Na ta način se lahko zelo konkretno zahebeš. Ker bo bejba mislila, da si zainteresiran za pogovor, in bo še bolj lapala kot prej.
hysterical-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
Mogoče lahko probaš naslednjo taktiko:

udariš ji nazaj kontra, da začneš njo spraševat. Poleg se pa še delaš kako neumno to vse zgleda. Pa ji mogoče kej pride... sam vrjetn ji ne bo

ma ne pomaga nič.....mi počne mati isto...

na čase ignoriram ko pa se nabere malo preveč tega pa včasih kontra vsekam z istimi besedami kot jih uporablja ona......huh takrat sem pa.....uf kar tisti trenutek pade na jezik
shocked-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Presneto to je isto ko pri meni doma z mojo. Gledama tv, se vstanem, da grem scat pa že "Kam greš?", pa pridem nazaj pa grem pol na PC pa že "Kaj gledaš?" pa samo nonstop neka vprašanja. Pa svašta ti rečem ej
rolleyes-1.gif