Zakaj tolko sprašuje ene in iste stvari?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Par primerov pol pa obrazložitev:

Jo poberem na avtobusni, sede v avto in vidi da imam na zadnjem sedežu TV in vpraša: "Si dobil televizijo?"
Ja, sem dobil televizijo, na zadnjem sedežu jo mam. "So jo lahko popravli?"
(tu mi že poka ampak ne rečem; "Ja p*čkomaterno, kaj misliš da so mi s servisa vrnili pokvarjeno naj se jebem z njo
po enem dnevu popravila?"

In miljon takih bednih vprašanj, al me 3x vpraša (v roku 15ih minut) "Si poklical xy?" Ja sem. "Bo lahko pripeljal?"
Ja bo. Čez 2 minuti; "Pa misliš da bo pripeljal?"

Samo hitro maile preberem! Ja ok. Čez 3 minute pride mimo; "Kaj delaš?" (pa jasno vidi da čekiram mejle)

Nakupim robo, mam vse dobavnice nametane po sprednji armaturki, da jih ne pozbim v avtu, spet ista varjanta jo poberem;
"Si šel po robo?" (Ne p*čkomaterno sam sem si dobavnice sprintal)

Mažema sladoled, pa že od malega jem čokolada + nekaj pa me vsakič vpraša; "Spet maš čokolado?"

Sej je ful prijazna pa vse, ampak ta vprašanja me spravlajjo ob živce!

Kaj si delal na prstu? Eh malo sem se vrezal. "Res si se vrezal?" (jaz bi ji lahko tako vzgojno speko iz bekenda, da bi jo na šipo zaleplo)

Pa sem ji že 5x rekel, če bi blo možno da se malo umiri s vprašanji, lahko me vpraša ki sn bil, kaj sn delal, samo ne me z bednimi
mučit, ker me to spravlja ob živce. "Res te spravlja ob živce?"
jezen.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
otroci pac, kaj češ..sej 4 letn mulc ali mula tudi nonstop sprašuje bedarije, pa zakaj to pa zakaj ono, tako pač to je...

najt si eno milferco pa bo pol manj gnjavla.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:

28 let stara? Pa ni tvoja punca? Kaj jo pol vozš okol...? Če ti preseda, jo očitno še prevečkrat okol vozš... Ok, razn, če je to tvoja sestra...
grims-1.gif

Sodelavka, pač službeno jo dostavim do banke/pošte/papirnice, grem po robo, jo poberem peljem nazaj, morama pač
se vozit z enim avtom, ker firma nima dnarja da bi kupla vsakemu svojega, posledično pa tut delo nastavljeno tako da
harama z ramo ob rami, in meni že prekipeva,...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne, mislim, da je hotu povedat, da ma nov TV ... no, nov ne, popravljenega pa, zdej so mu vstavili tud barve ...

Nazadnje urejeno:

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Zgovorna je.
In ker ti nič ne rečeš, ker se ti ne da, potem ona sprašuje, da bi vzpostavila pogovor.
Vprašaj jo neki takšnega, da bo lahko govorila (opisno vprašanje!)....pol pa izklopiš in sem pa tja mhm/a res/kaj drugega pripomniš.

kadunnc

Pripravnik
1. avg 2007
868
15
18

[/QUOTE]
delo nastavljeno tako da
harama z ramo ob rami, in meni že prekipeva,...

[/QUOTE]

Če jo boš enkrat lepo nastavil in poharal nebo nikoli več ni vprašala...
cheer.gif

Nazadnje urejeno: