v tem primeru je najbolje, da vzameš autosifon, ali pa če primeš in preliješ v fermentor. Pri tem se tudi pivina že aerira. Če pa imaš velik lonec imaš problem. Meni pomaga preliti kolega (40 l).
Imam 50litrski lonec ja bomo probal kar prelit čeprav nekak se morem znebit mace usedlin.Citat:
Uporabnik bluefossil pravi:
v tem primeru je najbolje, da vzameš autosifon, ali pa če primeš in preliješ v fermentor. Pri tem se tudi pivina že aerira. Če pa imaš velik lonec imaš problem. Meni pomaga preliti kolega (40 l).
Welldless...Citat:
Uporabnik ArcaneWater pravi:
Imam inox ja, imam namen dat gor pipo samo morem še pogruntat kako lukno zavrtat in kje v okolici dobit pipo in fitting, ker nazalost nimam nobenga da bi mi mufno navaril gor.
http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/izdelek.aspx/i5821Citat:
Imam inox ja, imam namen dat gor pipo samo morem še pogruntat kako lukno zavrtat in kje v okolici dobit pipo in fitting, ker nazalost nimam nobenga da bi mi mufno navaril gor.
Citat:
Si nisem upal mešat glede na to da sem nazadnje ga 2x okužilBom naslednjič, nekak pa nevem a se splača kar na začetku npr za 20 litrski batch nalit 32 litrov vode glede na računano izhlapevanje ali je boljše spirat sllad?