Ja, če ga inštruktor ne nauči dovolj, misliš da ga bo fotr bolje?Nisem pričakoval takšne 'nastrojenosti'. A ste se vsi učili vozit le v avtošoli?
Torej Če mulca učim vozit, ustavijo policaji, kaj kasirava?
Ne... Ampak imeli smo divji zahod, ki upam, da pocasi odhaja.
Zakaj pa bi morali sprejeti taksne neumnosti?na dvijem zahodu je bilo vsako leto tudi toliko in toliko žrtev, kar pa današnji fantički niso sposobni sprejeti
Zakaj pa bi morali sprejeti taksne neumnosti?
Jaz sem za to, da ga naučiš osnove (in tudi bom moje) že prej (sama mehanika uporabe vozila), mi pa tudi na kraj pameti ne pride, da bi šel to delat na javni cesti. Zato je verjetno nastrojenost proti temu. Greš na veliko prazno parkirišče, pa ti noben ne bo težil in bil nastrojen proti tebi. Je že Gavran lepo napisal. Pri 16ih pa lepo legalno vozi s spremljevalcem.Nisem pričakoval takšne 'nastrojenosti'. A ste se vsi učili vozit le v avtošoli?
A Osnovna šola od doma je pa OK? Velike zelene table in krede nima vsakdo domaZakaj bi ga ti ucil, ce mora v vsakem primeru v solo? In najbrz nimas primerne opreme.
Z neumnimi primerjavami. Bos dobil neumne odgovore.A Osnovna šola od doma je pa OK? Velike zelene table in krede nima vsakdo doma
V kolikor gre za zasebno površino dano v javno uporabo, potem da. To so recimo parklpaci pred špari in drugimi shoping centri. Tam veljajo enaka pravila kot na cesti (upoštevanje znakov, itd). V kolikor je čisto zasebno pri kakem podjetju recimo potem pa ne. Je pa nekaj. Kateri policaj se bo v nedeljo vtaknu v vožnjo po 1ha ali več praznem parklacu je pa tud malo bumbar. Verjetno se ne bo nobeden. Tako da kr veselo na parkplac.PS: A imajo policisti zakonsko možnost, da posredujejo in kaznujejo, če recimo v nedeljo učiš froca vozit na ogromnem PRAZNEM parkirišču industrijske cone?
Vrhunec izobraževanja1A Osnovna šola od doma je pa OK? Velike zelene table in krede nima vsakdo doma
Izgleda je bil tvoj foter en izmed tistih top 10% .Ma sej to, da more otrok prej (alpa vmes) mal s “fotrom” pelat je pomoje nasa (fotrova) obsesija.. spomnm se, k sem sam preden sem izpit delal “obracal” katrco s fotrom na dvoriscu - sm zadel kos za kosarko.. sva bila s fotrom oba lepo tiho..
Zdej k je moj otrok teh let - sem ze iskal “kje bova trenirala” - pa je bil mulc zgleda bl pametn od fotra in ni hotel “sodelovat”.