Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Na avijone pa nazaj ! Edina rešitev ! Evropa je preveæ naivna,ker ne razume,da gre za preseljevanje in tako nas bodo pomuslimanili !
Prav ti begunci bodo izsiljevali in nam grozili ter nastavljali bombe,ko bodo poslušali koran in svoje voditelje !

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.607
346
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mtl zaenkrat res nima težav. ko bo pa moral oblačit rjuho ker drugače ga bodo nalomili bo pa drugače piskal...
Mtl ni nikjer svojega mnenja o beguncih napisal.
Napisal sem samo, da ni potrebno beguncev imenovati rjuharje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
...ksz...

grims-1.gif

aepgo1B_700b.jpg

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Neumna primerjava.

Prvi so šli v ZDA Vikingi 500 let prej, s tem da niso vedeli, kaj jih čaka / kam bodo prišli.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Glede na celotno situacijo in glede na to, da je med begunci 100 % precej teroristov, ki so se pomešali med množico, bi bilo za nadaljnje mirno življenje v Evropi edino smotrno, da bi Evropa kompenzirala del dolga Grčije za nek primeren otok in tja naselila begunce.
Pa ne mi zdaj kdo pametovati, da ni humano. Če so ogrožena njihova življenja, ter če se jim omogoči varna in normalna eksistenca, je to zelo humano.
Jasno potegne to za sabo lokalne prebivalce. Vsakemu naj se izplača 5 x vrednost njegove nepremičnine ter zagotovi brezplačno primerljiva nova posest na njihovo željo. Strošek in lokalne "žrtve", ampak glede na ceno miru v Evropi sprejemljivo.
Na tem otoku pač brez interneta in telefonije (zaradi preprečitve kontakta s teroristi). Za nujno preživetje ogroženih se le ti dve luksuzni dobrini ne potrebujeta.
Omogočiti jim normalne bivalne razmere, oskrbeti jih s kmetijsko mehanizacijo in naj si pridelujejo hrano. Če komu ne pače, naj gre domov.

Jasno se jih oskrbuje s potrebščinami, ki jih ne morejo pridelati sami.

Ko se razmere pri njih doma normalizirajo, se vrnejo nazaj.

Otok pa ostane za podobne primere v prihodnosti.

Še enkrat. Nimam nič proti njim, samo veliko med njimi je prikritih teroristov, poleg tega pa bi se po Evropi namnožili kot zajci in Evropa kot je danes ne bi obstajala več.

Jim pomagamo, jih rešimo, potem pa lepo nazaj domov.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Še enkrat. Nimam nič proti njim, samo veliko med njimi je prikritih teroristov, poleg tega pa bi se po Evropi namnožili kot zajci in Evropa kot je danes ne bi obstajala več.

Veliko med nami (dokazano) je prikritih psihopatov, morilcev, posiljevalcev, narkomanov, pedofilov ... tudi teroristov. Razumeš vzporednico?

Evropa kot danes ni obstajala niti včeraj pa očitno nam nič ne manjka, tudi tebi skoraj nič ne fali ko so te po zajčji metodi proizvedli na ta svet.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Neumna primerjava.

Prvi so šli v ZDA Vikingi 500 let prej, s tem da niso vedeli, kaj jih čaka / kam bodo prišli.

zmaga.gif
vsaj nekdo, ki pozna zgodovino! poleg tega je primerjava z razvitim svetom, ki naseljuje zaostala podrocja in jim pomaga popolnoma neprimerna v primerjavi z begunci.

zakaj pa beguncev ne sprejmejo muslimanske drzave, ki so tako miroljubne in oh in sploh? najboljsa zadeva po topli pici?
confused-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:

Veliko med nami (dokazano) je prikritih psihopatov, morilcev, posiljevalcev, narkomanov, pedofilov ... tudi teroristov. Razumeš vzporednico?

Evropa kot danes ni obstajala niti včeraj pa očitno nam nič ne manjka, tudi tebi skoraj nič ne fali ko so te po zajčji metodi proizvedli na ta svet.

Mater si pameten.
Ne razumeš pa bistva, ker vse kar veš, je iz googla.
Sicer pa te boli ku..., ker itak nočeš otrok in ti je vseeno za prihodnost. Nam, ki imamo otroke, pa ni.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
zakaj pa beguncev ne sprejmejo muslimanske drzave, ki so tako miroljubne in oh in sploh? najboljsa zadeva po topli pici? zakaj vsi v evropo?
eazy je bolj strokovnjak....bi znal on razložit?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:

Mater si pameten.
Ne razumeš pa bistva, ker vse kar veš, je iz googla.
Sicer pa te boli ku..., ker itak nočeš otrok in ti je vseeno za prihodnost. Nam, ki imamo otroke, pa ni.

Res ne razumem bistva, ker je zavito v tako preprosto razmišljanje kot ga ti premoreš da ne vem kje bi ga sploh iskal?!
tongue-1.gif

Recimo v v evropi že par desetelji avtohtono prebivalstvo "izginja", še s priseljenci ima evropa negativno bilanco med rojstvi in smrtmi. Torej dolgoročno to pomeni da bomo ljudje v evropi izumrli.

Glede horde arabcev ki bodo prišli v EU in bodo tvojim otrokom vsiljevali islam in kebab pa malce kalkuliraj. Evropa ima nekaj čez 700 miljono prebivalcev, če pridejo vsi sirijci (17 miljonov) k nam bi to predstavljualo malce več kot 2% prebivalstva. Celotni arabski svet ima pa cca. 300 miljonov prebivalcev. torej tudi če pridejo vsi rjuharji k nam bodo predstavljali KOMAJ 30% prebivalstva.

Sedaj pa mi ti povej ali res misliš da bi tisti % imel kakšen vpliv na našo kulturo in navade? Ali pač misliš da so tako sposobni da nas bodo nadvladali kjub temu da jih je 50x manj?
priden.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Mogoče si spregledal tisti del mojega posta, kjer sem napisal, da so se 100 % med begunce pomešali tudi teroristi.
Povzel si samo zadnji del mojega posta, kjer sem le te napačno imenoval "potencialni" teroristi.
Moja napaka, tebe pa imam za tako natančnega, da tega nisi spregledal.
Torej niso "potencialni" teroristi, ampak teroristi z namenom.

In to zdaj prihaja k nam.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Ciganov je v % pratično nič, vendar je povsod križ z njimi (tudi v Slo).
V primerjavi z muslimani so cigani nedolžni otročiči.

http://heckticker.blogspot.de/2015/08/wenn-selbst-dem-linken-multikulti.html
Citat:

After the violence of Suhl, where Muslim asylum seekers wanted to lynch a refugee because he had torn a Koran, a red line was crossed for Bodo. He plead now for the separate accommodation of refugees by ethnicity. The only way to violence, avoid future as in the refugee home in Suhl.
...
"They are all victims," said the Prime Minister left and shows understanding for the offenders among the refugees. If it were traumatized people who came from war situations. He could understand that emotions run high when different ethnic groups and religions meet. I can not understand this. And the citizens in this country who have to pay for it all, actually not.

So traumatized are the refugees that 125 police officers are needed in the application, 4 policemen were injured, massive material damage, six police cars, furniture and windows damaged and the headquarters of the private security service has been completely destroyed. So deeply traumatized. The integration fails even before it has begun. It fails not to help at the unwillingness of Germany, like you and me will be tempted by politics and the media to persuade.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Mogoče si spregledal tisti del mojega posta, kjer sem napisal, da so se 100 % med begunce pomešali tudi teroristi.
Povzel si samo zadnji del mojega posta, kjer sem le te napačno imenoval "potencialni" teroristi.
Moja napaka, tebe pa imam za tako natančnega, da tega nisi spregledal.
Torej niso "potencialni" teroristi, ampak teroristi z namenom.

In to zdaj prihaja k nam.

100%? A to so z bombami opasani vso pot čez balkan al kako veš? A se je kateri terorist že kje razstrelil?

V čem je fora da se teroristi vozijo z gumenjaki čez morje pa peš čez pol evrope če bi lahko prišli z npr. letalom? Kaj sploh hodijo s temi skupinami ker teroristi bi že morali imeti informacije da itak ne bodo dobili prostega vstopa v EUju oz. bodo ostali ves čas "begunci". A bombe jim potem dostavijo po pošti na naslov azilnega doma? Naredijo sami po macgyver metodah?

No res, povej mi kako ti teroristi delujejo oz. mislijo delovat?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Neumna primerjava.

Iz vidika ameriških staroselcev niti ne
tongue-1.gif

Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:

Za vikinge pa tudi vem, ko si se ravno zapičil v to ampak tam je šlo zgolj za raziskovanje (in plenjenje oz. nabiranje bogastva) ter ne za preseljevanje, od Kolumba dalje pa se je narod dejansko preseljevalter izpodrival tamkajšnje kulture.
Tako ali tako pa je šlo za humorni vložek v obliki fotke, na katero sem naletel na netu, ampak seveda je tu povečini treba vse vzeti smrtno resno in začeti nepotrebno negiranje in brihtoliranje. Good job
zmaga.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ciganov je v % pratično nič, vendar je povsod križ z njimi (tudi v Slo).
V primerjavi z muslimani so cigani nedolžni otročiči.

http://heckticker.blogspot.de/2015/08/wenn-selbst-dem-linken-multikulti.html
Citat:

After the violence of Suhl, where Muslim asylum seekers wanted to lynch a refugee because he had torn a Koran, a red line was crossed for Bodo. He plead now for the separate accommodation of refugees by ethnicity. The only way to violence, avoid future as in the refugee home in Suhl.
...
"They are all victims," said the Prime Minister left and shows understanding for the offenders among the refugees. If it were traumatized people who came from war situations. He could understand that emotions run high when different ethnic groups and religions meet. I can not understand this. And the citizens in this country who have to pay for it all, actually not.

So traumatized are the refugees that 125 police officers are needed in the application, 4 policemen were injured, massive material damage, six police cars, furniture and windows damaged and the headquarters of the private security service has been completely destroyed. So deeply traumatized. The integration fails even before it has begun. It fails not to help at the unwillingness of Germany, like you and me will be tempted by politics and the media to persuade.

Dej za foro poišči podatek koliko je muslimanov ŽE v evropi?! Delajo probleme?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pa jih vzemi k sebi, če so ti tako všeč!

Ti ubogi preganjani arabci se ne bodo zadovoljili z njegovim domovanjem.
ne-ne-1.gif

Kajti vojna jih preganja vse do Nemčije. Grčija, Makedonija, Srbija, Hrvaška, Slovenija, Madžarska, Avstrija, vsi smo v vojni in pri nas so ogroženi.

Čakaj malo.
d055.gif

Zemljevid zasedbe teritorija teroristov je segal do Nemčije. Mogoče pa je to nov plan. Še Nemčija. Glede na večinoma mlado moško populacijo "beguncev", polno bicepsov bi to lahko bilo to. Če pride tja tisoče samomorilcev bo to kar problem.