Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:Glede na večinoma mlado moško populacijo "beguncev", polno bicepsov bi to lahko bilo to. Če pride tja tisoče samomorilcev bo to kar problem.

Ce pustimo gay elemente posta... Malce slikic za ilustracijo mlade moske populacije polne bicepsov.... Slike so sveze iz Makedonije...

Poglej četrto sliko, ki si jo prilimal in boš vedel, o čem sem govoril. Pa tudi tvoj "gejevski" pridih je zraven.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Mont pravi:Sicer pa ves čas govorim o TERORISTIH pomešanih z begunci in ne o MUSLIMANIH.

Kako sploh opisati kretenizem tega stavka.... Oh in sploh teroristicna organizacija ,ki je sposobna zavzeti pol planeta (baje vse do Nemcije) posilja teroriste z begunci
bonk.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Em ne razumem najbolj. Torej hočeš rečt da se teroristi plodijo kot zajci? Tole mi ne gre skupaj ker "samomorski napadalec" in "ogromno potomstvo" ni v skladju s fizikalnimi zakoni.

Saj vem, da ne razumeš.
Ne gre za fizikalne zakone (npr. gravitacija), ampak za SEX.
To ni fizikalni zakon. To je spolni odnos (ponavadi) med moškim in žensko, katerega posledica so otroci.
Je zdaj kaj bolj jasno, ali boš pogooglal, kaj je sex?

Ja to mi je jasno samo ne vem kolikokrat lahko mrtev terorist seksa? Pomojem v tem svetu nikoli (v raju pač večno), ampak ti se očitno tega bojiš. Pa dalje večinska populacija moških (debata od prej) nekako ne more imeti potomcev.

@ggg, protestanti/katoliki so meni isti k... pokazal sem samo kako zgleda tradicionalno "vsakoletno" praznovanje cerkvenih praznikov v državi v kateri so kao islamski priseljenci največji problem

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Mont pravi:Poglej četrto sliko, ki si jo prilimal in boš vedel, o čem sem govoril. Pa tudi tvoj "gejevski" pridih je zraven.

Ce si pri vseh the slikah opazil moske misice te zal moram razocarati (ali razveseliti). Gre za ne pravo humano latentno homoseksualnost.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ok, bežijo zaradi vojne doma, razumljivo in smiselno. Samo zakaj se ne ustavijo recimo v Grčiji, kjer so razmere za begunce primerne in si s tem prihranijo pot, čas in denar? Ali Turčiji, ki je še bližje?

Ker se želijo infiltrirani teroristi razširiti po celi Evropi. Samo zato.
Pa zanimivo, da so moški migranti obriti nekaj ur nazaj.
Če se boriš za življenje, se briješ redno?
grims-1.gif

Aja, samo do Nemčije.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ok, bežijo zaradi vojne doma, razumljivo in smiselno. Samo zakaj se ne ustavijo recimo v Grčiji, kjer so razmere za begunce primerne in si s tem prihranijo pot, čas in denar? Ali Turčiji, ki je še bližje?

Verjetno se bos pocutil zelo butasto ce zves da je ima Turcija dalec najvec beguncev? Skoraj 2mio. Pa tudi vse drzave okoli imajo stotine tisoc. Glede na razmere so oziroma bodo prisiljeni zapustiti to obmocje.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:Sicer pa ves čas govorim o TERORISTIH pomešanih z begunci in ne o MUSLIMANIH.

Kako sploh opisati kretenizem tega stavka.... Oh in sploh teroristicna organizacija ,ki je sposobna zavzeti pol planeta (baje vse do Nemcije) posilja teroriste z begunci
bonk.gif

Saj vidim, da si bolj bogi v glavi. Takšni ste najbolj srečni, ker ne znate misliti.

Če bi imel eno možgansko celico, bi verjetno doumel, da ne moreš poslati npr. 5.000 teroristov v Evropo z avionom. Bo zdaj?
bonk.gif

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
277
16
18
Ko berem o vseh teh beguncih, ki jih bomo dobili v roku parih mesecev, mislim da sploh več ne bo pomembno kje bo potekala meja med nami in Hrvati....

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:Poglej četrto sliko, ki si jo prilimal in boš vedel, o čem sem govoril. Pa tudi tvoj "gejevski" pridih je zraven.

Ce si pri vseh the slikah opazil moske misice te zal moram razocarati (ali razveseliti). Gre za ne pravo humano latentno homoseksualnost.

Te slike niso sveže, kot si napisal.
Sem pa pogledal, kakšno cenzuro si izbral.
In med tvojimi slikami je bila ta, o kateri sem govoril že prej.
Sramota, da štirje moški izpostavljajo otroka in ga rinejo k policistom.
In ti izmečki bi radi k nam.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Mont pravi:Če bi imel eno možgansko celico, bi verjetno doumel, da ne moreš poslati npr. 5.000 teroristov v Evropo z avionom. Bo zdaj?
bonk.gif

Ja, v bistvu lahko. Ce zelis jutri pripeljati 5.000 "teroristov" v LJ to lahko naredis. Pri najemu katere od dvoran bos dobil popust zaradi sezone dopustov. Verjetno si slisal kako so baje teroristi prisli v NY?

Sicer pa cel cas poslusamo kako "teroristi" mirno romajo iz cele Evrope proti Siriji. Potem se pa vracajo? Diskretno
bonk.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:

Ja to mi je jasno samo ne vem kolikokrat lahko mrtev terorist seksa?

Če začne v letih kot cigani, ima lahko do 20-tega leta že ducat otrok.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Tule turiste nadlegujejo:
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/SugXwkn77w8&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/SugXwkn77w8&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Butasta primerjava,ker je ta vera v naših krajih že stoletje !!
cheer.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Muslimani sovražijo vse kar je zahodnega tudi kulturo ! A zdej bežijo k nam !!!!???

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ma da se nehamo kregati, naj EU organizira eno veliko ladjo in naj jih obljubljene USA sprejmejo brez pogojev, konec koncev so oni to zakuhali, ko so Sadama zradirali.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:

Te slike niso sveže, kot si napisal.
Sem pa pogledal, kakšno cenzuro si izbral.
In med tvojimi slikami je bila ta, o kateri sem govoril že prej.
Sramota, da štirje moški izpostavljajo otroka in ga rinejo k policistom.
In ti izmečki bi radi k nam.

Saj to delajo povsod, poglej v Palestini, pošljejo otroke potem pa jokajo!
Utiševalec še sedaj ni rekel če jih sprejme na svoj dom! Pa še nekaj, zaradi takih kot je Utiševalec, politika mulltikulti začenja propadati, lep primer je Švedska, sledi Norveška.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
No ne vem kdo jih bo sprejel in kje, pri nas imamo azilantske domove in objekte za začasno naselitev, načeloma se tam naseljuje take ljudi. Ti imaš očitno še vedno bosna fobijo ko je pribžalo k nam ogromno južnjakov in se naselilo v stanovanjih sorodnikov (ker pač niso imeli kam it).

Švedska ekonomija temelji na uvoženih delavcih, švedska ima največjo stopnjo rasne nestrpnosti v evropi, švedska ima največjo ekonomsko separacijo na naše in tuje (po domače večina revnih je "uvoženih"). In koneckoncev švedska ima največ neonazi bazo v evropi. Torej ja švedska je tipičen primer zaprte družbe ki ne dovoli asimilacije (asimilacija je proces vzajemnega spajanja kultur).

Norvežanov ni vredno omenjat v tej temi ker so lahko za tvoje zagovarjanje dvorezen meč. Remember Breivik?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
hanzi tv propaganda:
http://www.rtvslo.si/svet/potniki-ustavili-strelski-napad-na-vlaku-v-franciji/372284#comments

nekaj pametnega od članka, komentar spodaj:
Citat:

Trenutno reke beguncov potuje v Evropo. Kaj bo, ko bodo nekateri ugotovili, da tu ni dela zanje in se ne živi po muslimanskih zakonih?

http://www.bbc.com/news/world-europe-34023361
Citat:

Three American men are being hailed as heroes for overpowering a heavily-armed gunman on a train in northern France.
The man arrested was a 26-year-old Moroccan. Anti-terrorist officers have taken over the case.

utiševalec aka google man
Od kje si črpal nebuloze o švedski ekonomiji ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Sweden

Za Norvežane so Švedi čefurji, kot tudi vse kar je bolj južno od njih.

Iz druge tebe:
https://www.alter.si/tabla/printthread.php/Board/cvek/main/2277957/type/post
Torej zagovarjaš čimveč takih v EU ? Da bo kaos totalen ?

Nazadnje urejeno: