Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Če ni dost policajev, je treba pa nove naredit, kao ene pomožne, po hitrem postopku.
Pri tolk brezposelnih mislim da ne bo problem, al borza al pa pomožni policaj za minimalca
aja , dnar je problem....
sprasujem se.gif

naj krivci stroške plačajo
10.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Apollo8
Slo policaji izvajajo dnk in prsti odtisi vzorec pri registraciji migrantov ko gre za status mednaroden zaščite (kot to počno Madžari) ?

http://www.policija.si/index.php/o-policiji
uniformirani policisti: 5.303

S temi bi radi več 10k ljudi nadzorovali ?
Hah.
Razen če narediš taborišča kot so bila po koncu ww2.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Ne. Ko nekdo zaprosi za mednarodno zascito ga policisti odpeljejo v azilni dom na vicu. KAj tam pocnejo ne vem, je pa dejstvo da tam ni policistov ampak so delavci MNZ, ki nimajo policijskih pooblastil.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bo pa nastala tezava, ce jih bodo hrvati spuscali naprej. Ker v neki tocki jih enostavno ne bodo vec sprejemali nazaj. Dobro vemo, da jim je vseeno kaki so sporazumi, ce njim koristi nekaj drugega, bodo sporazume krsili.

Ja Hrvate smo že spoznali v tej luči, da bodo naredili tisto kar njim najbolj paše ne glede na članstvo v EU in obveznostmi povezanih s tem. So rahlo "posebna" nacija, škoda da so ravno naši sosedje.

Torej Apollo kam lahko javim, ko bom zasledil kake "sumljive" osebe? Policiji? Bodo ukrepali?

Zadnjič sem srečal dva afričana (sklepam po barvi kože), ki sta romala po cesti iz Kranja proti Golniku, sklepam da proti Tržiču in potem naprej v Avstrijo. Glede na majhen nahrbtnik bi težko rekel, da sta bila samo turista.

(malo naprej blizu Kranja pa sem videl policista na motorju, ki je pisal kazen lokalnemu kolesarju, ker ni imel čelade -domnevam)

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ja nevem, kazen mu je pisal, bil je lokalni kolesar, na lep nedeljski dan.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Kam lahko javim, ko bom zasledil kake "sumljive" osebe? Policiji? Bodo ukrepali?

Zadnjič sem srečal dva afričana (sklepam po barvi kože), ki sta romala po cesti iz Kranja proti Golniku, sklepam da proti Tržiču in potem naprej v Avstrijo. Glede na majhen nahrbtnik bi težko rekel, da sta bila samo turista.

Glej, pri takih, za katere meniš, da so namenjeni v Avstrijo ali kam naprej, ne narediš nič in nikogar ne obveščaš. Pustiš, da lepo v miru prečkajo SLO in gredo svojo pot. Lahko jim daš malico ali pa ponudiš prevoz do meje, da bodo čim hitreje na svojem cilju.
wink-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Tisti trenutek ko sem gonil na kolesu nisem preveč razmišljal o tem, ker sem imel jezik do tal...potem sčasoma ko se je ta kriza eskalirala sem se spomnil na tista dva "popotnika" in sem pomislil, da so verjetno že takrat hodili čez našo državo pa jih nihče ni porajtal.

Drugače pa verjetno ne bo problema dokler bodo samo prečkali državo... problem se bo pojavil, ko bodo začeli krasti avte, tebi bodo izginjale cunje ko jih boš sušila na špagi, Gattotu bodo izginili piščanci iz ograde (pujse bodo pustili), tu pa tam bo kdo oropan....pač takrat bo ratal problem s takimi sprehajalci v notranjosti države.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bo pa nastala tezava, ce jih bodo hrvati spuscali naprej. Ker v neki tocki jih enostavno ne bodo vec sprejemali nazaj. Dobro vemo, da jim je vseeno kaki so sporazumi, ce njim koristi nekaj drugega, bodo sporazume krsili.

Ja Hrvate smo že spoznali v tej luči, da bodo naredili tisto kar njim najbolj paše ne glede na članstvo v EU in obveznostmi povezanih s tem. So rahlo "posebna" nacija, škoda da so ravno naši sosedje.

Torej Apollo kam lahko javim, ko bom zasledil kake "sumljive" osebe? Policiji? Bodo ukrepali?

(malo naprej blizu Kranja pa sem videl policista na motorju, ki je pisal kazen lokalnemu kolesarju, ker ni imel čelade -domnevam)

Obvezno prijavi kogarkoli z bicepis, novimi supergami, temnopolte, neobrite, umazane, ciste, obrite, ... Kaksni brihtoli na tej temi...
stupid-1.gif

Turcija skrbi za 2mio beguncev Slovenija bo pa za par tisoc ocitno potreboval tudi podmornice
bonk.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
a smo ti ze lepo rekli, da se spelji! kaj dela administrator foruma? tole je zame posiljevanje z drugo vero in sirjenje nestrptnosti in drugimi "vrednotami", ki nimajo cisto nic skupnega z nami! piz.da a bos nehal srat po forumu!

in ja, vecinoma ste taksni kot si napisal. papki, nekulturni trenirkarji, pa se grdi za pogledat! spaceni obrazi kot bi vas tovornjak povozil povecini.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
0721__MigrantiEU.jpg

Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Morda sem spregledal, a je Juncer kaj povedal, koliko bo Luxenburg sprejel beguncev?
sprasujem se.gif
Obstaja več predlogov, zgoraj imaš enega od tistih za prerazporeditev. Sicer imajo vloženih trikrat več prošenj za azil kot Slovenija.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
0721__MigrantiEU.jpg

Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Morda sem spregledal, a je Juncer kaj povedal, koliko bo Luxenburg sprejel beguncev?
sprasujem se.gif
Obstaja več predlogov, zgoraj imaš enega od tistih za prerazporeditev. Sicer imajo vloženih trikrat več prošenj za azil kot Slovenija.
Gledam tabelo in je ne razumem, ker številke na terenu so nekaj drugega.

Če sešteješ zadnji stolpec "skupaj" je številka 50 k, medtem ko jih samo za DE letošnja napoved 800 k.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Gledam tabelo in je ne razumem, ker številke na terenu so nekaj drugega.
Če sešteješ zadnji stolpec "skupaj" je številka 50 k, medtem ko jih samo za DE letošnja napoved 800 k.
Tu gre za Juckerjevo razdelitev, o kateri je bilo vprašanje.