Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
easy kaj ti ni jasno?? MI JIH TUKAJ NOČEMO!!

Pika.

kdo je sploh rekel da oni zelijo "sem?" in koga ti prestavljas pod "mi"?
pod ,,mi,, predstavlja tudi moje mnenje
in tudi js še nisem osebno govoril z nikomer, ki bi jih hotel, ...........tak da..
sprasujem se.gif
....ki ja zaj ta tolk opevana demokracija in volja naroda?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Med znanci, sodelavci, kolegi, sorodniki itn. še nisem srečal človeka, ki bi podpiral sprejem imigrantov.

Že šiptarjev in ciganov imajo vsi poln qrac.

Popolnoma isto sem sam opazil pri sebi, ravno zato sem šel delat to anketo. Ker mi je fascinantno to medijsko pranje možganov na dnevni bazi s tem, da jih MORAMO sprejeti medtem, ko so ljudje v večini očitno proti temu.
Mogoče vam bo pa zdaj jasno, da demokracije ni in nas v resnici vodijo NWO (zaenkrat še pod krinko neoliberalizma)

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Med znanci, sodelavci, kolegi, sorodniki itn. še nisem srečal človeka, ki bi podpiral sprejem imigrantov.

Že šiptarjev in ciganov imajo vsi poln qrac.

Popolnoma isto sem sam opazil pri sebi, ravno zato sem šel delat to anketo. Ker mi je fascinantno to medijsko pranje možganov na dnevni bazi s tem, da jih MORAMO sprejeti medtem, ko so ljudje v večini očitno proti temu.

Če se ne motim, tudi naši novinarji spremljajo Alter (glede na to, da se pri njih marsikaj pojavi za novico, videom, vicem,... na Alterju).
In glede na to, da jih delno posredno Alter živi, bi lahko objavili tudi kak posnetek iz te teme, ne samo....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ksz

Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.

In

Mi bomo druga svica.

Se dobro, da vemo kak dan bo jutri, a tisti, ki so skakala ob boku izumitelju te izjave tistega vecera, ne vedo.
In hvala k da nismo druga svica.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Pirc Musarjeva je rekla, da si moramo 10-krat na dan ponoviti "strpnost strpnost strpnost". Tile priseljenci jasno kažejo kaj si oni predstavljajo pod "strpnost" potem ko se enkat za stalno naselijo v državi-gostiteljici - Sloveniji.
Gerkeš Žnidarjeva je dajala vtis ene pametnejših političark, a ko je včeraj rekla, da bo begunce, ki bodo ilegalno vstopili v Slovenijo, pač poslala nazaj v državo iz katere so vstopili, nisi vedel, ali se norčuje, ali misli resno. Ali bodo hodili sem po štirje na dan ? In v zvezi z zavrnjenimi 4 Sirijci je tolikokrat ponovila da so bili zavrnjeni ker niso zaprosili za azil, da danes vsak Eskim in vsak Marsovec vesta, da se je pri prestopu slovenske meje treba dreti "azil azil azil !!".
Na splošno so vsi vpleteni slovenski politiki včeraj dajali vtis da A nimajo stika z realnostjo, ali B govorijo eno, v tajnosti pa pripravljajo dosti močnejše ukrepe, o katerih se javno ne sme govoriti. Žal, se mi zdi, da gre za A.
Razne humanitarne organizacije pa me spominjajo na neko skupino v parlamentu oziroma takratni republiški skupščini leta 1991, ko so na vsak način hoteli sforsirati nekakšno "deklaracijo o neoboroževanju" ali nekaj podobnega - v glavnem nekaj, kar bi Slovenijo pred prihajajočo 10-dnevno vojno razorožilo še bolj kot delna razorožitev teritorialne obrambe s strani JLA, a jim na srečo ni uspelo, ker so jih takratni osamosvojitelji potegnili na stran in jim razložili razliko med sanjami in realnostjo.
Madžarski ukrepi so se pokazali za dokaj učinkovite: beguncev ne streljajo ali pretepajo, le obravnavajo jih na tak način, da jim je na vsakem koraku jasno da niso dobrodošli. Pomoči humanitarnih organizacij ni. Nekateri begunci gredo celo nazaj v Srbijo. Glede na to, da Madžarska ni oziroma vsaj naj ne bi bila ciljna država, mi ne rečt, da Madžarska izvaja takšne ukrepe kot jih izvaja, brez tajnega sporazuma z Berlinom, Dunajem, Brusljem, itd.

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ksz

In

Mi bomo druga svica.

Se dobro, da vemo kak dan bo jutri, a tisti, ki so skakala ob boku izumitelju te izjave tistega vecera, ne vedo.
Hvala bogu de je tolk balkancev prišlo in nam sfukalo standard
evil.gif

nahrung002.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
In v zvezi z zavrnjenimi 4 Sirijci je tolikokrat ponovila da so bili zavrnjeni ker niso zaprosili za azil, da danes vsak Eskim in vsak Marsovec vesta, da se je pri prestopu slovenske meje treba dreti "azil azil azil !!".

Saj verjetno so že nazaj.
uf-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
In v zvezi z zavrnjenimi 4 Sirijci je tolikokrat ponovila da so bili zavrnjeni ker niso zaprosili za azil, da danes vsak Eskim in vsak Marsovec vesta, da se je pri prestopu slovenske meje treba dreti "azil azil azil !!".

uf-1.gif

Mene pa zanima ali se bo naša policija ukvarjala tudi z imigranti, katerim bo uspel preboj v notranjost države? Torej ali bo slovenska policija legitimirala in pregledovala osebe tudi v notranjosti, ne samo tiste v obmejnem pasu?

Apollo?

Ali bomo dobili novo službo, nekaj takega kot jo imajo američani s katero lovijo ilegalce katerim je uspel preboj v državo? Kam lahko pokličem in prijavim sum ko vidim kakega na cesti?

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ne, to sem 100 %, da se ne bodo mogli prosto sprehajati. In tu ne dvomim v sposobnost naše policije.
Bolj problem bo, kam bomo te dali. Ven iz Slovenije ali v nastanitvene centre.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
govorim o tistih, ki bodo prišli preko meje na ilegalen način, ne o tistih ki jih bodo popisali in pobrali prstne odtise.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ja, sem razumel. Samo itak tako izstopajo, da jih ne bo problem opaziti. In sem prepričan, da jih bo policija legitimirala.

krko

Guru
5. sep 2010
2.698
1.397
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:

uf-1.gif

Mene pa zanima ali se bo naša policija ukvarjala tudi z imigranti, katerim bo uspel preboj v notranjost države? Torej ali bo slovenska policija legitimirala in pregledovala osebe tudi v notranjosti, ne samo tiste v obmejnem pasu?

Apollo?

Ali bomo dobili novo službo, nekaj takega kot jo imajo američani s katero lovijo ilegalce katerim je uspel preboj v državo? Kam lahko pokličem in prijavim sum ko vidim kakega na cesti?

Znotraj policije ze obstajajo take enote. Isci na netu " Specializirana enota za nadzor drzavne meje" in pa " Policijska postaja za izravnalne ukrepe".

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
In sem prepričan, da jih bo policija legitimirala.
sanjaj. Policija je legitimirala ženo muftija Osmana Džogiæa in se ji za to morala javno opravičiti. Sicer pa pogrešam tega muftija, ker je naravnost povedal kaj misli, ta novi Grabus pa je poln politično korektnih izjav, v ozadju pa ne veš kaj se kuha.
Citat:
Kam lahko pokličem in prijavim sum ko vidim kakega na cesti?
mogoče kakšni vaški straži, ker drugače je to sovražni govor.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sovražni govor če prijavim sum, da se po notranjosti države mogoče sprehaja ilegalec? Nabiram gobe in v gozdu srečam 15 arabcev, preganjali bodo pa mene
aplauz.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
http://derstandard.at/2000021380180/Zwei-Tage-Undercover-Fluechtling-in-Traiskirchen
En Avstrijec je šel za 40 ur undercover kot begunec v zbirni center Traiskirchen.
Besedilo, slike + video.
40 ur pa napiše tak crap od članka.... "begunci ne vejo kaj jih čaka", "smeti ležijo vsepovsod", "v kantini je drago" .... za to je moral it undercover za 40 ur.... kot bi bil novinar iz Mladine.

Članek je prej na ravni Financ, kakšne Sovdatove ali Mihajloviča, dve marionete
cheer.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sovražni govor če prijavim sum, da se po notranjosti države mogoče sprehaja ilegalec? Nabiram gobe in v gozdu srečam 15 arabcev, preganjali bodo pa mene
aplauz.gif
Ne verjamem, sej smo pa ja u demokraciji in svobodi, ne morejo delat proti mnenju in željah 99% večine
tongue-1.gif

edino če demokracije in svobode sploh nimamo
sprasujem se.gif

smo mogpče v diktatorskem totalitarizmu, pa smo prebutasti da bi dojeli
sprasujem se.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Ksz

In

Mi bomo druga svica.

Ta, ki je bluzil o drugi Švici živi prav lepo. V Švici bi moral delat, tako je pa malo hodil v cerkev, igral orglice in živi ko bubreg u loju.

Za knjižničarja fenomenalen uspeh.