Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Niso, samo nisem spremljal tvojih objav.
Ene dva sta - zdaj le še eden - pameten in zagovarja to nasilje.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Jaz pa sem. Pa saj si tudi odgovoril na moj post.
Verjetno si pa pogledal temo in dal odgovor zadnjemu.
Skratka, kot praviš, da ni bilo mišljeno sarkastično, ja. Očitno bo (če to pride k nam) žal treba nekako tako.
Glede na izkušnje razvitejših držav in nedolžnih žrtev teh.
Upam pa, da naša država poskrbi za svoje ljudi.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:

Predstavniki naroda, ki smo vas izvolili in so nam navedene pravice ustavno zagotovljene boste rekli pa kaj?
Da ima nekdo, ki želi pobiti vse nemuslimane pravico, da pride na NAŠO mejo in reče, da je "azilant"? in mirno snuje svoje device pri alahu?
Naredite nekaj!!!!!
Ljudmila je še prejšnji teden nekaj govorila, zdaj pa je zgovorno utihnila. Je pa danes tudi vrhovni komandant slovenske rimokatoliške cerkve prepovedal širiti kakršnokoli drugačno resnico od uradno dovoljene.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Kako afriški migranti uničujejo jug Italije

To je šele banda . Imamo srečo, da teh ne bo k nami...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Nekaj mi (nam) že nekaj časa ni jasno.
Zakaj italijanske, švedske, slovenska ladja - ladje rešujejo te amebe pred obalo Libije in jih vozijo v EU?
Morali bi potopiti vse PRAZNE ladje tihotapcev.

KONEC PROBLEMOV.

Ne, uničimo sami sebe.

To se ne bo dobro končalo.

Tudi če se Slovenija izogne parazitom, bodo v naši bližini.

Sovražni govor?

Naj bo. Gre pa za Slovenijo in naše ustavne pravice ter protiteroristično prisotnost.

Turški vpadi v 16. stoletju?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
če bi se take stvari dogajale v naši državi bi si tako kot nekdo drug v tej temi kupil material za samoobrambo

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.032
3.733
113
Se že kje pojavljajo zametki "vaških straž" ? Če sem sovražno govoril me izobčite.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kako afriški migranti uničujejo jug Italije

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/fX73ggsMNEI&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/fX73ggsMNEI&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

To je šele banda . Imamo srečo, da teh ne bo k nami...

In tole:

Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/W_3--oH7CIw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Na 3:30

Nikjer nisem zasledil, kaj hanžki porečejo na to...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
pa ja nisi moji prispevki, prispevki nekoga, ki zagovarja nasilje?
Et tu, Monti?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Važno da imamo zaloge ribjih konzerv.....kolk to poudarjajo
bonk.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Eu Reiseagentur dela kot vidim s polno paro, prvo začno pobirati ilegalne ekonomske migrante pred obalo Libije, sedaj organizirani vlaki nah Dojčland/Osterajh, čakam samo da najamejo Airbus A380/Antonov An-124 in jih dnevno vozijo k sebi.

Kaj hudiča bodo z vsemi temi naspidiranimi tipi in 1% žensk ? Časi delanje žajfe in ekološkega pridobivanja zlata v raznih organiziranih kampih so bojda minili.

Kot kaže se je Eu levičarjem do konca strgalo.Vse, ki ne mislijo enako kot oni, so zanje veliko večji problem kot islamski fanatiki.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Eu Reiseagentur dela kot vidim s polno paro, prvo začno pobirati ilegalne ekonomske migrante pred obalo LIbije, sedaj organizirani vlaki nah Dojčland/Osterajh, čakam samo da najamejo Airbus A380 in jih dnevno vozijo k sebi.

Kaj hudiča bodo z vsemi temi naspidiranimi tipi in 1% žensk ? Časi delanje žajfe in ekološkega pridobivanja zlata v raznih organiziranih kampih so bojda minili.
Tudi meni ni jasno, vem da druge ni, kot da to diktira NWO
ne vem kaj hočejo doseci, verjetno vojno ali pa vsaj, zaradi vsesplošnega kaosa in nasilnega kriminala, uvedba nekaj po vzoru protiterorističnih zakonov v ZDA, ki povozijo vse druge pravice in svoboščine, se prav totalna diktatura in nadzor zasebnosti prebivalstva............in še celo drli se bomo, da to zahtevamo in hočemo
frown-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
pa ja nisi moji prispevki, prispevki nekoga, ki zagovarja nasilje?
Et tu, Monti?

confused-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Nwo je zelo možen scenarij:

kaj se je zgodilo 9/10

Fantomsko letalo je priletelo ravno v finančni del, se vidi da nihče ne mara računovodij, če seveda verjameš da sloni letijo.

->
prvo Ameri zakuhajo štalo v Afganistanu (9/11 napadalci so bili [1]15 SA, 2, ZAE, po 1 Egipt in Libanon, tako da je logično da gremo napasti Afganistan
bonk.gif
) , Iraku (fantomski WMD), Libiji (ljudje so se uprliTM), nato preko IS/FSA/Al Nusra v Siriji s pomočjo Turčije/SA/Qatarja/ZAE, Eu lutke od svojega lutkarja dobijo befel, da morajo vse morebitne begunce sprejeti, prve 3 leta jih ni veliko, sledi malo reklame v teh državah kako se v Eu cedita med & mleko in jih komaj čakajo, rezultat ni izostal, sedaj se v medijih piše samo o tem še, Grčija/Ukrajina sta praktično pozabljeni temi, sedaj sledi kar organiziran prevoz za vsakega.

[1]
https://en.wikipedia.org/wiki/Hijackers_in_the_September_11_attacks

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.833
5.933
113
Ko se bo število musličev še povečalo da bodo umori, posilstva in razbijanje nove domovine dnevno na sporedu bo sledil kaos, razpad Eu in njenih držav.
Če jim uspe priti v državne strukture, potem lahko samo še spokate kovčke in greste ali greste "v partizane".