Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Glede na to, da ne razumeš ničesar, kar ti normalen (za Slovenijo) človek napiše, se niti ne bom več ukvarjal s tvojimi odgovori, kjer sam sebe negiraš,...
Skratka, srečno pot v Sirijo ti želim, kjer boš branil svoja načela, Alaha, družino, sorodnike, prijatelje, in kjer te bodo razumeli. Tu te namreč ne.

Podpis
zmaga.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
"Avstrijska policija je potrdila, da je med 71 žrtvami 59 moških, osem žensk in štirje otroci. "

11% žensk
6% otrok

ostalo sami moški. Toliko o "beguncih"... iz bosne so v glavnem prihajale ženske in otroci, tisto so bili res begunci. Sovražim ko uporabljajo to besedo v medijih. Subtilno pranje možganov.

1. to ni res
2. kaj mislis da bi lahko bil razlog temu?

Koliko in kaksen profil beguncev je odvisno iz kje kdo sel in kdaj. Na zacetku so bile cele druzine. Potem samo zenske in otroci. Moski niso mogli zaradi vojske (Federacija) ali taborisc (RS). Potem je bil val samo moskih zaradi intevencije RK (vecina moskih je sla iz taborisc). Na koncu je so prihajale cele druzine ,ki so pot ponavadi zelo drago placale.

Pri teh beguncih je podobna zgodba. Kako in kdo prihaja je odvisno predvsem od srece (in denarja). Filozofiranje kako so ali niso otroci je OTROCJE.
Jest razumem begunca ,da zapusti svojo državo začasno in se potem vrne!!
Kako pa ti razumeš tele,ki hočejo samo v anglijo ali nemčijo??

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
"Avstrijska policija je potrdila, da je med 71 žrtvami 59 moških, osem žensk in štirje otroci. "

11% žensk
6% otrok

ostalo sami moški. Toliko o "beguncih"... iz bosne so v glavnem prihajale ženske in otroci, tisto so bili res begunci. Sovražim ko uporabljajo to besedo v medijih. Subtilno pranje možganov.

1. to ni res
2. kaj mislis da bi lahko bil razlog temu?

Koliko in kaksen profil beguncev je odvisno iz kje kdo sel in kdaj. Na zacetku so bile cele druzine. Potem samo zenske in otroci. Moski niso mogli zaradi vojske (Federacija) ali taborisc (RS). Potem je bil val samo moskih zaradi intevencije RK (vecina moskih je sla iz taborisc). Na koncu je so prihajale cele druzine ,ki so pot ponavadi zelo drago placale.

Pri teh beguncih je podobna zgodba. Kako in kdo prihaja je odvisno predvsem od srece (in denarja). Filozofiranje kako so ali niso otroci je OTROCJE.

1. vecina ima tam sorodnike/znance&prijatelje
2. manjse drzave niti priblizno nimajo moznosti za sprejem teh ljudi

Kam bi ti spravil te ljudi? Pa racunaj da jih bo vsaj mio?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik sgh pravi:

Ne boš dobil smiselnega odgovora, rekel bo, da je za to kriv zahod blablabla, Allah je veliki blablabla pa čeprav ima prašičjo glavo na nekaterih karikaturah, kar je kar smiselna prispodoba glede na to kakšne necivilizirane vernike ima pod sabo.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Savdska Arabija ima kar lepo ozemlje, pa še veliko bližje kot Evropa je! Mogoče tja?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Savdska Arabija ima kar lepo ozemlje, pa še veliko bližje kot Evropa je! Mogoče tja?

zagotovo bos sam pogruntal zakaj je to neumnost

p.s.: ce ti ne uspe prebrskaj poste

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Zadeva je blazno preprosta. Če bi v EU prihajali begunci (pretežno ženske in otroci) s komaj kaj imetja, strgani, ubogi in ne bi nonstop vpili o neki veri, Alahu in podobnih neumnosti, ter bili veseli, da so ušli moriji in sprejeli vsako pomoč, ki jo dobijo, ne bi bilo nobenih težav.

Ker pa v EU prihajajo v večini tipi v najboljših letih, presenetljivo dobro oblečeni, obuti, pobriti, ostriženi, vpijejo o Alahu, pravicah, razbijajo, ne sprejemajo pomoči, ampak ilegalno preko trupel skušajo priti v določeno deželo, se pa hec neha. Žal je EU slepa in hvala ne vem komu, da je Slo zabačena vas, v kateri večina ne bo hotela biti. Vsekakor bomo pa čutili posledice, ker svojat, ki prihaja ni tukaj, ker so bogi, ampak, da bodo delali sranje. Tebi je to seveda všeč, saj so tvoji. Upaj samo, da te bo kdo vprašal po veroizpovedi, preden začne rezat, streljat, tepst, pritiskat na gumb raztreliva itd.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Zadeva je blazno preprosta. Če bi v EU prihajali begunci (pretežno ženske in otroci) s komaj kaj imetja, strgani, ubogi in ne bi nonstop vpili o neki veri, Alahu in podobnih neumnosti, ter bili veseli, da so ušli moriji in sprejeli vsako pomoč, ki jo dobijo, ne bi bilo nobenih težav.

Ker pa v EU prihajajo v večini tipi v najboljših letih, presenetljivo dobro oblečeni, obuti, pobriti, ostriženi, vpijejo o Alahu, pravicah, razbijajo, ne sprejemajo pomoči, ampak ilegalno preko trupel skušajo priti v določeno deželo, se pa hec neha. Žal je EU slepa in hvala ne vem komu, da je Slo zabačena vas, v kateri večina ne bo hotela biti. Vsekakor bomo pa čutili posledice, ker svojat, ki prihaja ni tukaj, ker so bogi, ampak, da bodo delali sranje. Tebi je to seveda všeč, saj so tvoji. Upaj samo, da te bo kdo vprašal po veroizpovedi, preden začne rezat, streljat, tepst, pritiskat na gumb raztreliva itd.

Na žalost je to res in samo 5% teh bo delalo pizdarije in smo v dreku.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Idiotizem je zavračanje beguncev/ilegalcev. Pozivanje na poboje, pa je totalno retardirano.

Je pa na splošno politika do le teh prišlekov bedasta. Moralo bi se jih strogo ločiti na normalne in idiote, ter vsakega izgrednika po hitrem postopku pobasati in vrniti, od koder je prilezel. Za vsakega tko kake 10 let preizkusnega obdobja
wink-1.gif
Pa ne imeti tega le na papirju, ampak tudi dosledno izvajati.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Al smo mi en glup narod. Srbi so nam pa fotri.

Izstop iz eu. Iz un in vseh teh kratic.
Dolgove nehat vracat.
Spostovat svoje zakone, ne zakone unih, ki so si jih napisali.
Begumci, migranti, stop. Kumarice stop. Sankcije temu in onemu stop.
Pa davcna oaza.
I ko vas j vse po vrsti.

Sam ne..ne bi mogu kacin sedet v parlamentu se naprej, pa se kdo omastit brkove s podkupninam.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Al smo mi en glup narod. Srbi so nam pa fotri.

Izstop iz eu. Iz un in vseh teh kratic.
Dolgove nehat vracat.
Spostovat svoje zakone, ne zakone unih, ki so si jih napisali.
Begumci, migranti, stop. Kumarice stop. Sankcije temu in onemu stop.
Pa davcna oaza.
I ko vas j vse po vrsti.

Sam ne..ne bi mogu kacin sedet v parlamentu se naprej, pa se kdo omastit brkove s podkupninam.
467716-post_slo.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Sem včeraj ali predverajšnjim napisal, da naši debili delajo reklamo za nastanitev "beguncev".
10.gif

Je že kdo razmišljal, ali napisal svoje mnenje, kaj pomeni za slovensko politiko takšna (velika) vladna podpora beguncem?

Slovenski volilci, ki sicer res imajo spomin zlate ribice, in so na zadnjih volitvah volili stranke pozicije, se bodo mogoče na naslednjih parlamentarnih volitvah vseeno spomnili navijanja "njihovih" strank, da bi sprejeli 1000, 3000, celo 5000 beguncev...

Mislite, da jih bodo ponovno volili? In odmislili sranje, ki ga bomo imeli?
Upam na 10 - 20 odstotokov MANJ glasov za "matiTerezjanerje"!

Mi lahko kdo zadovoljivo odgovori, zakaj sem moral včeraj, ko sem šel v lekarno po svečke za v rit, doplačati za njih 8 evrov? Svečke sem namreč dobil na recept za zdravljenje nekih izrastkov v ærevesu

Glede na skoraj 40-letno plačevanje prispevkov za zravstvo se mi zdi to NEPOŠTENO. In bojim se, da bo teh in takih doplačil še mnogo več (take in drugačne liste zdravil, za katere je treba doplačevati).

Ker bo šlo kar nekaj tudi za begunce in za stroške, povezane s tem, znajo biti doplačila še višja, plače in penzije pa se bodo zvišale od svetem Nikoli...

Bi mi gospa Merkel (ali mogoče njen fiancminister) mogoče vrnila teh 8 evrov, ki so za nekatere Slovence kar - denar. Tudi zame...

Ali pa bom moral stvari postaviti popolnoma jasno: niti evra za begunce, dokler ne bomo v Sloveniji imeli takega štandarda, kot ga imajo Nemci, ali Avstrijci?
Ki mogoče doplačajo za svečke za v rit 12 evrov, ampak imajo 1700 evrov povprečne plače...
10.gif

Nazadnje urejeno:
2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Kar pozabite, da bi bilo kaj bolje. Dogajajo se nam ekonomski Foederati. In njih zagovorniki so izdajalci najhujše sorte. Izmečki družbe takorekoč. Edina svetla stvar pri tem je, da so zagovorniki teh novodobnih ekonomskih Foederatov povečini ateisti in uživalci alkohola ter svinjine. Tudi oni bodo prišli na listo za odstrel (zakol). Takoj, ko bodo prišleki v večini.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Žalostno je, da:

- ne moremo nič spremeniti
- da se bomo srečali z omenjenimi gospodi šele pod cipreso

Spodbudno pa je:

- da znajo zaradi svoje popolne odvisnosti od grabljenja iti pod cipreso prej kot tisti, ki živimo s 300, 500, 700 evri.

----------------------------------------

Kar prijavite me za sovražni ogovor. Komaj čakam, kajti o smrti nekaterih lahko razmišljam, in - ne boste verjeli - celo govorim, pišem.

In še Šešljeva LEGENDARNA izjava na sodišču v Hagu: Sad æete da pojedete sva govna koja ste izasrali!
aplauz.gif

Za sovražni govor pa seveda prijavite tudi Šešlja. In sploh vsakega, ki vas pošlje - v materino... Kamor spadate!

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:

Mi lahko kdo zadovoljivo odgovori, zakaj sem moral včeraj, ko sem šel v lekarno po svečke za v rit, doplačati za njih 8 evrov? Svečke sem namreč dobil na recept za zdravljenje nekih izrastkov v ærevesu
Ne skrbi, tudi cenejše lahko dobiš.
DSC_4681-500x500.jpg