Citat:
V društvu Begunci dobrodošli za begunce iščejo namestitev v večjih stanovanjih. V nekaj mesecih so tako v Nemčiji našli sobe za 81, v Avstriji pa za 44 beguncev. Na tisoče ljudi prek društva prispeva po nekaj evrov mesečno, z zbranim denarjem beguncem plačujejo najemnino.
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ali po eazy-jevo - pretežno ženske in otroci...
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
ksz
Ker se po forumu in medijih omenja nestrpnost, sovražni govor,... do teh MIGRANTOV:
Prepričan sem, da do le tega ne bi prihajalo, če:
1. Ne bi bili le ti v 80 % mladi nabildani moški, ki razbijajo, tulijo alah in ne vem kaj še,...
2. Če bi se le ti ustavili v prvi varni državi sem prepričan, da bi jim tudi mi pomagali z oblačili, vsemi pripomočki za preživetje,denarjem,...
3. Če se ne bi iz posnetkov držav, ki so jih toplo sprejele videlo, da sledijo njihove zahteve, da se domačini prilagajajo njim, kaos, nasilje, posilstva, kriminal, grožnje z likvidacijo vseh, ki niso muslimani,...
Torej so si za to, da jih nekateri ne želimo v naši državi, za katero so naši predniki umirali, da so nam zagotovili svobodo, sami krivi.
In ne. Nočemo jih na javnih površinah, ker je že precej strokovnjakov za te zadeve povedalo, da so med njimi 100 % teroristi, ki so izkoristili ta val migrantov in se pomešali med njih.
In jih tudi nočemo gledati, če mislijo zganjati nasilje ter vsiljevati nam svojo vero.
Prav tako jih ne mislimo gledati, da bodo zavračali našo pomoč zato, ker je na embalaži križ. Rdeč križ.
Jih je kdo vabil? NE!
Če pa jih že nastanite, jih dajte začasno in izolirano od okolice.
In vsi naj se ob varnih razmerah na Hrvaškem vrnejo nazaj.
Verjetno se najde marsikdo, ki zadnjega stavka ne razume. Poudarja pa razliko med "emigrantom" in "migrantom".
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Na Valu 202 čisto druga slika kot tu na forumu, ljudje bi jih kar vzeli domov.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
"Avstrijska policija je potrdila, da je med 71 žrtvami 59 moških, osem žensk in štirje otroci. "
11% žensk
6% otrok
ostalo sami moški. Toliko o "beguncih"... iz bosne so v glavnem prihajale ženske in otroci, tisto so bili res begunci. Sovražim ko uporabljajo to besedo v medijih. Subtilno pranje možganov.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:Ne vidim nobenega problema v tem. Vsak od teh dobrotnikov naj podpiše, da bo kazensko in še kako odgovarjal za dejanja teh migrantov in s tem kdo bo skrbel zanje.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:Ne vidim nobenega problema v tem. Vsak od teh dobrotnikov naj podpiše, da bo kazensko in še kako odgovarjal za dejanja teh migrantov in s tem kdo bo skrbel zanje.
in ti seveda mislis da si pogruntal nekaj novega
garancijsko pismo je v SLO bilo je obvezno ze v 90tih
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
in ti seveda mislis da si pogruntal nekaj novega
garancijsko pismo je v SLO bilo je obvezno ze v 90tih
nisem nič pogruntal... samo pravim da naj dobrotniki to podpišejo in zanje tudi odgovarjajo. Meni je v osnovi vseeno če jih bebci naselijo k sebi domov da jih zažirajo kot paraziti. Nočem pa da to pade na pleča drugih državljanov, ki tega nočemo in ne podpiramo. Ker so pa pač begunci smo lahko vsi mirni, da se bodo nekoč vrnili nazaj domov (in my dreams, vem)
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da bos placal pa niso krivi oni ampak Zahod ,ki je razhebal njihovo domovino.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Da bos placal pa niso krivi oni ampak Zahod ,ki je razhebal njihovo domovino.
Pa zakaj vi alahovci tako radi za svoje probleme krivite zahod ali pa kar nevernike katerim je treba sekat glave??
To je kot da bi jaz za svoje osebne X težave krivil zahod in Ameriko. Vsega je kriv zahod. A res tako radi sekate s kamnito sekiro in se bojite razvoja?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ti se enkrat napisem.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ti se enkrat napisem.
Ne, daj nam, ki ne razumemo vašega nasilja nad tistimi, ki se vam ne podredimo, raje nariši.
Po tvojih zapisih sodeč si vsaj Piccasso.
(Ker tako rad rišeš. Da boš lažje razumel, kar sem napisal).
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
vojna v [cenzura] siriji se odvija ze pet let!! bos razlozil cemu sedaj mnozice "turistov" v evropo?!