Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Če bodo tvojo posilil potem si je že zaslužila. Sej vidiš da Erlah pravi da bog pozna svoje, bo ja poskrbel tudi za njihovo zaščito pred neverniki. Razen če je Alah večji .... (potem raje zamenjaj boga preden bo prepozno)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Glej Turke smo pregnal, pregnal smo žide,komuniste bodo muslimi, mi pa vas muslime...in spet bo slovenija dežela reda in miru

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Sami bojeviti tipi, ki so raje pobegnili iz svoje države kot bi jo branili.
Metroseksualci ?

Šlo se je za to, da jih 200 ni hotelo dati prstnih odtisov/dnk za postopek registracije.
http://www.zeit.de/news/2015-0...rn-ein-26114207

Citat:

V skladu z uredbami EU (dublinska uredba ali nekaj taksnega) morajo begunci na konec postopka o priznanju statusa begunca pocakati v tisti drzavi, kjer so vstopili v EU - torej, kjer so jih prvic registrirali.

Zato je beguncem v interesu, da se "pustijo registrirati" sele tam, kjer bi radi ziveli, drugace jih lahko drzava, v katero odidejo, deportira nazaj na madzarsko, kamor pa seveda nihce noce, hocejo v nemcijo, UK, nizozemsko, v skandinavijo ...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
spodaj video, kaj imajo Madžari
https://www.youtube.com/watch?v=Ax6Kd0KSryM&feature=youtu.be

Ta video sem videl že 15x v tej temi. A lahko date še kakšne druge videe nasilnih muslimanov? Glede na to da so tako nasilni in da jih je že en kup v evropi bi se lahko potrudili pa dali še kaj novega online?
tongue-1.gif

Sicer pa zgornje nasilje je nekako podobno nasilju naših fuzbalskih navijaških skupin (= bolj vbogo vse skupaj).

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
vrnejo v državo iz katere je prišel v RS

In se bo jutri vrnil nazaj... Dosegel si kaj tocno? Ves koliko stane taksna procedura. Sploh pa ce to ponovis 50.000x?

Ti si potemtakem želiš, da ostanejo pri nas in prispevajo kaj v državno blagajno?

Bog ne daj, raje vidim, da jih ni ampah moramo delati po zakonu, je pa tak kot je. če že morajo pri nas bivakirat, naj plačajo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
To bi vidva z Erlahom kar vsepovprek pobijala?

Potem si slabš kot komunisti; oni so vsaj nekatere obsodili.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Utiševalec, ****** enkrat pihda ti materna. če imaš tist en mega linije v bogu za kurcom in google, misliš da vse veš- Na tvojo kmetijo naj jih 4000 naselijo. Kolko ti jih bo obiralo japke, pa molzlo krave pa koze? Živi jih ti ne naša država na naših davkih.

Nazadnje uredil moderator:

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Dejstvo je, da je Evropska unija popolnoma kapitulirala pri obrambi zunanjih meja. Juncker je utihnil, Merklovi se "dogaja narod", ostale države po sistemu "every man for himself" oziroma po slovensko "znajdi se kakor veš in znaš" za obrambo svojih meja mobilizirajo vse kar se mobilizirati da, Slovenija pa sporoča, da ima kapacitete za sprejem 900 beguncev čeprav že vsak bedak ve, da jih bo prišlo 3000 na dan in bodo ostali tukaj, ker je pot naprej zaprta. Če bi Butalci brali knjigo o Slovencih, se ne bi niti smejali, ampak le nejeverno zmajevali z glavo. Edino, kar nas lahko še reši, je skrajno agresivna obramba meje z vsemi policijskimi in gasilskimi vodnimi topovi, napolnjenimi z gnojnico. Ker to niso vojni begunci. Vojni begunci so bili tisti, ki so bežali iz Hrvaške in BiH v najbližjo državo kjer ni vojne in se po končani vojni, vsaj večina, vrnili domov.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
To kar ti govoriš ni res, noben od pobitih ni imel možnosti izbire jama ali svoboda, ti bi imeli svobodno izbiro ali domov ali pa pred jarek. ker verjemi če ne bomo postopali kot je treba, nam bo žal, tidi tebi "et(n)ičnemu !

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Torej - kje so zapisane tvoje navedbe? Prosim vsaj za številko strani korana. Hvala.
الحب
@Matey ZMOTIL SEM SE, zamenjal sem te z nekom drugim.
dobro veš, da večina tukaj sodelujočih ima vir. eni imamo -prva oseba množine - nedokazanega in nepreverjenega, nekaterim uspe argumentirat.
tako je z mano, rekla kazala. jemljem te info zelo previdno. prenekatero izjavo sem opisal poudarjeno, da se bolje vidi razlika.
naprimer ovca proti meki. čisto moja ocena.
glede na to od kod prihajajo, da so eni muslimani - in dogodki povezani s tem, meni nekako ne gre, do bo šlo to skupaj

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
spodaj video, kaj imajo Madžari
https://www.youtube.com/watch?v=Ax6Kd0KSryM&feature=youtu.be

Ta video sem videl že 15x v tej temi. A lahko date še kakšne druge videe nasilnih muslimanov? Glede na to da so tako nasilni in da jih je že en kup v evropi bi se lahko potrudili pa dali še kaj novega online?
tongue-1.gif

Sicer pa zgornje nasilje je nekako podobno nasilju naših fuzbalskih navijaških skupin (= bolj vbogo vse skupaj).

Opajade je pa bistvena razlika,ker fuzbalerji se ne derejo Alah akbah !? V začetku videa je še nekdo preklinjal Mather faker sananabich !!
grims-1.gif

Kolkor se spomnim begunci iz bivše juge so odšli v najbližje države in nikoli se niso drli in nekaj zahtevali.Bili so iz vsake generacije!
To kar vidimo v teh dneh je pa katastrofa za evropo !
Če gre nekdo v cerkev ali v džamijo naj tam dela kar hoče,ko pa je na javnem prostoru se nima pa nihče nekaj za dret alah alah !!
Nekateri ste že mal razkurjeni in bi jih kar streljali
bonk.gif
Jaz bi jih začel z pendrikom tolčt sam da reče alah,če pa ne bo nehal pa na avijon pa iz padalom direkt do doma,kjer ima svojega alaha !

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ja danes je en rjuhar reku da gre v švico, tko da moramo hitro štartat da bomo pred njimi tam...

ta rjuhar ima več pravic kot ti, on bo dobil državljanstvo in socialno pomoč ki je večja kot naša povprečna plača, tvojo vlogo za državljanstvo bodo pa gladko zavrnili.

zaščiteni_kot_cigani(romi).press

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Rešitev v krščanskem stilu:

lejla_irgl_twitter.jpg

tt6-erlah.png

razmišljanje enega človeka si vrgel v koš ostalih kristjanov?
confused-1.gif

ti imaš red neke hude čustvene probleme v zvezi z RKC. vsak tvoj drugi post nakazuje na to, opažam to že nekaj časa...