Citat:
Izbeglice u Beogradu nisu iste kao sirijske izbeglice, koje sam videla u Libanu, oni koji su izgubili sve i koji polako umiru pod brutalnim suncem u prepunim kampovima, o kojima niko ne brine. Oni koji su uspeli da dođu u Evropu su elita. Sa novcem i sa ciljem.
Citat:
"To je sve siromašne zemlje" - prezrivo kaže Halid. "Ja čak i nisam znao da je Evropa tako siromašna. Mi u Siriji smo pre rata živeli mnogo bogatije. Samo na putu ka Beogradu sam platio posrednike 3000 dolara. A dalje do Nemačke æu morati da dam još hiljadu i petsto. Imam novac. Mogu da platim hotel za pet zvezdica u Beogradu, ali mi nije dozvoljeno, jer su nam lokalne vlasti dale samo 72 sati da ostanemo u zemlji. Moja registracija je danas završena. Čak i ovde u parku, plaæam za tuš i toalet. Ali onda u Nemačkoj, sve æe biti besplatno: obrazovanje, pomoæ, kuæe za imigrante.To je dobro! Želim da idem na Ekonomski fakultet. Čim se naselim, preseliæu i moju porodici: dva brata, otac, majka, baka i tri sestre."
Citat:
Razgovarali smo o tome šta je "moderno" a šta nije u ratu, i o tome da su sve izbeglice uverili lokalne vlasti da su iz Sirije.
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Če so tako dobrodošli, so upravičeno do svoje hrane - jejo samo ovco, ki med klanjem gleda Meko.
Vera jim pravi, da nemuslimanko- tvoja mati, sestra, žena - lahko posiliš brez kaznovanja.
Vera jim dovoljuje, da namlati svojo ženo, ki zadekana hodi okoli. Še 10 letni otroci jih kličejo čarovnice.
Vera jim pravi, da kdor ni musliman, je sovražnik, ki ga je treba ubiti. Tudi tebe, razen če si muslim.
PIŠE!
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
vrnejo v državo iz katere je prišel v RS
In se bo jutri vrnil nazaj... Dosegel si kaj tocno? Ves koliko stane taksna procedura. Sploh pa ce to ponovis 50.000x?
Citat:
Ali onda u Nemačkoj, sve æe biti besplatno: obrazovanje, pomoæ, kuæe za imigrante.To je dobro! Želim da idem na Ekonomski fakultet. Čim se naselim, preseliæu i moju porodici: dva brata, otac, majka, baka i tri sestre.
poglej v tisto zeleno bukvico, ki jo nosiš na WC, v spalnico, h kosilu, v džamijo, v IS.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Piše? Kje? Vir prosim.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
To je zanimiv. 12 mio beguncev je 6 mio parov, je 36 mio otrok. Cez 30 let je izkupicek 48 mio novih evropejcev.
Nemci pa iz 100 mio na 98.
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
poglej v tisto zeleno bukvico, ki jo nosiš na WC, v spalnico, h kosilu, v džamijo, v IS.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Piše? Kje? Vir prosim.
ja kakšen džihadist pa si. pa ti si nevernik
Citat:
Nemško kanclerko Angelo Merkel so pred azilnim domom v Heidenauu pričakali simpatizerji skrajnih desničarjev in jo zaradi do beguncev prijazne politike obtožili za "izdajalko".
Njihova socialna podpora ?Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Danci zmanjšali "plačo" samskim migrantom na Danskem. Iz 1450 na 800 € bruto. Zato ne bo noben pri nas ostal. K sreči.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Dejte mi mal razložit, zakaj bogati arabski svet ne pomaga tem beguncem. Z denarjem v hrani, oblačilih.....
Pa ne sprejmem odgovora: " Sej niso neumni"
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Albanc asimiliral?
Pa krave letijo.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
To je zanimiv. 12 mio beguncev je 6 mio parov, je 36 mio otrok. Cez 30 let je izkupicek 48 mio novih evropejcev.
48mio novih evropejcev ja..... a nismo že parkrat obdelali tistega, da konj, ki se skoti v Lipici pač ni lipicanec?
To, da se pa množijo veliko bolje kot večina na tem kontinentu, je pa jasno ja. Alah je pač velik in da veliko otrok.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Dejte mi mal razložit, zakaj bogati arabski svet ne pomaga tem beguncem. Z denarjem v hrani, oblačilih.....
Pa ne sprejmem odgovora: " Sej niso neumni"
Se delaš butastega ? Odlični ti uspeva.Citat:
Arabski svet? Kdo? Kako bi prišli begunci živi do tja (ena pot gre čez "prijateljski" Izrael kjer je itak 10m visok zid, druga pot pa preko puščave)?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
48mio novih evropejcev ja..... a nismo že parkrat obdelali tistega, da konj, ki se skoti v Lipici pač ni lipicanec?
To, da se pa množijo veliko bolje kot večina na tem kontinentu, je pa jasno ja. Alah je pač velik in da veliko otrok.
Osel, ne konj.