Obnovi znanje geografije oz. pakistanci in afganistanci so od vedno koristili enake poti do evrope kot sirijci. Čez sredozemlje prihajajo večinoma afričani (oz. afriški arabci).
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
To je zanimiv. 12 mio beguncev je 6 mio parov, je 36 mio otrok. Cez 30 let je izkupicek 48 mio novih evropejcev.
Nemci pa iz 100 mio na 98.
48mio novih evropejcev ja..... a nismo že parkrat obdelali tistega, da konj, ki se skoti v Lipici pač ni lipicanec?
To, da se pa množijo veliko bolje kot večina na tem kontinentu, je pa jasno ja. Alah je pač velik in da veliko otrok.
Osel, ne konj.
Sej vem. Hotel sem biti zgolj malo manj konflikten oz. žaljiv, če bi kdo začel potem namigovat, da muslimane enačim z osli
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Lep primer medijev je kako zavajajo oziroma skoraj nič ne pišejo o tem, da je un črn in še pede. po vrhu ubil 24 letno belko ( novinarko ) in 29 letnega kamermana izključno iz rasističnih vzgibov.
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Pa kaj a boste kej nardil al sam p*čkal kle po forumu? En gori (letnik 88 - ja valda) se že psihično pripravlja na boj.
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Pa kaj a boste kej nardil al sam p*čkal kle po forumu? En gori (letnik 88 - ja valda) se že psihično pripravlja na boj.
Mi Evropejske p*cke vsaj nismo strahopetci ko vecina telih ekonomski migrantov. Ko je v Evropi vojna so begunci Zenske in otroci, moski se bojujemo na bojiscih. Pri tileh ekonomskih migrantih je ocitno ravno obratno bojujejo se otroci in zenske, medtem ko popolnoma zdravi in za boj sposobni 20-35 letni moski brez druzin migrirajo po Evropi. Alah Akhbar!
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Kaj tebe tišči? Organiziraj pa pridem/o? Nevem sicer kakšne 27 letnike imaš ti okoli sebe, ampak me pametuj nekaj na pamet.
Drugače če si že zapel 88 ni letnica rojstva