Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
kva spet zavajaš.....sploh ni res, da rdečuhi hočemo begunce,
jst sn z dušo komunajz , pa nočem beguncev blizu sebe, vsaj teh ne,
ne-ne-1.gif

Vedno si nekaj zmišljujete in lažno propagando sejete
frown-1.gif
Rasist,ksenofob,prav nič socialno čuteč, ko se gre pa direkt za tvojo rit pa nič več komunajzar, takrat si pa slabši kot vsak nacist...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Desnaki-neoliberalci ste zaradi kapitalistične požrešnosti (no ne vi slovenski ampak evropski) začeli uvažat tujo revno delovno silo, zaradi svoje požrešnosti, da so domačim zbijali vrednost dela.
Potem so postali še bolj požrešni in izumili globalizacijo, proizvodnjo prestavili h kitajčkom, ti uvoženi delavci pa so ostali brezposelni na breme države. Danes pa vsi plačujemo zaradi kapitalistične požrešnosti.
Si ga pripeljal, zdaj ga pa preživljaj, najdi dnar za socijalo ki češ, če ga ne bo, bo revolucija in nacijonalizacija....pa se jebite
10.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Iz kje so Nemci uvažali delavno silo ? Iz juge mar ne, ko doma ni bilo dela za vse...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ksz.

Evo vam dokaz kok so reveži http://youtu.be/WkF8rVHjW2A

Naš rk verjetno že nov znak dela, v obliki knjige al nevem kaj da bo rjuhar vzel njihov paket... Ma...rš
bonk.gif

To je uradni logo rdečega križa (rdeči polmesec) v "muslimanskem" svetu:
Logo_Red_Crescent_2410111.jpg

Ti nisi gladek! V Krščanski - Evropski državi, naj se mi njim prilagajamo? Gnilobe rabijo le še š v glavo, saj če zavračajo futr pri " lakoti " ga tudi niso vredni!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ksz.

Naš rk verjetno že nov znak dela, v obliki knjige al nevem kaj da bo rjuhar vzel njihov paket... Ma...rš
bonk.gif

Ti nisi gladek! V Krščanski - Evropski državi, naj se mi njim prilagajamo? Gnilobe rabijo le še š v glavo, saj če zavračajo futr pri " lakoti " ga tudi niso vredni!

To je uradni logo mednarodne organizacije "Rdeči križ in rdeči polmesec", tako je namreč uradno ime te organizacije. Sicer pa nikjer ne trdim da jim morajo dostavljati "posvečeno hrano", moj komentar se je nanašal na nevednost nekaterih uporabnikov tu gor.
tongue-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Anketa nekaj postov nazaj je samo potrdila to kar pravijo tudi drugi ljudje s katerimi sem govoril o teh beguncih in sicer, da nihče noče tega, da bi jih EU sprejela znotraj meje. Nisem srečal še nikogar, ki bi imel liberalne nazore glede njih.

Zdaj pa sledi naslednje vprašanje. ZAKAJ hudiča mediji tako populistično pritiskajo in vzpodbujajo narod v vseh prispevkih, da so tej ljudje reveži in da jim MORAMO pomagati, jih MORAMO sprejeti, jim dati prostor v naši državi???

Pa kaj je s temi mediji?!?!? A so čisto prfuknjeni??? Okej za POP TV in SVET itak že vemo, da so pristranski in dajejo konkretna navodila kaj se sme poročat in kaj ne, jih pač namenoma ignoriram, preskakujem njihov program. Ampak so potem tukaj še ostali mediji ki počnejo isto, perejo možgane narodu s temi begunci.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Ksz.

bonk.gif

To je uradni logo mednarodne organizacije "Rdeči križ in rdeči polmesec", tako je namreč uradno ime te organizacije. Sicer pa nikjer ne trdim da jim morajo dostavljati "posvečeno hrano", moj komentar se je nanašal na nevednost nekaterih uporabnikov tu gor.
tongue-1.gif

Ta je pa že res XX let pa lev in diamant

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Anketa nekaj postov nazaj je samo potrdila to kar pravijo tudi drugi ljudje s katerimi sem govoril o teh beguncih in sicer, da nihče noče tega, da bi jih EU sprejela znotraj meje. Nisem srečal še nikogar, ki bi imel liberalne nazore glede njih.

Zdaj pa sledi naslednje vprašanje. ZAKAJ hudiča mediji tako populistično pritiskajo in vzpodbujajo narod v vseh prispevkih, da so tej ljudje reveži in da jim MORAMO pomagati, jih MORAMO sprejeti, jim dati prostor v naši državi???

Pa kaj je s temi mediji?!?!? A so čisto prfuknjeni??? Okej za POP TV in SVET itak že vemo, da so pristranski in dajejo konkretna navodila kaj se sme poročat in kaj ne, jih pač namenoma ignoriram, preskakujem njihov program. Ampak so potem tukaj še ostali mediji ki počnejo isto, perejo možgane narodu s temi begunci.

Isto sranje na Hrvaškem, kjer jih Milanoviæ dobesedno vabi, da jih bodo toplo sprejeli. Podobno V Srbiji itd... Skratka, ljudje po večini to zavračajo, edino politiki bivše Juge so vsi zelo za begunce. Sklepam, da so posredi kakšne obljube, podkupnine, €, $, & . Nema đabe ni kot stare babe. Nekdo si bo na račun tega '' omastio brkove ''.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

A ja? In kaj ti predlagas? Odstrel? Ignoriranje? Kaj mislis da se zbog zgodilo ce drzis nekaj mio ljudi pred vrati? Da bodo mirno cicali in cakali smrt?
priden.gif

Dlje se bo cakalo, vecje bo sranje na koncu. Predvsem za Zahod. Tisti revezi so pa itak ostali brez vsega tako da kaj veliko nimajo zgubiti.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

Isto sranje na Hrvaškem, kjer jih Milanoviæ dobesedno vabi, da jih bodo toplo sprejeli. Podobno V Srbiji itd... Skratka, ljudje po večini to zavračajo, edino politiki bivše Juge so vsi zelo za begunce. Sklepam, da so posredi kakšne obljube, podkupnine, €, $, & . Nema đabe ni kot stare babe. Nekdo si bo na račun tega '' omastio brkove ''.

To je edino pametno... Begunce bodo v vsakem morali sprejti... Bolje je begunce "humanitarno" sprejati in kasirati dinarcke kakor sprejeti begunce po ukazu iz EU in dobiti prst v rit.

Na koncu se bo masa beguncev porazdelila in vecino bodo morale sprejeti drzave na obrobju. Tako ali drugace. Kdor ja pameten bo do raje storil prej...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
in kaj naj kontra nekaj mio beguncev pocne v eu? a si ti normalnen? moderatorji?!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Ljudje so begunce izbrali z drugimi odločitvami nekaj časa nazaj žal. Danes nimaš več "pravice glasovat".

Si obsodil napad na Libijo ali si ga podpiral (že za časa Gadafija se je vedelo kako bo zgledalo če režim pade)? Kolikor vem 90% alterja ki danes noče beguncev ni hotelo Gadafija, torej izbrali ste.

Kdo je EU dal pooblastila da je začela podpirati nasprotnike Assada v boju proti islamskim terroistom? Vsi ste bili za da grdi Assad čimprej popuši. Evo vam rezultat.

Skratka begunci niso trenutni vzrok in problem, begunci so posledica naših (EU in ZDA) odločitev. Če hočeš ali nočeš sedaj tu so in jih bo še več dokler se ne ukrepa tam kejr se je prej narobe ali pa se sploh ni.

Sicer pa kot rečeno država ima PRAVNO obveznost da sprejme begunce, mislim pa da imamo tudi moralno obveznost da sprejmemo te begunce. Ni pa to rešitev, tako da v anketi sem tudi sam glasoval po večinski opciji. Dolgoročna rešitev je stabilizacija (in ne destabilizacija) območji od kjer prihajajo. Parkrat smo že zajeb... zato pa jih imamo tule.

Sicer nivo te debate je na nivoju najbolj gnile beznice, toliko nemorale in pomakanja etike, toliko strahu pred neznanim (in predvsem nenevarnim) je višek neumnosti tu na alterju. Žalostno je da se ksenofobija od nekaterih ekstremnih uporabnikov tule zaradi deziformacij širi še na neko povprečno populacijo. Tole ne more vodit v nič dobrega in ja na koncu ko bo zaropotalo ne bodo krivi begunci ampak ksenofobi tule (žalostno je da sem v tej temi prebral da bo zaradi beguncev prišlo do novega Hitlerja, tako 1938 se to sliši).

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
vztrajno ponavljanje slovenske vlade da je pripravljena na prihod beguncev me spominja na zimsko službo, ko so pripravljeni na vse možne scenarije, potem pa jih vsako leto znova preseneti že samo dejstvo, da je v Sloveniji sredi zime začel padati sneg.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
A ja? In kaj ti predlagas? Odstrel? Ignoriranje? Kaj mislis da se zbog zgodilo ce drzis nekaj mio ljudi pred vrati? Da bodo mirno cicali in cakali smrt?
priden.gif

Moj predlog je zaprtje mej, naložiti jih na ladje in odpeljat nazaj od koder so prišli. Treba je dat JASNO sporočilo, da jih NOČEMO in da Evropa ne bo nosila tega bremena in da ne morejo kar tako vstopiti v to območje.

Če jaz hočem živeti v ZDA bom moral čez cel postopek pridobitve vize, pa po vsej verjetnosti me bodo zavrnili. Oni gredo pa mimo vseh teh pravil in še jih bodo sprejeli. Diskriminacija?

Easy, zakaj ne zavijejo v ZAE?? Saj tam je še več denarja, pa še vera je njihova, jim ne bo treba zavračat hrane rdečega križa.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
priden.gif

Moj predlog je zaprtje mej, naložiti jih na ladje in odpeljat nazaj od koder so prišli. Treba je dat JASNO sporočilo, da jih NOČEMO in da Evropa ne bo nosila tega bremena in da ne morejo kar tako vstopiti v to območje.

Če jaz hočem živeti v ZDA bom moral čez cel postopek pridobitve vize, pa po vsej verjetnosti me bodo zavrnili. Oni gredo pa mimo vseh teh pravil in še jih bodo sprejeli. Diskriminacija?

Easy, zakaj ne zavijejo v ZAE?? Saj tam je še več denarja, pa še vera je njihova, jim ne bo treba zavračat hrane rdečega križa.

bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Ljudje so begunce izbrali z drugimi odločitvami nekaj časa nazaj žal. Danes nimaš več "pravice glasovat".

Si obsodil napad na Libijo ali si ga podpiral (že za časa Gadafija se je vedelo kako bo zgledalo če režim pade)? Kolikor vem 90% alterja ki danes noče beguncev ni hotelo Gadafija, torej izbrali ste.

Kdo je EU dal pooblastila da je začela podpirati nasprotnike Assada v boju proti islamskim terroistom? Vsi ste bili za da grdi Assad čimprej popuši. Evo vam rezultat.

Skratka begunci niso trenutni vzrok in problem, begunci so posledica naših (EU in ZDA) odločitev. Če hočeš ali nočeš sedaj tu so in jih bo še več dokler se ne ukrepa tam kejr se je prej narobe ali pa se sploh ni.

Sicer pa kot rečeno država ima PRAVNO obveznost da sprejme begunce, mislim pa da imamo tudi moralno obveznost da sprejmemo te begunce. Ni pa to rešitev, tako da v anketi sem tudi sam glasoval po večinski opciji. Dolgoročna rešitev je stabilizacija (in ne destabilizacija) območji od kjer prihajajo. Parkrat smo že zajeb... zato pa jih imamo tule.

Sicer nivo te debate je na nivoju najbolj gnile beznice, toliko nemorale in pomakanja etike, toliko strahu pred neznanim (in predvsem nenevarnim) je višek neumnosti tu na alterju. Žalostno je da se ksenofobija od nekaterih ekstremnih uporabnikov tule zaradi deziformacij širi še na neko povprečno populacijo. Tole ne more vodit v nič dobrega in ja na koncu ko bo zaropotalo ne bodo krivi begunci ampak ksenofobi tule (žalostno je da sem v tej temi prebral da bo zaradi beguncev prišlo do novega Hitlerja, tako 1938 se to sliši).
Ja pa a mislis da ne bo prislo? V nemciji druzine z otroci sodelujejo na shodih neonacistov. Kam mislis da to vodi? Al ti je bolj vsec da se vsi nasmihamo in se delamo lepe, ko bo treba pa pod streho kakega sirijca sprejet bodo pa vsi vrata zaprli. Koliko jih lahko nastanis v svoji bajti? Jaz imam kapaciteto za 35 ljudi. Verjemi da ne bom dovolil da kdo ored vrati zmrzne. Sam povej koliko jih ti lahko namestis.

Pi.zda samo pametovanje, ko bo pa to realnost postala se boste pa vsi clovekoljubi poskrili.